שם:טל
שם בשרת:Tal_Aliper
IP:בפרטי
סיבה:אינני יודע.
הערות:תורידו בבקשה![]()
שם:טל
שם בשרת:Tal_Aliper
IP:בפרטי
סיבה:אינני יודע.
הערות:תורידו בבקשה![]()
תמונה? אדמין שנתן?
מועבר לתת פורום
אין יל כלום.
אני רוצה להיכנס לשרת סטלה והוא כותב לי שאני בבאן.
בכתום you were band from this server?
כן.
וניתקתי תאינטרנט וזה עדיין.
זה לאגים זה לא באן פשוט תכנס שוב ושוב זה ייכנס
Help.
למה דאבל למה?
אתה לא בבאן,זה לאגים,אם זה ממשיך תביא תמונה של זה כי זה מראה שאתה לא בבאן ..
שנה איפי ..
יש לי IP קבוע.
אחי תשלח לי את ה IP שלך ואני יוריד לך בפרטי!
ננעל!
עידן זה לא קשור...
טל תנסה את המדריך הזה: http://www.szf.co.il/f306/t91780/
למה לא קשור אני הורדתי באן וזה אמור לעזור ב 100 אחוז אחי
מזה הוא שם לי לא לחצי שעה על כלום:
אני נסעתיי באותו ונתקעתי בקיר עשיתי CRACK ופתאום מישהו מה-משטרה חטף אותי(היה רשום לו על החולצה POLICE) הוא לקח לי תכסף ואחרי זה התחיל לנסוע סתם בעיר כשאני באוטו והוא עושה לי שהוא זיהה אותי והרגתי לו 3 מהצוות שלו ובכלל לא הייתי בשרת מיום חמישי רק עכשיו נכנסתי והוא רצה לעשות לי CK ואז יצאתי מהמשחק ושהתחברתי הייתי בבית ואז Сlarick נתן לי כלא לחצי שעה והוא הלך
הוכחה שהוא חטף אותי:
![]()
נערך בפעם האחרונה על ידי iCeDRaGoN : 26/10/09 ב 18:35
קיבלתי פרטית כשהייתם כבר במקום שיש לו מידע שרצחת לו 3 אנשים והוא בטוח ב200 אחוז שזה אתה.
הוא לא רצה CK הוא רצה PK
אז שחזרת קיבלת את הPK שהגיע לך+כלא על שהתנתקת באמצע RP
אתה זוהית כאחד מאלה שרצחו 3 סוכנים.
זיהיתי אותך ואת הרכב המפגע וראיתי אותך פצוע אז חטפתי אותך ארפי וחיסלתי אותך כדי לנקות (PK) ואת כל זה CLRACK_PIT ליווה,שבאתי להרוג אותך לPK אתה יוצא מהרכב שאתה עם אזיקים על הידים+רגלים ויורה באדמין עם MP5 ואז מתנתק.
ואתה מצפה שלא יתנו לך כלא?
בנוסף ל OOCINIC+MG וPG שעשית לי באמצע החטיפה.
תלמד ארפי כולל הלידר שלך שמצרף לגרוב בלי טסט
איך אני איך אני לא הייתי במחשב בר מה ימים אני הייתי בבית חולים אני עם גבס איך זיהיתה אותי
ולא ירתי על האדמין אני התתנתקי כי אתה סתם חטפתה אותי אז עלק זהיתה אותי אני הייתי בבית וה-SAMP לא עוסבד לי רק עשיו אני אצל חבר זה שיש לי את הסקין הזה זה לא אומר שאני זה שרצחתי וחוץ מזה זה לא אני רשמתי אני הייתי על העכבר וחבר שלי רשם יש לי גבס ביד אחד והשניה עם תחבושת אלסטית כבר יותר משבוע ונכנסתי לשרת רק פעם אחת וזהו
גם לשקר אתה לא יודע.