יואווו יואוו יואוו אני חייב לצלם יום אחד את ההצפת /askq שלך שאתה מקלל אותי ישקרן
תודה שגם אתה קיללת יחתיכת שקרן
ומי יוריד אדמין על זה אתה פשוט סתם אפס
אתה וכל הואגוס גוד מוד
עזוב כל האברג'יל גוד מוד..
לא משהו נגדך יקיר או שון באמת.. אבל אתם גוד מוד
אחי מה אני קשור ורואים שלעידו אין גוד מוד ראיתה את החיים שלו ואתה מנסה להרוג אחד מהמשפחת מפשע מה שאני לא יבוא לעזור לו זה כמו אתה רואה מישהו מרביץ לחבר טוב מאוד שלך מה אתה לא תבוא לעזור לחבר שלך?
א. למה אתה יורה על ברחוב זה נוןארפי
ב. לעידו ירד 2 רמות בגלל זה
לא יריתי עליו סתם הוא היתפלש לבסיס שלי אז אסור שהוא ידע איפה הבסיס
משה צודק אבל משה ילד מעצבן אני אישית שונא אותו כמו חצי מהשרת הזה הנה תמונה שלו חופר ומקלל בASKQ
שון אתה פשוט עוששה מה שהם אומרים לך לעשות אמרו לך לתת לו קיק אתה נותן קיק אמרו לך לתת ג'איל אתה נותן ג'איל כמו חייל טוב קיצור תורידו לשון תאדמין רמה
וזהו
נערך בפעם האחרונה על ידי Boss : 05/08/09 ב 12:33
משה הינה הוכחה שאתה מקלל אתה רואה כול הצאט של אדי מלא רק בקללות שלך תפסיק לקלל כבר!
תורידו לשון את האדמין o.O
הוא נתן לי כלא ל5555555 שניות זה סיבה טובה לקלל אותו
זה נימאס,
פעם בחיים שלכם ראיתם בחדשות כתבה שמישהו דורס 5 שוטרים ליד תחנת המשטרה ואז מרים את סגן המשטרה
וחוטף אותו?
ולפני 15-25
(אני שוטר)
אני היתי באופנוע משטרה, נסעתי פתאום המשחק התמזער לי (בטעות לחצתי בכפתור ממזער)
האופנוע ממשיך לסוע,
אז האופנוע נתקע בעמוד,ומי היה שם אם לא שון?
התחיל לכתוב לי 5 פעמים קראק שאני בכלל רציתי לצאת מהמשחק,
אני לא רוצה להכנס למשחק שלא יתן לי כלא על זה.
וזה שאמר שהוא חייל של NON RPS אברגי'ל צודק בהחלט.
לפני שהיתי שוטר היתי בVAGOS
נכנסנו 4 אנשים למכונית,
נסענו פגשנו את ליאור אברג'יל עידו אברגי'ל
ועוד שתי שאני לא זוכר.
תנחשו מה קרה?
התחילה מלחמה בסוף הם הפסידו.
ואנחנו קיבלנו כלא שלא עשינו קראק.
לעזאזל קראק היה לי עוד חצי מגן
שלכל אברגי'ל לא היה חצי חיים
עידו אברגל הוא נונ ארפי אי אפשר איתו הוא גודמוד לעזאזל אל תורידו אותו רמה תעיפו לו באן !!
הוא בא למפקדה שלי MG והוא עשה DM והוא עם חצי חיים ואני עם חצי מגן והוא לא עושה CRACK והוא PG וגם הוא עשה GODMODE
דיברתי אל 'דון קולראנה הוא נתן לי כלא ל55555 שניות לא אתה קיצור תעוף מפה שון חתיכת נונ ארפי כול האברגל שלכם שקרנים וגם צטרים גודמוד אי אפשר ככה תינעלו את כול האברגל ותעיפו לעידו באן