עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 20 מתוך 38

אשכול: תלונה|לידר האף בי אי Dudi_Gozlan!! הגיע הזמן שתרד

הסמל האישי של Boss
    Boss Boss מנותק ותיק
    שם פרטי
    אדי ツ
    קיבל לייק
    0 פעמים

תלונה|לידר האף בי אי Dudi_Gozlan!! הגיע הזמן שתרד

אני משתמש במשתמש של אחי בפורום כי אם אני יפתח חדש יציקו לי באימייל ואין לי כח
    דודי זה לא משהו אישי אתה פשוט לא לידר טוב... וגם 7 ילדים אמרו לי להגיש את התלונה ולהפוך ללידר אז אפליקיישן הגשתי בוא נראה אם אתקבל ובכלל התלונה תתקבל
    אוקי בוא נתחיל ככה
    שם:מוני
    שם בשרת:Tony_Valenti
    תלונתי על? Dudi_Gozlan
    פירוט:
    א. מאיים על ילדים שיעופו כי לא נתנו לך לנהוג
    ב.מאיים על ילדים שיעופו כי אמרו לו שהוא חופר
    ג.תכנית אימונים מעפנה
    ד. מעיף ילדים בגלל תוכנית אימונים אתה אמור ללמד אותם ולא להעיף
    ה.אתה לא יודע אנגלית ניסיתי לנהל איתך שיחה וזה מה שיצא: HEY MEN WENT SEMO MONEI?? וזה עוד סתם דוגמא אתה היית פטתי..
    ו. אתה באמת אני מדבר בכנות לא יודע ארפי
    ז.הבחינות שלך קצרות מדי לאף בי איי אתה אמור לעשות לפחות 5 שאלות ולא שאלה אחת
    ח.יש לך פה מלוכלך
    ט.ולא האדמינים לא צוחקים איתך... אתה צריך להגיד לנו IC לא להסתובב אם נשק חשוף אנחנו לא נעשה את זה OOC'LY לבד
    י. שיקרת באפליקיישן שלך אתה לא יודע אנגלית ואין לך בחינות קשות כל כך
    הוכחות:
    זה המבחן שלך לFBI האגדית... ולא לא בחנו אותה אני הראשון שקיבלת... אי יודע שיש סובייט זה היה במחשב של אחי אתם רואים שם גם "בוס נראה לי זאת משפחת פשע" הם היו בסקייפ אם חבר שלי ושיחקו אותה...... הוא סיפר לי הכל(ראית דודי? אמרתי לך שיש לי חברים שיכולים לעזור לי להפיל אותך והוא גם יעיד לכם אם אתם רוצים....)זה נראה כאילו אני עף אם האוטו אבל זה באג במפה שיש לי בגלל שיש לי יותר מדי סקינים אני עוד מעט יתקין מחדש תמשחק...
    ציטוט במקור פורסם על ידי Dudi_Gozlan צפה בהודעה
    שם:
    שם בשרת: Dudi_Gozlan
    רמה ארפי:10/10
    רמה אנגלית:9/10
    איזה לידר: FBI
    למה אני: כי אני יודע RP מצויין ואני ידאג שעם יש פושע הוא לא יצא מהעיר ואני ידאג שביטחון העיר היה מסודר ומאורגן . אני ידע מתי להוציא מסוקים מטוסים אנשים אני ידע את מי לבחור

יש לי בחינות קשות לעשות להם אז כדי ![-
    כן בטח...

אתה אומר לחברים שלך שיבואו ארפי אם תמונות בטלפון ויעשו משחק על ידנו... ובעצם אין לך שום מידע וגם לא לא חפיף אני אכפת לי מארפי... אם גם תשימו לב בתמונה הוא הוציא אמ 4 מהתחת והזהרתי אותו... והוא אמר "אני יודע שניה" ולא עשה כלום....

הFBI זה הההההדבר הם אגדיים ולפי מה שאני יודע הם סודיים ומאוד דיסקרטים! אם תראה מישהו מהאף בי איי בטלוויזיה תגיד לי טוב?
    כי הם הרסו תחנות טלוויזיה שלמות שפרסמו שמות של סוכנים... ואתה לא יכול פשוט להגיד בחינות לFBI בתחנת הFBI כי ה כאילו תגיד טררוריסטים בואו התחנה של הFBI פה.... וגם אנשים IC לא אמורים לדעת איפה זה תחנת הFBI.... אם כבר תגיד ככה"בחינות לעבודה חוקית בתחנת המשטרה"זה כבר ארפי..

