טוב נתחיל ב LCN אני הקמתי מחסום לבדיקת רישיונות דון גימס הגבר הזה שחש את עצמו בא ומתחיל לירות בכול השוטרים שיש שם ועכשו אני מדווח ודויד מחובר וכלום לא קורההה למה (כי הוא הלידר LCNN והוא לא נותן להם כלאאאאאא והוא נוב אפס שלא יודע RP)
טוב עכשו הוספתי איזה שוטר הוא בא הרג אותי במחסום אחרי זה אני מדווח לא קורה כלוםםםםםם למהההה כי אף אדמין פה לא יעזור גם אם זה היה סוף עולםםםם תתחילו לשפר תרמת RP של השרתתת כי בנתיים היא 1 2
ואני ראיתי כמה שוטרים נונים והם עפו שלא תגידו שלאאאאאאאאאא
ועכשו נעבור ל ואגוס טוב נתחיל אני באתי בדקתי אם יש שוד ב 24 7 פיתאום אני רואה אותם שם מאחורה עוד לא הספקתי לדבר הם התחילו לרסס אותייי
ואיזה אחד דרקק בא נסע בלי רישיון היה לו נשקים גם בלי רישיון לנשק עכשו הוא בא התחיל להישתולל עצרתי אותו פיתאום גל אומר לי DMMMMMMMMM wtfffffffffffffff אני אומר לו זה לא DM הוא אומר לי הוא מבברר איזה ברוררר לא עשה כלום אני דורשש שדרק יחזור לכלאאאאאא המיזדיין שיש לנו במישטרה
טוב וזהו עוד דבר ריאן אחי שאני יריתי לו בגל גלים כי הוא ברח בטח שזה לא DMM כי זה רק בגל גלים שהוא יעצוררר ואחרי שאתה הלכתה הוא בא עם אוטבוסססס ונסע עבר את כל הרכבים שהיו במחסוםםםם NDDD בן זונה ודויחחתייי אף אחד לא עונה אין קול ולא שומעעע
ו ה LCN באים מלא פעמים למישטרה והורגים אותנו כולל ציטריםםם ודויד לא מכניס אותם לכלאאאאאאאאאאאאאאאאא
תטפלו בזהההה כבר בתודה עימכם דון
ואני מבקש תענו ל report שאני שולח אתם לא מיתיחסיםםםם או שאתם לא עושים להם כלוםם![]()