המוד ממש ממש בקרוב הולך לעלות לשרת שלנו.
||||||||||||||||||||||||||||||
Complete 70%
כמו שראיתם !
בקרוב עולה מוד חדש לשרת Satla-Zone Los Santos RolePlay Community
ואיתו צוות אדמינים חדש, ומלא מלא דברים חדשים !
אם אתם שואלים למה דווקא עכשיו שיתפתי אותכם בזה, כי זה היה סוג של הפתעה.
ולהפתעה הזאת, באמת כדי לחכות.
בהמשך השבוע אני ימשיך לתת פרטים לגבי המוד,
אני רוצה להגיד שהמוד הזה אינו נבנה על שום בסיס של מוד כמו עכשיו (המוד של עכשיו בנוי על בסיס המוד LARP).
הוא נבנה על ידי ועל ידי העיצוב של גל.
השרת לא הולך להיות סגור בזמן הזה ולא כלום, יעלו בקרוב 2 אדמינים, וכשיעלה המוד החדש
ממש יום לפני, נאסוף את כל האדמינים נבחן אותם מה שצריך, מי שלא יעבור יעוף.
אני כבר אומר שצוות Satla-Zone Los Santos RolePlay Community
יכיל כ-8 אדמינים לא כולל האדמינים הראשיים.
ואם זה לא יספיק, נעלה עוד.
ללא ספק אני גל ועידן בטוחים שהמוד הזה יחזיר את כל האנשים,
בנתיים רק אני וגל ראינו את המוד, ותאמינו לי זה באמת שווה לחכות.
המוד הוא מוד RP לחלוטין, עם הרבה אפשרויות חדשות ומערכות חדשות.
משעממם, לא יהיה.
המוד מכיל הרבה הרבה פעיליות גם לאלה שלא בפאקשן, ועבודות מגוונות.
בהמשך האשכול נפרט מה במוד איך מה ומי.
מה המוד מכיל ?
99 בתים שונים ברחבי Los Santos בגדלים שונים.
64 עסקים מגוונים, כגון ברים מועדונים חנויות 7\24 חברות טלפון חברות פרסום, ועוד הרבה עסקים שלא יפורסמו כדי שלא "ייגנבו" את הרעיון.
כ15 בניניים רגילים של משטרה\DMV\עירייה, ועוד הרבה בניניים.
מערכת "פצצות" מיוחדת, שבה ניתן להניח פצצה, ולפוצץ אותה על ידי לחיצת כפתור, פצצות אלו ניתן להשיג רק באישור של אדמין כדי למנוע את ה DM. כאשר אתה משתמש בפקודה להניח את הפצצה, יש על האדמה אובייקט של פצצה ברגע שאתה לוחץ על הכפתור, הפצצה מתפוצצת, ואיתה כל מי שלידה. פצצה זו מיועדת לשם מאפיות ושוטרים לחיסולים שבהם ישגיח אחד האדמינים.
מערכת מחסן נשקים וסמים לכל פאקשן לא חוקי.
בנתיים ישנם 8 פאקשנים שונים, מתוכם 2 חוקיים.
כשאתה יוצא מהמשחק, ונגיד היית בSanFiero אתה תתחיל את המשחק משם, זאת אומרת גם כשאתה יוצא אתה תישאר במיקום בו היית כשהתנתקת.
לכל פאקשן, יש מספר בתים ליד ה"מקום" שלהם, ואת בית המאפיה, הלידר יצטרך לקנות.
מערכת רכבים כרגע אין, קצת הסתבכתי עם זה אבל אני בטוח שאני יסתדר, אבל קראו בדבר הבא מה כן יש.
במוד יש מספר רכבים מפוזרים ברכבי העיר, ובנוסף יש מערכת הפיכת רכב רגיל, לרכב של פאקשן. זאת אומרת שאני עידן או גל, נשים ל-2 אדמינים אחראי על הפיכת רכב רגיל, לרכב של פאקשן. זאת אומרת הלידר ישלם לו, והכסף הזה ילך לשום מקום. יהיה קטגוריה של מכירים לכל רכב, ויהיה ניתן להמיר את הרכבים הרגילים לרכבים של המאפיה. אני מקווה שרוב השרת יואהב את זה, כי במציאות לא ישר אתה מקבל מסוק + רכבים.
מערכת מירוצים מיוחדת, שפרטים תקבלו בהמשך השבוע.
מלא פקודות חדשות, שאסור לי להסביר עליהם בנתיים, שלא "ייגנבו" את הרעיון. אבל אני כן יכול להגיד יש הרבה פקודות חדשות שיוכלו לשפר את רמת המשחק.
ישנם כרגע כ6 עבודות שונות, בקרוב אני יוסיף עוד.
מיקום הבנק שונה, למקום שאותו נראה בפתיחת אשכול על מדריך למוד לפני פתיחת השרת.
מקומות ציבוריים + קניונינים שונים שתוכלו לעביר תזמן ולדבר IC שם.
הרבה פקודות חדשות לכל הפאקשנים, במיוחד למשטרה ועוד פאקשן שיפורט באשכול הבא בו אני יסביר על המוד.
מערכת דייג.
אין יותר פקודה לפאקשנים הלא חוקיים כדי לקבל נשק. הרמה פה תעלה פי 2 אחרי כל מה שעשיתי במוד. יש מערכת מטיראלס די פשוטה, וניתן לאחסן נשק במחסן נשק של כל פאקשן, מה שיעזור להרבה פאקשנים.
בקרוב אנסה לבנות מערכת Inventory, שבה יהיה ניתן להכניס נשקים,סמים,חומר לנשק, ובגדים.
זהו לבנתיים, זה מה שאני יכול לספר
בהמשך השבוע נפנק אותכם עם עוד כמה פרטים מהמוד, אז תתכוננו
שבוע טוב.