הוא מעיף ילדים כי הוא אמר לו חופר... אפילו שאמרנו שזה צ'אט OOC הוא אמר מה הקשר ואמרנו שאין לו סיבת אייסי ושחרר אותו אבל הנה הוכחה

שני ילדים רבים מכות אתה לא צריך לירות(DM) בוא תוציא נייטסטיק-עשיתי פעמיים להוציא ולהכניס כי היה לי דיגל ביד...

וזה הכי נונ ארפי שלך שאני אומר לך ברדיו "דודי" אז אתה עושה לי "?"... אתה אמור להגיד "מה" כי בחיים האמיתיים אתה לא תגיד-"סימן שאלה?"..... ברדיו כי זה נשמע כמו מפגר

זה בגלל שאמרתי לו "דודי ראית את התלונה שלי עליך?" הוא אמר "זה לא אכפת לי לא תיהיו פה שיהיה תמוד החדש" מה!? למה!? איך?!
    אם יש מוד חדש אז זה לא אומר שהחיים מתחילים מחדש אנחנו אמורים להמשיך מאותה נקודה שהפסקנו.... MG כי הוא התעצבן על התלונה

ודודי אם תעיף אותי מהאף בי איי בגלל שהתלונה לא הייתה מספיק טובה ונשארת לידר.. אז זה OOC IN IC וזה גם נונ ארפי כי אין לך סיבת IC מבין?וכן אני זה Tony_Valenti ויש לי עוד משהו להגיד... יש פה אדמינים ששיחקו ב LSRP אני אומר חרטה כי ילדים פה לא יגיעו לרמה כזאת... ורק לציין שכמעט רוב החברים שלי לידרים שם וההיתי אדמין שם לפני חצי שנה אבל פרשתי כי נמאס לי לשחק לבד..
    נערך בפעם האחרונה על ידי Boss : 23/09/09 ב 18:47

vlad181 vlad181 מנותק משתמש חסום
    שם פרטי
    ולד
    קיבל לייק
    0 פעמים
    נכון חרא לידר צריך להעיף אותו דחוף!!!!

X_SniperPro_X X_SniperPro_X מנותק עתיק
    שם פרטי
    מי רוצה �
    קיבל לייק
    260 פעמים
    תעיפו את הלידר הזה דחוף ..

Daniel RP Daniel RP מנותק מתקדם
    שם פרטי
    דניאל
    קיבל לייק
    0 פעמים
    דודי כנס לתותח ותעוף

הסמל האישי של ErEzRo16`
    ErEzRo16` ErEzRo16` מנותק ותיק
    שם פרטי
    שבקס"ל
    קיבל לייק
    8 פעמים
    תעיפו תמניאק הזה וכן כן אני זה Erez Bak שהוא יעיף בגלל דבר קטנטן נון שעשיתי..

Tony_Corleone Tony_Corleone מנותק משתמש חסום
    שם פרטי
    מיקי
    קיבל לייק
    0 פעמים
    טוס יא אפס טוס

הסמל האישי של Boss
    Boss Boss מנותק ותיק
    שם פרטי
    אדי ツ
    קיבל לייק
    0 פעמים
    וואי ממש תודה על התגובות פה אתם ממש עוזרים.... וגל קראת את הAPP שלי?? אני מוכן להחליף אותו

הסמל האישי של Boss
    Boss Boss מנותק ותיק
    שם פרטי
    אדי ツ
    קיבל לייק
    0 פעמים
    סליחה על הדאבל אבל למה אף אחד לא מגיב... תטפלו בזה כבררררר

BurnOut BurnOut מנותק גורו
    שם פרטי
    א
    קיבל לייק
    28 פעמים
    תחכה לתגובה שלו, נראה מה יש לו להגיד
    בנתיים בקשר לבחינות שלו, מותר לו לבחון את האנשים איך שהוא רוצה, העיקר שידעו RP
    למשל שאני היתי לידר גרוב, לא כולם ידעו RP חלקם למדו לאט לאט, אתה יכול לשאול אותם את זוהר ואושר P:
    IC מותר לו להעיף אותכם אם לא עמדתם בבחינות IC של לקפוץ, אימון ירי וכאלה..פעם אחת אני ילך איתו לראות
    מה הוא עושה באימונים, ובקשר לגישה הזאת..תתחילו להבין גם אותו זה לא כזה פשוט, תפרגנו לו מדי פעם, לפי מה שאני ראיתי
    הוא לא כזה נורא, אני ידאג לטפל בזה תזכירו לי בשרת להיות איתכם באימונים
    אגב Boss מי ששיחק ב LSRP לא אומר שהוא ישר סוס, אישית אני מכיר כמה שהם פאקינג נובים =\

הסמל האישי של Boss
    Boss Boss מנותק ותיק
    שם פרטי
    אדי ツ
    קיבל לייק
    0 פעמים
    מה בקשר לאנגלית שלו?? ומה בקשר לרדיו שהוא עושה לי "?" ברדיו... תקשיב זה לא רציני יש פה הרבה יותר טובים ממנו איך אתה מתעלם מזה?

