הלוואי שיורדו לו הוא נתן לי כלא חצי שעה בגלל שאתמול נפל לי האינטרנט באמצע שיחה הוא ירה בי אז החזרתי לו
הלוואי שיפרצו לו
הלוואי הלוואי מאלוהים שיעיפו אותו מהאדמין איכס האפס הזה
איך שמו אותו בא לפני שבוע וחושב שהוא הRP הכי טוב בעולם.
WTF 999999 O_O
להוריד דחוף מאדמין זה AP
וגם מה זה הדבר הזה 9999999 דקות
קיצר להוריד מאדמין .
חחחחחחחחחחחח אין לי מה להגיב אבל זה באמת לא יפה אנריקו זה מוגזם
מה שקרה זה שהתחלת להציף ולקלל את כולם,
קיבלת ג'איל ל10 דקות והמשכת להציף, אח"כ קיבלת עוד קיק על הצפה,
אח"כ התלחת לקלל את כולם וקיבלת ג'איל לעוד 30 דקות, אמרנו לך די ואתה לא הפסקת.
אחרי זה לא הפסקת, ממש לא הפסקת לשלוח בaskq/ קללות על סבא שלי ז"ל, התחלת לקלל לקרוא לו נאצי ואתה יודע מה הקטע הכי מסריח? שהוא נספה בשואה.
אני חושב שאתה בנאדם פשוט דוחה ואני מקווה שלא תפתח עוד שחקן חדש ותחזור לקהילה שלנו.
זה הכול,
וכל הקבוצה הזאת של השלושה שתמיד תומכים אחד השני, מוזר שהם דווקא האלה שמקבלים תמיד כלא וקיקים וכל צוות האדמינים,
אתם יכולים להמשיך להתבכיין כמה שתרצו בפורומים, אני לא הייתי נותן לכם קיקים וג'איל סתם אוקי?
אני לא רואה כאן כלא ל 999999999 שניות, בכל זאת אנריקה עושה את התפקיד שלו מצוין, אדמין טוב זה לא אדמין שמוותר על הצפות, ונונים
אדמין טוב זה אדמין שיש לו חוקים נוקשים לאלה שעושים את הדברים שאסור בRP. כל צוות האדמינים, עלו בשביל למנוע את כל ההצפות, והנונים
לא משנה אם עשית סימן שאלה בטעות, לא משנה אם זה אח שלך עשה שהלכת להשתין או לא יודע מה. באותו זמן שהצפת את ה/askq אני היתי מחובר
וגם לי, הצפת את הצאט ולא יכולתי לראות כלום, ראיתי גם שהוא הביא לך כלא ל 10 דקות והמשכת להציף, אם גישה כזאת אתם לא תגיעו רחוק.
אם היית אדמין היית יודע מה זה לסבול תהצפות של כל אחד, פעם אחת מספיק.
אם יש לך איזשוהי הוכחה שהוא עושה לך דווקא, או מביא לך קיק סתם ככה אתה מוזמן לעלות והוא יטופל לפי אךי שצריך
מתן לפי התגובה שלך רואים שאתם עושים פרוטקציה למישהו שבכלל לא מגיעה לו הוא חבר של גל פתאום הוא מקבל אדמין כול הגישות ואני הייתי פי שבע אליו לא הייתה לי תלונה אחתת!! ואתם לא מחזירים לי זה נקרא פרוטקציה רצחנית הוא כולה שבוע בלחץ בשרת והוא קיבל אדמין אם כול הגישות!? ועלק אתה לא רואה הנה תמונה ראשונה תראה כלא 99999999999999דקות
הוא ממש לא חבר של גל, למה אתם לא יודעים לפרגן ? מישהו עלה לאדמין ישר פרוטקציות פרוטקציות
ואיזה גישות הוא מקבל ? הוא כולה אדמין רמה 1, יותר מכלא וקיק אין לו עוד פקודות.
בקשר לכלא של 99999999 שניות אני רואה בתמונה השנייה שהוא שיחרר אותו, משה הציף את הצאט וקילל אותו, אני ראיתי את זה בעצמי אפילו...
ואם היית שואל אותי, אם הוא היה מקלל אותי ככה הוא היה מקבל באן, זה היה ממש מוגזם מה שהוא אמר, וכמה שהוא הציף
ומשה, אחרי הכלא של 9999999 שניות הוא שחרר אותך ? אם לא אני רוצה לראות מה יש לו להגיד על זה
זה לא הוא שיחרר אותו תראה תתמונה מישהו אחר שיחרר אותו ואז הוא החזיר אותו ואמר לא להוציא אותו כאילו הוא איזה כלב
ומתן אני מפרגן למי שבאמת מגיע להיות אדמין
מה הקשר חבר של גל? מאיפה הפלצת ת'שטות הזאת?
אני הכרתי את מתן דרך הקהילה לפני כחודש וחצי.
ואני בחרתי להישאר בסטלה ולהשקיע כי אני אהבתי ת'קהילה הזאת.
ואחרי שאני עולה לאדמין חשבתי כולם יפרגנו ויתמכו ומה אני מקבל,
חבורה של בכיינים קנאים שלא מפסיקים להתבכיין אחרי שהם עשו DM, NON-RP, PG וקיבלו ג'איל !
נערך בפעם האחרונה על ידי Va3 : 27/09/09 ב 14:27
מתן ניטרלי והוא צודק,
אתם קיבלתם ג'איל בצדק ואתם הולכים לפורום ומתבכיינים על זה.
נתתי לכם ג'איל רק אחרי שדיברתי איתכם וביקשתי ממכם ביפה להפסיק ולא הפסקתם,
אתם רק יודעים להתלונן על כל האדמינים, מה אתם אומרים תחשבו אולי אתם באמת לא בסדר?! אולי טעיתם?!
רק יודעים להתלונן ולהתלונן!
נערך בפעם האחרונה על ידי Va3 : 27/09/09 ב 14:49