דיון לסטלנים מפילים ראש בבאנג במכה?אני למשל כה לא משנה כמה אני שם אני מפיל את הראש במכה [=
דיון לסטלנים מפילים ראש בבאנג במכה?אני למשל כה לא משנה כמה אני שם אני מפיל את הראש במכה [=
חחחח בטח פעם אחת סים לי גלידה תדחוס מה שאתה רוצה פעם אחת
אחי אתה אידיוט ואתה מתגאה בזה.
חחחח אחי כול אחד שמעשן בקטנה יפיל מי פעם ראשונה זה כול הסטלה
דאבלים אחי דאבלים חחחחחח
תשמע אחי אתה אחד הילדים המסכנים פה בפורום
מה אתה מתגאה שאתה מעשן באנגים יא מסכן מסריח
שאני יראה אותך אני ילחץ לך יד.
מה יש לך אני מעשן בנאגים יואו
חלאס לפתוח אשכולות על סמים.
למה להתגאות על סמים ? - על סמים הולכים לכלא.
מה אתה רוצה ימסירח הוא שאל ועניתי אל תתערב בכלל
בואנה יא דפוקים זה פורום סטלה אמורים לרשום פה דברים כאלה..! לחננים פה.. ברגע שתנסו ותבינו איך זה בכלל.. כנסו לפורום הזה..
בראש הראשון לא הפלתי בשכטה אחריו הפלתי את כולם
בואנהה איכססססססס מזהה חשבתי פורום סטלהה מסתברר ילדים ב7 באים לתת פה הרצאות נגד סמיםם
אני דופק באנגים מגיל 15 והיום אני בן 18 וכן אני גאהה בזההה רצחחחחחח ואני אוהבבב לדפוק באנגיםם..
מה אתם טיפשיםם.. עכשיו יאללה אני יעלה תסיפור שלי של הפעם הראשונה שעשיתי באנגים ואני מבקש מכל הסאחים שלא עישנו עדיין יש לכם מלא נושאים תברחו לשםם ובטחח בטחח בטחחח בשאכטהה זה נקרא פאףףף
חחחחח על תדברו פה על סמים עעאלק
אני גם מעשן מגיל 15 עד היום אני בן 18 ווואלק אין מצב ניגמר לי הפלטה שלי היה עוד אחת מוכנה למה אני עשיתי תהעדפות שלי בחיים וואלק ככה החיים לשי וורודים ומי שלא ניסה הוא מפסיד וואלק מפסיד
אני בפםע הראשונה לקח לי שתי שאכטות למה נחנקתי
חח יש את הילדים הקטנים
שלא מבינים מזה הם חושבים זה כמו בנרגילה![]()
חחחחח אתם ילדים מאוד מגעילים אני מאוד לא רוצה לראות אותכם במציאות אתם תמותו מאוד מוקדם.
(אני נותן לכם עד גיל 35)
בואנה יא מעפןןן מזה נראה לך זה כולה קצת חום או ירוק לא מדברים איתך על הזרקות מה אתה לוקח ללב?? רק חסר שתתחיל לבכות.. עלק אני לא רוצה לראות אותכם במציאות חחחחח אני שמה כסף שכל אחד פה נראה יותר טוב ממך אז אם לא מתאים לך אל תכנס לפה!
חח פעם ראשונה שעישנתי בני שמו לי רק פארש כי רצינו לנסות ועדיין לא מצאנו מאיפה לקנותXD קיצר אני חושב זה פה כמו בנרגילה דפקתי על ההתחלה שחטה חזקההה התחלתי להחנק לא הצלחתי לנשום איזה חצי דקה חחחחח
אבל עכשיו אני מפיל בכיף, הכי טוב בבאנג 2 חלקים שחבר שלי הכין מבקבוק נסטי קטן ובקבוק גדול אני מפיל שם גלידות בלי שיחניק חח
חחח איזה אידיוט !