Daniel RP Daniel RP מנותק מתקדם
    שם פרטי
    דניאל
    קיבל לייק
    0 פעמים
    ^^^
    ולהמציא שחטפנו זה מותר?
    התחיל להמציא שחטפנו מישהו ישר הזמין את הצבא (שהם לא קשורים לפשע)
    והתחילו לעשות עלינו /try גורר את אדון לרכב
    שעוד אנחנו עומדים והכל שיעוף כבר

הסמל האישי של Boss
    Boss Boss מנותק ותיק
    שם פרטי
    אדי ツ
    קיבל לייק
    0 פעמים
    נוו הנה יופי

Tony_Corleone Tony_Corleone מנותק משתמש חסום
    שם פרטי
    מיקי
    קיבל לייק
    0 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי BurnOut צפה בהודעה
    תחכה לתגובה שלו, נראה מה יש לו להגיד
    בנתיים בקשר לבחינות שלו, מותר לו לבחון את האנשים איך שהוא רוצה, העיקר שידעו RP
    למשל שאני היתי לידר גרוב, לא כולם ידעו RP חלקם למדו לאט לאט, אתה יכול לשאול אותם את זוהר ואושר P:
    IC מותר לו להעיף אותכם אם לא עמדתם בבחינות IC של לקפוץ, אימון ירי וכאלה..פעם אחת אני ילך איתו לראות
    מה הוא עושה באימונים, ובקשר לגישה הזאת..תתחילו להבין גם אותו זה לא כזה פשוט, תפרגנו לו מדי פעם, לפי מה שאני ראיתי
    הוא לא כזה נורא, אני ידאג לטפל בזה תזכירו לי בשרת להיות איתכם באימונים
    אגב Boss מי ששיחק ב LSRP לא אומר שהוא ישר סוס, אישית אני מכיר כמה שהם פאקינג נובים =\
    לא כל מי שמיחד בLSRP הוא סוס אבל הרוב כן... אתה רואה כלא פעם ב...

BurnOut BurnOut מנותק גורו
    שם פרטי
    א
    קיבל לייק
    28 פעמים
    היום, אני יכנס כמפקח על מה שאתם עושים, ונראה מה הולך שם..

Dudi_Gozlan Dudi_Gozlan מנותק ג'וניור
    שם פרטי
    דודי
    קיבל לייק
    0 פעמים
    אל תדאגו הכול הולך להשתנות מהמוד החדש ... קודם כול יהיה אקדמיה

ואני ידע להחזיר לכל מי שהגיב לא בקללות אבל כמו שצריך ..

ולכל הקנאים לא נורא זה טבעי!!!

ובקשר לאנגלית זכותי לדבר איך אבל איך שאני רוצה ואף אחד לא יקבע חוץ מחוקי השרת

ואני בוס אז זכותי להתנהג קשוח

ובנינו אף אחד אבל אף אחד מכם לא יודע לשחק RP !!!

אתם לא בסדר שאתם ככה מגיבים ..

lev_g lev_g מנותק ג'וניור
    שם פרטי
    בחרוטיקהגד
    קיבל לייק
    0 פעמים
    אוקיי תקשיב.
    דבר ראשון הוא לא חייב לדעת אנגלית.
    דבר שני האקדמיה היא כמו מבחן קבלה זה לא אימון יא חתיכת קוקסי זה פשות צורת RP גבוה יותר מימה שאתה יכול לחשוב לך.
    דבר שלישי יש לו את הזכות המלאה להעיף מישהו כי הוא לא נתן לו לשבת באוטו בגלל:
    זה חוסר הקשבה לבוס.
    זה מראה חוסר כבוד אי סבלנות ועוד הרבה דברים רעים.
    תאמין לי דודי יודע ארפי טוב ולכולם פה ושם יש טעויות אז שתוק!

