שמך: Shani_Montana
השם של השחקן עליו אתה מתלונן : LCN
סיבה עליו אתה מתלונן :הם עשו DM באמצע הלוויה,בכלל אין להם כל קשר והם הגיעו וסתם התחילו לירות ולהרוג כל אחד
תמונה:
1
2
3
4
5
הערות:הם נונים!!!
שמך: Shani_Montana
השם של השחקן עליו אתה מתלונן : LCN
סיבה עליו אתה מתלונן :הם עשו DM באמצע הלוויה,בכלל אין להם כל קשר והם הגיעו וסתם התחילו לירות ולהרוג כל אחד
תמונה:
1
2
3
4
5
הערות:הם נונים!!!
מה את חושבת שהם צריכים לומר לך תסיבה לפני שהם הורגים אותך? קודם כל הם הורגים אחרי זה תישאלי למה הם הרגו... ותראו מי מדברת פעם כל הגרוב שלך הדבר היחיד שהם ידעו זה DM וMG
יששששששששששששש אני מפורסם אני לא עשיתי כלום יריתי כי הם כיונו עליי נשק סתם אז אני לא עשיתי כלום.
מה זה קשור?מה כל אחד שהם רואים הם הורגים?הם בכלל לא קשורים מה הם סתם באים ורוצחים זה DM
נכון אבל הכי חשוב שאני לא עשיתי כלום...
קודם כל , באנו לשם בתור אנשים שמשתתפים בצער של מי שניפטר ( איך שתירצי )
אחר כך ירו בנו מהמאיפה של HAREL אבל זה לא היה הראל
מישהו אחר לא זוכר תשם שלו החזרנו
ואז שני המאפיות שלננו התחילו לירות .
וזה ניגמר .
אחר כך באתם לשם אחרי שהרגו אותך . ( RK )
ואמרת שעשינו די אמ אז חזרת אין דדבר כזה .
אחרי שאת מתה את אמורה לשכוח הכל .
טוב נחכה לתשובה של אדמין .
אני אדמין ואני מגיב (*****אדמי ריאשון שמגיב*****)
את האמת אני לא שמתי לב שהמאפיה שלי ירתה פשוט אחד מהאנשים שלי רצה לקחת את אלון לצד ואז התחיל קרב לא יודע איך אני אישית ראיתי שמכוונים עליי נשק הוצאתי גם חיכתי שכולם יבואו(כול האנשים שלי) והתחלתי לירות כי אני לא יתן לסתם ילדים ככה לכוון עליי נשק אני יוציא ישב מתחת לקבר ויתחיל לירות (זה מה שעשיתי)וזה גם לא יפה שאת עשית RK את יכולה לחזור אבל לא להתחיל לירות להגיד שאת זוכרת שהיה הזכרה לקרוב משפחה שלך ובאת ליראות מה קורה שם אז אני לא יודע מה להגיד לך את לא צודקת.
מי הלידר של LCN אז ?
והראל, אם זה היה המאפיה שלך שירתה, אתה צריך לטפל בהם...
בכל זאת, לשלוף נשק בבית קברות זה ממש DM... ואני ידאג לדבר עם הלידר דרק\גוני שיטפל בזה, IC למאפיות יש כבוד לבית קברות
והם לא ילכו ויתחילו לירות שם כמו לא יודע מה
נחכה לתגובה של אלון (דרק)או גוני (תמיר)
ותראה תתגובה שלך פה אח אח תראה איזה פרוטקציות אתם עושים פהההההההההההההההההההההה
מתן , אנחנו באנו לשם , לא רצינו להרוג .
ואז מישהו ירה בחבר המאפיה שלנו והוריד לו לחצי חיים אם דיגל !
אז הם התחילו לירות בנו והחזרנו הם מתו ואחד מהם ברח . . .
אז התחלנו לעזור לחבר שלנו
פתאום שני באה .
אני אומר RK
ושני אומרת עשיתם די אמ אז אני לא עשיתי RK
קיצר לא משנה .
ואז נסענו לאחוזה שלנו .
אין מה להגיד .
כן BOSS, מה אתה חושב שגם ל LCN יש פרוטקציות ? מה נראה לך עושים לך דווקא ? נו באמת =\
וקיריל עכשיו לטפל בזה, ולתת כלא ל 20 איש יהיה סיפור, נגמור את זה בכך שיותר אף אחד לא יעשה מלחמה DM בבית קברות
אתם יכולים לקבוע קרב בין המאפיות IC, ולקבוע חוקים OOC, זאת אומרת בפיאם הלידר ידבר עם הלידר השני ויקבעו את החוקים
למשל כשיורד חצי מגן, לעשות קראק, כשמתים אסור לחזור, וכאלה...
אם אתם רוצים למשוך את התלונה על מישהו ספציפי, אני ימשיך להתסכל כאן
מתן אני יבדוק תעיניין אחי ניראה מה היה אם המאפיה שלי אני צריך לדבר אם שון(מהמאפיה שלי לא שון האדמין)כי הוא אמר לאלון זקן בוא לצד ואז היתפתח יריות כי כולם הלכו אחריהים אני ידבר איתם על זה ניראה מה היה...
שני, כשאתמול עשיתי הלוויה במשחק לאבא שלי פבלו אגילרה,
באת התחלת לעשן סיגריה ליד הקבר ואז זרקת ת'סיגריה על הקבר..
זה נראלך הגיוני שיעשו דבר כזה במציאות?
ובקשר לLCN, אתם באים לאמצע הלוויה ויורים?
תיהיו מציאותיים נו באמת..
נערך בפעם האחרונה על ידי Va3 : 27/09/09 ב 14:37
אני יטפל בזה !!
אני ידבר עם הלידרים זה מקרה קשה אני יתן להם על הראש!