מה דעתכם על המוד החדש?
איזה דברים הייתם רוצים לראות במוד החדש שאין?
דיון מהנה :-]
לדעתי המוד החדש ממש ממש טוב, כל צוות המתכנתים צריכים לקבל שאפו ענקי, וכל הכבוד להם.
אין דברים כאלה.. המתכנתים הוסיפו את כל הדברים שצריך להיות בשרת RP, פשוט כל הכבוד =]
מה דעתכם על המוד החדש?
איזה דברים הייתם רוצים לראות במוד החדש שאין?
דיון מהנה :-]
לדעתי המוד החדש ממש ממש טוב, כל צוות המתכנתים צריכים לקבל שאפו ענקי, וכל הכבוד להם.
אין דברים כאלה.. המתכנתים הוסיפו את כל הדברים שצריך להיות בשרת RP, פשוט כל הכבוד =]
ממש RP בחיים שלי לא שיחקתי במוד כזה RP
נשקים לא מגיעים ממחסן הבית ומכוניות מביאים למאפיות אחד או שניים.
קצת התאכזבתי שיש מחסן לכולם וזה לא כל אחד במקומות שונים.
בתכלס יש דברים שאפשר להוסיף אבל המוד הזה הוא השקעה גדולה של רעיונות פשוטים שזה מצויין :]
אתה לא מרוצה אף פעם נכון?!
אולי פשוט תחליף את מתן בטח יהיה לנו מוד ענק מרעיון ענקים...
טוב טוב תרגיעו אני דווקא אוהב תמוד עשה תRP ליותר RP אבל המוד הזה עם אפשר לומר מועתק מקהילה אחרת (אל תעלבו אבל ראיתי שלקהילה האוייבת שלנו יש אותו מוד)
עזוב ראית תמוד של אופיר?
זה לא מוד זה זבל..
לנושא:
מוד חייתי.
במילה אחת
סוס.
ממה שהתאכזבתי.
מהבאגים..
מהווקי טוקי שלא נשמר
שהנשקים לא נשמרים
ורק שתדעו חח אני מצאתי פה אולי 5/6 באגים אולי איזה 10-15
ואמרתי למתן שיסדר..
עכשו נשאר לו לסדר תכסף מהמכוניות שזה מחזיר לך.
כל השאר יצא סוס שאפשר לבנות פאקשן בתוך המשחק
הכל סוס..
בקיצור מוד אחד הסוסים.
^^
אמרתי את זה בציניות
ווקי טוקי לא אכפת לי נשקים קצת כן
ויותר לא מצאתי
שון יאללה יא ילד מסכן תסתום תפה לפני שאתה מדבר,אני לא אומר שהמוד של מתן גרוע,ואני לא אומר ששלי הכי טוב
המוד יצא מעולה, רק יש כמה בעיות דיברתי כבר עם מתן הוא צריך לסדר אותם וזהו, אם הוא יעשה את זה המוד מושלם.
אני חשבתי שאפשר להוסיף גם דברים כמו שב Walkie Taklkie יהיה ניתן לעשות שיהיו שני מנהלי קו, שאם אחד לא נימצא השני יחליף אותו, ואם אני יזכר בעוד משהו אני יירשום פה.
מנהלי קו? זה לא הגיוני במציאות מכשירי קשר יש להם תדרים בוחרים ומדברים,כל אחד יכול לשמוע או לדבר אם הוא על אותו תדר
מוד יפה מאוד, מושקע, מתכנתים טובים.. אדמינים מעולים ^_^
לא צריך יותר מזה.
עכשיו מוד מושלם מבחינתי
לקחתי את כל הדברים שלי מהמחסן אחרי הGMX
ואני יכול לצאת מהמאפיה שאין לה לידר (עוד סיבה לחפור לאדמינים)
המודדדד מושקעעע מאודדדד וכול זה וכול הכבוד למתן וגל שהשקיעו מאמץ רב למוד הזה...
אבל יש דברים שהם קצת משונים כמו למשל שאתה יוצא מהמשחק אתה חוזר לאותו מקום בשביל זה יש קראש למרות שזה אר.פיי אבל זה דפוק בגלל שאין לך מכונית וברגלל ללכת ולחפש מכוניות וזה..
אגב אתם דיברתם על מערכת מכוניות חדשות ... אני לא רואהה מכוניות בכלל ? מ'זה?