בקשר לתמונה מאחורי השאלה של PG [זאת אומרת לפני זה] הוא שאל עוד הרבה מאד שאלות אתה פשוט מכחיש את זה!

ובקשר לתמונה השנייה הוא קיבל מי מתן אישור [כמה שאני יודע]

הסמל האישי של Boss
    Boss Boss מנותק ותיק
    שם פרטי
    אדי ツ
    קיבל לייק
    0 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי Dudi_Gozlan צפה בהודעה
    אל תדאגו הכול הולך להשתנות מהמוד החדש ... קודם כול יהיה אקדמיה

ואני ידע להחזיר לכל מי שהגיב לא בקללות אבל כמו שצריך ..

ולכל הקנאים לא נורא זה טבעי!!!

ובקשר לאנגלית זכותי לדבר איך אבל איך שאני רוצה ואף אחד לא יקבע חוץ מחוקי השרת

ואני בוס אז זכותי להתנהג קשוח

ובנינו אף אחד אבל אף אחד מכם לא יודע לשחק RP !!!

אתם לא בסדר שאתם ככה מגיבים ..
    אוי אקדמיה? זה כבר נראה שאתה מעתיק מאיזה קהילה... גם את המבחן העתקת וחמש פעמים לא עברת שום דבר.... וחוץ מזה Cristtino_Moretti זוכר אותו? זה גיל... דוד שלי! הוא אמר שאתה וואחד מעתיקן ואין מה לעשות קנאה זה טבעי אח שלי.... אבל זה שאתה מעתיק הרגת אותי מצחוק אתה אפילו שחכת איפה זה חחח.... איזה מין לידר יוצא לאקדמיה ושוכח איפה זה.... ועוד מה שמצחיק שבקפיצה השניה או השלישית לקח לך 7פעמים או יותר לעבור ואז המצאת שיש לך באג במקלדת והשיפט לא עובד לפעמים... וחוץ מזה שאיזה ילד השתמש באיר בריק בשביל לעלות וראית את זה לא אמרת כלום... למה? כי ג'ואי מורטי חבר שלך ואתה לא רוצה להעיף אותו...
    בקשר לאנגלית לדעתי יש חוק כזה בטוטוריאל אם אני לא טועה... שאומר "בשרתנו מדברים אך ורק אנגלית!(אפשר לדבר בשפה אחרת OOC)"
    זה גם זכותי לדבר והנה עובדה שחוק השרת קובע...
    אתה בוס התנהגת בטיפשות לא בקשיחות אתה פשוט ילד בן 12 שמשחק אותה ראש הממשלה...
    אף אחד לא יודע ארפי מה? לא אתה זה בטוח אבל רק שתדע שאני הייתי בשרתים דברים שאפילו אתה לא יכול לחלום.. זה שקיבלתה בפוקס איזה לידר אף בי איי פה בגלל שעשו לך טסט בפוקס... ראיתי את האפליקיישן שלך... זה לא היה מרשים... רוצה ללכת קסאח? מה דעתך שאני ימלא אפליקיישן באנגלית... תמלא אותה וגם אני והאדמינים יקבעו מה יותר מרשים? אני יערוך וישלח את הפליקיישן ונראה מה יהיה טוב? חמוד אתה עלק לא יודעים פה ארפי... (רק אתה אחשלי)
    נערך בפעם האחרונה על ידי Boss : 23/09/09 ב 14:14

הסמל האישי של Boss
    Boss Boss מנותק ותיק
    שם פרטי
    אדי ツ
    קיבל לייק
    0 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי lev_g צפה בהודעה
    אוקיי תקשיב.
    דבר ראשון הוא לא חייב לדעת אנגלית.
    דבר שני האקדמיה היא כמו מבחן קבלה זה לא אימון יא חתיכת קוקסי זה פשות צורת RP גבוה יותר מימה שאתה יכול לחשוב לך.
    דבר שלישי יש לו את הזכות המלאה להעיף מישהו כי הוא לא נתן לו לשבת באוטו בגלל:
    זה חוסר הקשבה לבוס.
    זה מראה חוסר כבוד אי סבלנות ועוד הרבה דברים רעים.
    תאמין לי דודי יודע ארפי טוב ולכולם פה ושם יש טעויות אז שתוק!

בקשר לתמונה מאחורי השאלה של PG [זאת אומרת לפני זה] הוא שאל עוד הרבה מאד שאלות אתה פשוט מכחיש את זה!

