עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 20 מתוך 22

אשכול: תלונה | קרלוס ודויד גונבים מכוניות מהאדמין.

shmulik1122 shmulik1122 מנותק משתמש חסום
    שם פרטי
    shmulik
    קיבל לייק
    0 פעמים

תלונה | קרלוס ודויד גונבים מכוניות מהאדמין.

אז ככה היה איפוס מלא לכל הרכבים וכל הקודם זכה בקיצור חיפשתי מכוניות טובות הקיצר קניתי ציטה

לאחר מיכן קניתי איזה ויסדור אחת לא מכונית משהו פםשוט אהבתי אותה ולאחר חיפוש מצאתי אינפרנוס!!!!!!

קניתי אותה ! בא דוד האדמין (האראל) נתן לי כלא סיבה: ל ואיך שהו איפס לי תמכונית האינפרנוס הקיצר אופיר איפס לי חזרה והביא לי אותה כי הוא בעצמו ראה את זה! עכשיו כל פעם שאני עושה למכונית שלי /V PARK דוד לוקח אותה אומר לי ביי יא הומו ב /B ובורח להחנות אותה וככה זה כל הזמן עכשיו בקשר לקארלוס חבר שלי קנה טוריסמו וככה בידיוק קארלוס עשה !!! אותו דבר!!!!

שמעו זה נימעס ומעלה לי תסעיף גל או מתן תטפלו בהם בבקשה!! זה לא שהכי אכפת לי מהרכב פשוט זה מעצבן שהם מישתמשים באדמין

עכשיו נעבור לתמונות שדוד עושה AP

תמונה מיספר אחד:

מה בתמונה: כאן שתי אנשים לקחו מסכות סתם והתחילו להרוג אותי בסיטי הול ! ביקשתי ממנו שיתן להם כלא קודם ברפורט לא ענו לי ביקשתי בפרטי והתגובה הייתי " אני לא חייב לך"

תמונה מיספר 2 :

מה בתמונה:כאן באתי לסיטי הולל לעד תחנת מישטרה באו ללי כמה מהכחולים חטפו אותי שם אני הסברתי לדוד אלפרון (אראל) שמתן(ריאן מונטנה) נתן לי על זה כלא ל 20 דקות והוא אומר לי לא שמעתי על זה בחיים !! למה אתם שואלים? כי הם היו במיקרא חברים שלו לפי מה שידוע לי ! ואיזה אדמין לא יודע שאסוטר לחטוף במקומות ציבוריים !?

תטפלו בקשר לאינפרנוס שלי ובקשר לתמונות תודה.

עריכה: סתכלו איפה הוא עוד חנה לי תאינפרנוס אם ציטים של לעוף אם המכונית זה אדמין זה!? זה חרא של בןאדם וצריך להעיף אותו דחוף!
    נערך בפעם האחרונה על ידי shmulik1122 : 07/09/09 ב 10:37

shalom2 shalom2 מנותק משתמש חסום
    שם פרטי
    שלום
    קיבל לייק
    0 פעמים
    צודק 100% סעמק ארס!

אחרי האיפוס מצאתי את הטוריסימו,אני מחנה אותה בבית שלי,אחרי הGMX היא נעלמה,היתערבבה כזה.
    אני מבקש מאופיר(אדמין מצויין) לימצוא לי את המכוניות(בניש,טוריסימו,zr-350).
    מתן מצא לי את שניהם,ואופיר מצא לי תטוריסימו,אני ניכנס רשום רכב זה נירשם לCarlos_Montana.
    WTF?,איך הטוריסימו שאני קניתי פתאום שלו,עכשיו כל הזמן הוא בא ולוקח לי.

סעמק מה זה!?

lev_g lev_g מנותק ג'וניור
    שם פרטי
    בחרוטיקהגד
    קיבל לייק
    0 פעמים
    לא יודע מה איתכם אבל באמת הראל הוא אחד המסריחים.
    אתם רואים אני בא למועדון יש שם שתי היטמנים אז איזה היטמן אומר לי שמור עליי.
    אני אומר לו זין למה מה קרה!?
    הוא דקר אותי [אני בן זונה עם שלחו אותו אף אחד לא אויב שלי במשחק את כל האויבים שלי חיסלתי!]
    אני אומר לדוויד תן לו כלא על DM הוא לא מקשיב סבבה... [חשבתי הוא אפקיי]
    אני בא לשם [לא מסיבה של RK] באים ויורים עליי שוב!!
    אני מחזיר ירי קיבלתי כלא על RK+DM!!

קיצר הוא אדמין בלי רמה ובלי שכל!
    דבר שני לא יודע מה איתך אבל טל [קרלוס מונטנה] אחלה בן אדם ואחלה אדמין אחי...

