בבקשה מתן תראה נתת למישהו אדמין אחרי שבועיים שהוא היה והנה כבר בגד בנו נתן קיקים לכולם ופירסם עוד שנייה אני עורך ושם תתמונה
בבקשה מתן נתת אדמין למישהו לא וותיק תראה מה קרה
בבקשה מתן תראה נתת למישהו אדמין אחרי שבועיים שהוא היה והנה כבר בגד בנו נתן קיקים לכולם ופירסם עוד שנייה אני עורך ושם תתמונה
בבקשה מתן נתת אדמין למישהו לא וותיק תראה מה קרה
נערך בפעם האחרונה על ידי BurnOut : 30/09/09 ב 16:11
יופי מתן אמרתי לך תעיף אותו ותראה מה קרה יאללה בי הומו בוגד מסריח!!!
העיקר בי לא בוטחים תראה מהזזה
בן של זונה, אין לו יותר אדמין סעמק ערס
גם כשאני פעם עברתי קהילה פעם אחת אפילו לא פירסמתי פה!!!! ולא ניסיתי להפיל תשרת ואתם אף פעם לא סומכים עליי
איזה ילדים אתם!!
יש ישששששש יורד לו האדמין!!
מתן תנעל אזה סתם...
כניראה שאיתמר אומר תאמת...
נערך בפעם האחרונה על ידי Yoad14 : 30/09/09 ב 22:56
מגיע לכם .. קהילה !
וואלה מתן על מי רק שאתה סומך שמים לו אדמין !
לא לכל אחד כפרה .. השחקן נכנס והופ הפך לאדמין ?
10 ילדים בשרת במקום 30 ..
צודק לגמריי אלון,מתן אני ממליץ לך לתת למישהו וותיק כמו אלון באמת אדמין במקומו.
כה באמת מגיע לאלון הוא וותיק ומגיע לו אני אומר הכי טוב תעלה את אלון בימקומו מתן
אין לי מה להגיד אני לא חושב הוא עשה את זה נראה לי פרצו לו...
מי זה השחקן הזה
סתם מישהו שחשבנו שהוא יהיה אדמין טוב והוא יצא חרא
ואף אחד לא יכול להמליץ עלי איזה זונות =\ למרות שגם אני בעד אלון
פרצו לי!
ישר מסיקים מסקנות,
פשוט קהילה של מניאקים.
מתן, היית חבר אבל יצאת כזה בנאדם זבל, גם אחרי שאמרתי לך שזה לא אני אפילו נשבעתי לך אתה עדיין לא מאמין.
אפילו עם כל הפריצות של השרת, הפילו ת'שרת, שלחו פינגים, הייתי תומך בך ומנסה לעזור לך כמה שיכלתי, התנדבתי לתרום כסף לקהילה אם הייתם יכולים לשפר את ההגנה עם הכסף הזה, ומה אני מקבל? אחרי פריצה אחת ישר כולם מתנפלים עלי מאשימים אותי.
אחרי שהשתמש שלי נתן קיקים לכולם, בן דוד שלי Cesar(אסף) התקשר אלי בטלפון, הייתי בכלל עם חברים בחוץ בנינו ת'סוכה, הוא שואל אותי למה נתת לי קיק? ישר ידעתי שזה פורץ והסברתי לו את זה, התקשרתי לטל, אמא שלו ענתה ואמרה לי שהוא בשיעור פרטי, הוא חזר אלי אחרי חצי שעה בערך עדיין הייתי בחוץ, והסברתי לו שזה בכלל פורץ והוא האמין לי ישר בלי לשאול שאלות, ביקשתי ממנו שידבר עם מתן והוא ביקש מטל להגיד לי שאני יתחבר למסן, האינטרנט חזר לי רק בערב, יש לי בעיות עם האינטרנט בזמן האחרון, התחברתי למסן ודיברתי עם מתן, אמרתי לו שזה לא אני, והייתי בטוח שאני יגיד "זה לא אני מתן" הוא יאמין לי! כאילו איזה סיבה יש לא להאמין? אתה אשכרה חשבת שאני יתקע לך סכין בגב בגלל משחק ואיכזבת אותי וכל הקהילה הזאת איכזבה אותי ואני פורש.
אמרתי לך, כשיתברר שזה לא אני ותנסה לדבר איתי אני כבר לא יהיה פה.
אתה גם יצאת הרבה הרבה הרבה יותר זבל מכולם פה, רק על זה שלא האמנת לי.
ולאלה ששואלים מה עם הרוסה מנטה, היא לא קיימת ולא תיהיה קיימת בשום שרת בישראל.
נערך בפעם האחרונה על ידי Va3 : 30/09/09 ב 22:47
לא יודע אם להאמין או לא
גם לי פרצו ואמרו שזה אני כי שחקתי בשרת אחר =\ קיצור אל תהיה תמים פשוט ילד כאפות אתה =\
נערך בפעם האחרונה על ידי Boss : 30/09/09 ב 22:50