ובקשר לתמונה השנייה הוא קיבל מי מתן אישור [כמה שאני יודע]
    סליחה על הדאבל הייתי חייב להגיב:
    הוחכה שהוא חבר שלו.... למעלה פה... אהה וגם לא נתתי לו לשבת באוטו אמרתי לו שישב מאחורה אם שומר אז הוא העיף אותי ואז אמרתי לו אתה מעיף ממש על דברים שטותיים ואתה תקבל תלונה הוא פחד והחזיר אותי מהר.... המממ מעניין למה? אולי כי יש לו מה להסתיר אתם לא מבינים!!! הוא מפחד שנחשוף אותו אבל אני עשיתי את זה!! אני לא פחדתי מכל האלה שיש פה כמו ג'ואי מורטי... איזה אישור יש לו בדיוק? לא ידעתי שיש לו תחת כזה גדול להכניס אמ4?
    ובקשר למשפחת פשע בהמשך הוא אמר לו:
    joey:הם נכנסו לבית ענק
    dudi:ו?
    Joey:ויש לאחד נשק!(בטח שומר... בית ענק... בנאדם עשיר... אפשר לחשוב...)
    dudi:תצלם ותחזור...
    זהו זאת השיחה אם אני זוכר במפורט... אהה וגם איך הוא אמור לדעת ארפי אם הוא לא יודע לרשום MetaGaming....-Mtagming ולאלה ששואלים את עצמם למה שהוא יגיד Meta Gaming מלא במקום MG זה כי אמרתי לו שאני מעדיף שיהיה מלא.... ועדיף גם לו לעשות את זה ככה יש אנשים שמעתיקים תשובות על דף.... ואז הםא מחפשים את זה אבל לא מבינים איפה זה כי זה מקוצר.... טוב אני מיציתי..
    תגיד לי אתה לא חושב שאתה מגזים? חבר חבר גם אני הייתי עושה אותו דבר אבל אם חבר שלי היה כזה אז לא הייתי מגיב פשוט.... ועוד חתיכת חבר רואים שאתה חבר שלו מקלל על כל דבר קטן... תקשיב שלא תחשוב שאני מפחד ממך אני יכול לבוא אליך הביתה לשרוף אותך מכות אתה פשוט ילד בן 12 שחושב שהוא עבריין מאחורי המחשב... הייתה רואה אותי הייתה משקשק
    נערך בפעם האחרונה על ידי Boss : 23/09/09 ב 14:08

X_SniperPro_X X_SniperPro_X מנותק עתיק
    שם פרטי
    מי רוצה �
    קיבל לייק
    260 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי Boss צפה בהודעה
    אוי אקדמיה? זה כבר נראה שאתה מעתיק מאיזה קהילה... גם את המבחן העתקת וחמש פעמים לא עברת שום דבר.... וחוץ מזה Cristtino_Moretti זוכר אותו? זה גיל... דוד שלי! הוא אמר שאתה וואחד מעתיקן ואין מה לעשות קנאה זה טבעי אח שלי....
    בקשר לאנגלית לדעתי יש חוק כזה בטוטוריאל אם אני לא טועה... שאומר "בשרתנו מדברים אך ורק אנגלית!(אפשר לדבר בשפה אחרת OOC)"
    זה גם זכותי לדבר והנה עובדה שחוק השרת קובע...
    אתה בוס התנהגת בטיפשות לא בקשיחות אתה פשוט ילד בן 12 שמשחק אותה ראש הממשלה...
    אף אחד לא יודע ארפי מה? לא אתה זה בטוח אבל רק שתדע שאני הייתי בשרתים דברים שאפילו אתה לא יכול לחלום.. זה שקיבלתה בפוקס איזה לידר אף בי איי פה בגלל שעשו לך טסט בפוקס... ראיתי את האפליקיישן שלך... זה לא היה מרשים... רוצה ללכת קסאח? מה דעתך שאני ימלא אפליקיישן באנגלית... תמלא אותה וגם אני והאדמינים יקבעו מה יותר מרשים? אני יערוך וישלח את הפליקיישן ונראה מה יהיה טוב? חמוד אתה עלק לא יודעים פה ארפי... (רק אתה אחשלי)
    אתה צודק ..

Dudi_Gozlan Dudi_Gozlan מנותק ג'וניור
    שם פרטי
    דודי
    קיבל לייק
    0 פעמים
    תשמע אני בן 16 ואני לא ירד לרמה שלכם כי אני יודע אחד אחד בן 14 15 ילדים אתם

עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון

נושאים דומים

1. 2000, הגיע הזמן
    על ידי `Silver בפורום מה שבראש
    תגובות: 24