שלום לכולם
אני עוזב את השרת כבר הזמן שלי לעזוב ובאמת הייה לי כיף אם כולם!
אני עוזב כי כבר נימאס נהייה מגעיל לשחק בסטלה אם כול הציטרים
ויש באגים
אני חשוב שאני צריך לעזוב מצטער אני חשוב שאם אתם לא רוצים שהייה ציטרים בשרת אז פשוט תנו באן לכול אברגיל
חוץ מאדמינים
הם הביאו את כול הציטרים לשרת !
כמה הקדשות לאדמינים בשרת
ברק- חבל שאתה לא עוזר לשרת ורק מתי שבא לך לא נורא אני מאמין שאתה יכול תודה .בהצלחה אם השרת!
שון- איזה ילד תותח אין לי דברים רעים על שון הוא תמיד עזר לשרת אבל מתי שהייה לא כוח. בהצלחה!
אלון-אלון.תודה שעזרת לי אם אדמין אני חושב שאתה אדמין טוב ואתה יכול לעזור לכולם רק את צריך להיות מחובר יותר. תודה ובהצלחה!
קובי- קובי איזה ילד תותח אתה אין תמיד עוזר לשרת מתי שצריך ולפעמים מתעלם מכולם אבל תמיד קובי עזר לשרת חבל שהוא לא בשרת יותר .תודה ובהצלחה!
יקיר-יקיר איזה ילד טוב אתה באמת תמיד עוזר לשרת מתי שצריך רק חבל שאתה עוזב את השרת באמת תודה שעזתה לכולם.תודה ובהצלחה!
אופיר- חח בקושי אני מכיר אותך אבל אני חושב שאתה אדמין טוב שתמיד עוזר בהצלחה!
תומר-גם אותך אני בקושי מכיר טוב אני יודע שאתה אדמין טוב חבל שעזבת את האדמין שלך אתה אדמין טוב יודע לנהל את השרת טוב. בהצלחה!
אדי-טוב אני בקושי מכיר אותך אבל אתה אדמין אחד הטובים שאני מכיר אתה אדמין סבבה אני חושב שגם אתה יכול לנהל את השרת טוב.בהצלחה!
מתן-אתה אדמין תותח אחי אני חושב שאתה אדמין טוב אני חושב שלא מגיע לך אדמין ראשי אני חושב שתמשיך להשקיע ואז תקבל זה אומר לעשות מדריכים זהו אתה אדמין טוב.בהצלחה
אביאל- אני לא מכיר אותך אני חושב שאתה אדמין סבבה אתה יכול לנהל את השרת טוב.בהצלחה!
ניר-אני בקושי מכיר אותך אבל אני חושב שלך ולתומר מגיע אדמין ראשי אני חשוב שאתה יכול לנהל את השרת מעולה.בהצלחה!
חבל שאני צריך לעזוב ותודה לכולם
דברים חשובים שהשרת חוזר
1 להוריד לי את הניהול
וזהו תודה רבה
ותודה לכול העוזרים שלי בשביל לקבל אדמין תודה רבה!