Tony_Corleone Tony_Corleone מנותק משתמש חסום
    שם פרטי
    מיקי
    קיבל לייק
    0 פעמים
    יודע מה הבעיה שלך שמוליק? אתה עצבני כזה תירגע אחי. תקשיב דבר ראשון אני הייתי בווילה שלכם OOC כי אני לא יודע איפה זה IC. ראיתי איזה מכוניות יש לכם שם אז אל תשחק אותה יש לכם שם את כל המכוניות הטובות. ועוד משהו גל מתן וכל האדמינים חופרים להם בקושי יש להם זמן לשחק. מגיע להם פרוטקציה קטנה. אתה רק משחק הם מקשיבים לך ואתה מספים לם בשביל זה יש report.

BurnOut BurnOut מנותק גורו
    שם פרטי
    א
    קיבל לייק
    28 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי Tony_Corleone צפה בהודעה
    יודע מה הבעיה שלך שמוליק? אתה עצבני כזה תירגע אחי. תקשיב דבר ראשון אני הייתי בווילה שלכם OOC כי אני לא יודע איפה זה IC. ראיתי איזה מכוניות יש לכם שם אז אל תשחק אותה יש לכם שם את כל המכוניות הטובות. ועוד משהו גל מתן וכל האדמינים חופרים להם בקושי יש להם זמן לשחק. מגיע להם פרוטקציה קטנה. אתה רק משחק הם מקשיבים לך ואתה מספים לם בשביל זה יש report.
    סוף סוף אחד שמדבר, תדברו כמו בני אדם ולא להציף לי תפרטי, פעם אחת מספיק.
    נכון, לפעמים אני לא עונה כי אני לא שם לב כי אני מוצף\משחק IC, אבל בדרך כלל אני משתדל לענות לכולם.
    עכשיו בקשר ל"תלונה", קודם כל רושמים נמאס * עכשיו, בקשר להצפה שאתה מביא להראל בפרטי, שייתן כלא לאותם אנשים זה לא טוב.
    יש לך /report, ואם לא ענו על כך, תרשום בפרטי לאדמין. אבל לא להציף אותו, מילא פעם אחת שתיים, אבל לא יותר, וגם זה, לא אחרי שנייה.
    כל אדמין, והחוקים שלו, אצלי החוקים נוקשים, כל משהו שתעבור עליו, תקבל כלא 20 דקות + לא משנה מה, וזה לא מעניין אותי שבגלל זה
    כולם שונאים אותי, המטרה שלי היא לעלות כאן את הרמה לא משנה מה. בקשר לתלונות שלכם, אדמין צריך איזושהי הוכחה שזה באמת קרה,
    הוא לא יכול על סמך זה שאמרת לתת כלא, הוא צריך לברר את זה קודם. ובשביל זה באותו הזמן צריך לעשות /report והאדמין ישתגר אליכם בטח.
    נחכה להראל, נראה מה יש לו להגיד על כך, ובקשר לטוריסמו, היא הייתה של קרלוס אחי, אתה לא יכול להגיד על זה כלום, אני עד לזה, שניר פרש
    קרלוס הלך וקנה אותה. ושוב, שדוד גנב לך תרכב, נראה מה יש לו להגיד
    בכל מקרה, אם אני לא טועה התלוננו עליכם שכשאין אדמינים אתם משתמשים בציט של כסף, שאת זה אני צריך לברר.

שם פרטי
    מיקי
    קיבל לייק
    0 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי BurnOut צפה בהודעה
    סוף סוף אחד שמדבר, תדברו כמו בני אדם ולא להציף לי תפרטי, פעם אחת מספיק.
    נכון, לפעמים אני לא עונה כי אני לא שם לב כי אני מוצף\משחק IC, אבל בדרך כלל אני משתדל לענות לכולם.
    עכשיו בקשר ל"תלונה", קודם כל רושמים נמאס * עכשיו, בקשר להצפה שאתה מביא להראל בפרטי, שייתן כלא לאותם אנשים זה לא טוב.
    יש לך /report, ואם לא ענו על כך, תרשום בפרטי לאדמין. אבל לא להציף אותו, מילא פעם אחת שתיים, אבל לא יותר, וגם זה, לא אחרי שנייה.
    כל אדמין, והחוקים שלו, אצלי החוקים נוקשים, כל משהו שתעבור עליו, תקבל כלא 20 דקות + לא משנה מה, וזה לא מעניין אותי שבגלל זה
    כולם שונאים אותי, המטרה שלי היא לעלות כאן את הרמה לא משנה מה. בקשר לתלונות שלכם, אדמין צריך איזושהי הוכחה שזה באמת קרה,
    הוא לא יכול על סמך זה שאמרת לתת כלא, הוא צריך לברר את זה קודם. ובשביל זה באותו הזמן צריך לעשות /report והאדמין ישתגר אליכם בטח.
    נחכה להראל, נראה מה יש לו להגיד על כך, ובקשר לטוריסמו, היא הייתה של קרלוס אחי, אתה לא יכול להגיד על זה כלום, אני עד לזה, שניר פרש
    קרלוס הלך וקנה אותה. ושוב, שדוד גנב לך תרכב, נראה מה יש לו להגיד
    בכל מקרה, אם אני לא טועה התלוננו עליכם שכשאין אדמינים אתם משתמשים בציט של כסף, שאת זה אני צריך לברר.
    אני יודע מה זה להיות אדמין חחח P:

