מי המציא את שיטת ה 2-2 ומתי מישהו יודע??![]()
מי המציא את שיטת ה 2-2 ומתי מישהו יודע??![]()
הסינים המציאו הם ממצאים הכול :O
חחחח סתם מאיפה לי :S
חח מי שהמציא אאת השיטה 2-2 לפני כמה שנים אני חושב איזה אחד מי קהילה אחרת מי וי***** XD
XD הסינים אהבתי באתי נדלקתי XD
איזה אחד מקהילה אחרת,
עלו על הבאג בהתחלה היה אסור להשתמש בו
גם ברוב השרתים אסור, כי זה מעפן
אבל בשרתי דיאם ישראלים זה הפך למשהו והבאג הזה מותר
אני מכיר אישית את אחד היוצרים![]()
אחד רוסי אח של דניאל POWER מ שמכיר היה אחד הרשונים שהתמש בשיטה מצאו את זה בארה"ב והכל ומשם זה התפשט ושם כבר אסור להשתמש ואז היו כמה שהביאו את זה לארץ
סבתא שלי, ששיחקה ב-GTA1...
חחח...
מזתומרת מישו משועמם אש שניסה להעביר באמצע חח...
איזה מזל שיש תבאג הזה...
אני אתמול o.O
...
מאיפה אנחנו יודעים זה הדיון הזה ?!
תרשמו שיטת 2-2 בוויקיפדיה
חחח...
יאלה בר חח GTA 1 ?
שיחקתי פעם בGAT 2...
אפשר להפוך את זה למשחק רשת..
נראלי עכשיו אני הולך לרשום שיטת 2-2 בוויקיפדיה...
אדר גמאני הייתי משחק GTA 2 במולטי האמת זה היה יותר מגניב מסאמפ היה שם הפעלות אוטומטיות מגניבותת
חחחחחח הסינים...
זה באג....
בRP זה נקראה ניצול באגים ....=]
להגיד לך תאמת לא ידעתי בתקופה ההיא שיש דבר כזה משחק ברשת שיחקת בGTA 2 בכיתה ג' ככה...
קניתי אותו D= חח עלה אז 40 שקל... היום בטח מחלקים אותו חינם חח..
אחרי זה גיליתי עם חבר שלי מה זה משחק ברשת ושיחקנו במשחק , בקיצר ET השם המלא הוא ENEMY TERITORY
שאתה משחק נגד הגרמנים וזה...
ואז עברתי לבקיצר BF 2 השם המלא זה BATLLE FITHGE 2 אם אני לא טועה... זה USA בעירק ,סיפור המציאות....
אתה יכול לטוס שמה ב F 16 F 32 מלא דברים , קרבות אוויר אתה יכול לטוס באפצי ומשהוא יהיה על המיני גאן מיקדימה אתה יכול
לנסוע בטנק ושאתה מניע אוטו וגם איתו לעשות קרבות , ויש האמרים ואת יכול להיות מפקד יחידה , ולקרוא פתאום לטנק אם אתה לא מרגיש בטוח , ושיבואו יחידה אוייבת , או נקלעתה לקרב פנים מול פנים אתה אומר מבקש בקשר שמשהוא יבוא להפציץ את האזור לדוגמא אפצי או מטוס אז השחקן אומר שהוא יבוא , ואז אתה זורק רימון עשן וזהוא רואה את זה בחיישנים של המטוס ויורה....
משחק חזק משהוא מטורף אחושרמוטה , צילמו בו סרט מקוצר לבלק הוק דאוון למי שראה
... כי זה בידיוק כמו בסיפור.. גם יש במשחק בלק הוק לUSA... אז אתה גם יכול
להסיע בו חיילים , (זה מסוק מוכר מאוד) וגם יש האמרים , 100 אחוז מציאות.. וזה...
נגיד אם יש הפצצה לידך אז אתה שומע כזה דפיקות של לב בום בום , בום בום ואתה גם שומע את הצליל הגבוה המעצבן של הטלוויזיות שהם לא LCD
התית הזה , כאילו לא שומעים בגלל הפיצוץ , וכול המשחק נהיה עם דיילי , השקיעו במשחק הזה משהוא לא נרמאלי...
חוויה מהמשחק:
מומלץ ביותר , אני אם אני מתחבר אני סוסס במטוס ה F 32 , אני כזה יוצא מהנושאת מטוסים של USA , לכיוון האדמה של עירק וכול הערים שמה זה כזה כמו עזה , ואתה טס באוויר , אני קולט מתוך המטוס כזה מטוס שלהם בדרך להפציץ תנושאת מטוסים , ובגלל שהמשחק כול כך מציאות , אתה קולט בידיוק כמו במציאות כמו הטיסים האמיתיים אתה פשוט מסתכל בכול הנקודות שאפשר להסתכל מתא טייס ואז אתה בום דופק סיבוב חד , אתה מחכה שהכוונת תנעל בנתיים יורה עם המקלע בתקווה שזה יורד לו עוד מהחיים של המטוס , הוא עדיין מנסה להתחמק , הוא מוציא מהמטוס ניצוצות בשביל שזה ישבש לי תנעילה על המטוס ואז זה ננעל על הניצוץ ולא על המטוס כי הטילים מתבייטים על חום.. ( המצאה ישראלית הניצוצות האלה) ובאותו הזמן שכול זה קורה , אתה בטיסה מאתגרת ,הוא עושה לך תרגילי התחמקות , הכול ואז ננעל אתה שומע טייייייייייט , לוחץ על הכפתור , יורה שתי פגזים מכווננים ובום , אם הוא לא הצליח להתחמק , הורדתה אותו...
משחק שווהה החושרמוטהההה עכשיו בא לי להיכנס לשחק...
הרבה סקינים לקחו מהמשחק הזה לסאן אנדרס... האמר הF 32 , מי שרוצה פירסמתי את הF 32...
ואחרי זה עברתי לסאמפ = )
מי שרוצה הורדה לדמו של המשחק , כי חובה ליקנות אותו כמו קאנטר.. ואפשר ליקנות חבילה מסויימת שיש ברכבים ודברים נוספים (מפות)
ואפשר להוריד תדמו , שיש בו מפה אחת יפה.. עם מלא נשקים והאמרים וזה... אז מי שרוצה הורדה לדמו שידבר איתי..
יאלה כמה כתבתי O=
נערך בפעם האחרונה על ידי ¥™DJ A.R™¥ : 05/08/09 ב 17:23
תבינו מי השמציא את השיטת 2-2 קוראים לו מתן לפני שלוש שנים בקהילה שאני שיחקתי בא כולם מכירים אותה וי**** 1
הכינוי שלו היה [PrO]Mr_T קוראים לו מתן מה לא מובן בזה ???
אדר קראתי הכל, אתה יכול להיות כתב בחדשות משהו יש לך כישרון בכתיבה אחי.
מי שהמציא זה בטח איזה ילד כאפות.