אני לא אומר שנגיד מישהוא ששודד לבד לא יכל להיות עם אי קי וכאלה, רשמתי מה בדרך כלל, ואפשר להחביא נשקים בכל מיני מקומות!!! לא רק מה שרשמתי, צריך רק להיות יצירתיים!!!
טוב ראיתי כמה אנשים שמוציאים MP 5 מהחגורה [עשיתי כי ראיתי שכל אחד עושה אפילו האדמין אז אמרתי זובי ועשיתי...]
מוציא AK מהחגורה וכאלה...
אז עשיתי מדריך קטן על איזה נשק יכל להיכנס ואיפה... [אני יוסיף אחרי זה תמונות...]
Pistol [אקדח עם משתיק קול... חלש מאוד]:
לאיפה אפשר להכניס:
אפשר להחביא בחגורה, בתא המטען, מתחת לכסא ברכב, בתא הכפפות ברכב, אפשר בעצם כימעט בכל מקום, אפשר אפילו בשיחים שליד המשטרה...
מי משתמש:
הגאנגים בעיקר.. והאנשים הרגילים לשודים [אנשים מובטלים ששודדים סתם...] כי זה נשק זול.
Deagle [אקדח]:
אפה אפשר להכניס:
אפשר להחביא בחגורה, בתא המטען, מתחת לכסא ברכב, בתא הכפפות ברכב, אפשר בעצם כימעט בכל מקום, אפשר אפילו בשיחים שליד המשטרה...
מי משתמש:
אמורים רק מאפיות, שוטרים, שודדים שרגילים והבוסים של הגאנגים [אנדר בוס ובוס], אבל בשרת כל גאנג רשמי מקבל /guns והוא עושה את זה ומקבל אקדח כזה... אמורים לעשות את זה לפי הראנק... נגיד out sider and solider מקבלים סכין וכל מי שמעל סכין, אקדח פיסטול ונבוט ורק האנדר בוס מקבל דיגל וכל השאר [בלי MP 5] וואי חפרתי...
MP 5:
איפה אפשר להכניס:
אפשר בתא הכפפות, מגירה, ליפעמים אפשר להחביא בפחים וכאלה, מתחת לכסא, ובתא המטען.
מי מישתמש:
משטרה בעיקר, מאפיות, גאנגים למיבצעים חשובים מאוד [נשק יקר] ועם יש שודד ששודד DMV וכאלה אז גם הוא מומלץ...
AK47:
איפה אפשר להכניס:
מתחת לכסא מאחור [איפה ששמים את הרגלים בכיסאות מאחור], ובתא המטען.
מי מישתמש:
גאנגים בעיקר.
M16 [M4]:
איפה אפשר להחביא:
מתחת לכסא מאחור [איפה ששמים את הרגלים בכיסאות מאחור], ובתא המטען.
מי משתמש:
מאפיות ומשטרה וF.B.I.
Basket Ball Bat [מחבט ביסבול]:
איפה אפשר להחביא:
מתחת לכסא ותא המטען
מי משתמש בזה:
גאנגים
עלה:
איפה אפשר להחביא:
חגורה לשוטרים, תא המטען ומתחת לכסא ואולי גם בתא הכפפות [עם הרכב גדול ותא כפפות גדול...]
מי משתמש:
שוטרים בעיקר, אבל גם מאפיות בשביל להיתעלל.
Knife [סכין]:
איפה אפשר להחביא:
כל מקום כמעט [לא בכיס אלה עם זה עולר]
מי משתמש:
כולם
טוב זה המדריך, כל מה שניזכרתי בנשקים יותר נכון... תזכירו לי אני ירשום...
קרדיטים:
לי בינתים על הכל, לא לעתיק בלי להביא קרדיט.......