ודרך אגב שמוליק למה לא סיפרת על אתמול בסיטי הול? הוא בא עשה דרייב בי ואמר IC סטלה עושה פרוטקציות חרא שרת והרגת אותי כימעט... את זה אתה לא מספר נכון.

YakirQ YakirQ מנותק גורו
    קיבל לייק
    15 פעמים
    בושה

Gal Gal מנותק אחראי קהילה
    קיבל לייק
    236 פעמים
    אוקי נתחיל מזה שנכון יש באג של מכוניות ובאמת לי היה גיפ שחיפשתי הרבה זמן ולקח לי איזה 5 פידים מהחברת חשמל כדי לקנות אותו,אחרי שקניתי נפל השרת והלך לי הרכב,הרווחתי במקום זה Freeway, עכשיו מה אני לא יתחיל לחפש שוב את הרכב שלי קיבלתי רכב אחר מה אכפת לי העיקר יש רכב שיהיה רק שלי,זה מה שקרה פה עם הראל וטל,ככל הנראה האוטו היה שלהם והתבלב באיפוס ואתם קיבלתם אותו ואז שוב היה איפוס והם שוב קיבלו,מה שאני בעצם אומר זה שהתלונה מתבססת על דברים שטחיים שאפשר לפתור בכמה דקות,וזה מה שאני יעשה.
    בקשר ל V PARK של הראל בשלט? (התמונה האחרונה) זה כבר יטופל,זה באמת מוגזם ותודה שהתלוננת.
    אני הולך לאפס את שתי המכוניות ולהסתיר אותם באיזה חור מי שימצא?יזכה
    ולא אכפת לי כמה תבכו זה היה שלי זה היה של אמא של הסבא שלי,מי שימצא יזכה,ולאדמינים אם אני רואה עוד פעם אחת משהו כזה כמו שעשה הראל עם הסוביט,תרדו רמה.

הסמל האישי של HaReLLL
    HaReLLL HaReLLL מנותק אדמין בשרת RolePlay
    שם פרטי
    הראל
    קיבל לייק
    0 פעמים
    חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח עוד אני בושה אני קניתי את האוטו אחריי האיפוס ואופיר בא ואיפס לי אותו בישביל שאתה תיקנה אז מה שיש לי להגיד לך זה לך זדיין אבל שמתי תרכב שם כי אני יודע שאם אתה תיקח אותו אתה אם סובייט ולמה שאלה אחת יש לי לך למה תמיד רק אופיר מוריד לך את האוטו תחשוב טוב לגביי זה ודרך אגב מי שקרה לי מסריח אמא שלו בת בת של זונה דרך אגב אמא שלכם מיסכנה מה אתם שומרים תמונה מהיום השני שלי בשרת... באדמין

_IdaN_ _IdaN_ מנותק משתמש חסום
    שם פרטי
    עידן
    קיבל לייק
    0 פעמים
    יאווו איזה מפגרים הראל קנה את הרכב הזה שאופיר איפס את הרכבים

אבל מה עכשיו עם תשאל את אופיר הוא יגיד לך שהוא לא יודע !!

דיי מה פרוטקציה אתם אפסים!

אופיר נתן לאח שלי לקנות רכב אחד והוא קנה!!!

הסמל האישי של HaReLLL
    HaReLLL HaReLLL מנותק אדמין בשרת RolePlay
    שם פרטי
    הראל
    קיבל לייק
    0 פעמים
    בידיוק מה שהוא רשם ודיאז חלאס להיתלונן עליי ביגלל שאתם שונאים אותי אתם גונבים לי הכול +רוצים להוריד אותי מאדמין בישביל שאתם תעלו אז שתקו וזה גל אתה יכול להוריד אותי אם אתה רוצה נימאס לי תעשו מה שאתם רוצים נימאס לי שאתם כול היום מיתלוננים

קיבל לייק
    236 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי HaReLLL צפה בהודעה
    חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח עוד אני בושה אני קניתי את האוטו אחריי האיפוס ואופיר בא ואיפס לי אותו בישביל שאתה תיקנה אז מה שיש לי להגיד לך זה לך זדיין אבל שמתי תרכב שם כי אני יודע שאם אתה תיקח אותו אתה אם סובייט ולמה שאלה אחת יש לי לך למה תמיד רק אופיר מוריד לך את האוטו תחשוב טוב לגביי זה ודרך אגב מי שקרה לי מסריח אמא שלו בת בת של זונה דרך אגב אמא שלכם מיסכנה מה אתם שומרים תמונה מהיום השני שלי בשרת... באדמין
    קודם כל תירגע עם הדיבור שלך זה אחד.
    נמשיך בזה שבאיזה מקום אתה צודק,כל הזמן חופרים בפרטי לא משנה למה,די!
    גם אנחנו האדמינים רוצים לשחק לא כל הזמן להיות על דיוטי ולעזור לכם מספיק עם זה,אתם מציפים כל הזמן אבל כל הזמן,באמצע משהו IC מישהו שולח לי ה''פ ומציף שתגר אלי שתגר אלי,ואתם לא מפסיקים אתם ממשיכים,דיי כבר תנו לנו גם לשחק נראה אותכם חכמים גדולים אדמין אחד על 25 איש ואז שיהיה לכם תלונות.

שם פרטי
    מיקי
    קיבל לייק
    0 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי GaL ツ צפה בהודעה
    קודם כל תירגע עם הדיבור שלך זה אחד.
    נמשיך בזה שבאיזה מקום אתה צודק,כל הזמן חופרים בפרטי לא משנה למה,די!
    גם אנחנו האדמינים רוצים לשחק לא כל הזמן להיות על דיוטי ולעזור לכם מספיק עם זה,אתם מציפים כל הזמן אבל כל הזמן,באמצע משהו IC מישהו שולח לי ה''פ ומציף שתגר אלי שתגר אלי,ואתם לא מפסיקים אתם ממשיכים,דיי כבר תנו לנו גם לשחק נראה אותכם חכמים גדולים אדמין אחד על 25 איש ואז שיהיה לכם תלונות.
    חוץ מזה לא לכל דבר יש הוכחה בשביל זה צריך לעלות לפורום תמונות.

ודיאז זה שיש לכם משהו אישי עם הראל אז זה אישי חאלס להיתלונן עליו הוא אדמין סוס. ועוד משהו בואו לא ניזכר בהיסטוריה שלכם פה בסדר?

קיבל לייק
    236 פעמים
    בדיוק^^
    אם קורה משהו ואנחנו לא מתחיסיים מישהו NON מאפיה NON צלמו ותעלו לפורום,אם אנחנו לא מתיחיסים כנראה יש לנו סיבה ממש טובה,מפרסמים עושים בעיות וכו',תעלו לפורום עם הוכחות ואני מבטיח שהכל יטופל.

X_SniperPro_X X_SniperPro_X מנותק עתיק
    שם פרטי
    מי רוצה �
    קיבל לייק
    260 פעמים
    גל פשוט מאוד תוריד את הטוריסמו ואת האיפרונוס מהמוד וזהו לא יהיה מריבות על הרכב ....

קיבל לייק
    236 פעמים
    ואולי גם ניתן באן למתלוננים ונוריד את הראל וטל מאדמין.
    הפתירון הכי קל זה פשוט להעלים את הבעיות וזה לא ככה,צריך להעלות את הבעיות שיש ולפתור.

X_SniperPro_X X_SniperPro_X מנותק עתיק
    שם פרטי
    מי רוצה �
    קיבל לייק
    260 פעמים
    אולי תורידו את כולם מהאדמין וזהו ..
    פשוט רק גל ואופיר ומתן יהיו אדמינים ..

קיבל לייק
    236 פעמים
    לא יש לי רעיון יותר טוב,אולי נסגור את השרת וככה לא יהיה בעיות
    נו באמת תפסיק עם הפיתרונות בשקל שלך.

YakirQ YakirQ מנותק גורו
    קיבל לייק
    15 פעמים
    משה תגיד אמא שלך מרביצה לך עם מערוכים בבית?
    אני לא מבין כמה מפגרים אפשר להיות..

_IdaN_ _IdaN_ מנותק משתמש חסום
    שם פרטי
    עידן
    קיבל לייק
    0 פעמים
    חחחח חזק על התמונה!! XD

עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון

נושאים דומים

1. חתימה של מכוניות..
    על ידי eRsaChe/\ בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 10