שמי בשרת: Tommy_Vercetti.
זמן שמשחק: 3 שנים בארפי.
טוב אז ככה אני לא סתם מרים תלונות, אני הבאתי תמונות ויש לי גם כמה עדים שראו הכל, ביניהם כל מי שתראו בתמונות שלי,
אני יספר הכל מהתחלה בפירוט בלי להחסיר אף פרט והמטרה היחידה שאני רוצה שתצא מכל זה היא סילוק הלידר הנונר.
נתחיל,
הכל התחיל מזה שחטפתי שוטר,
ביקשתי כופר אני והאנשים שלי...הוא הסכים לתת כופר (וכמובן שבתור בנאדם חכם הוא החליט שהוא הולך להרים מבצע כדי לקחת ממני בכוח את השוטר שלו ולעצור את כל האנשים שחשודים בפרשה..)
אז, מקום המפגש היה הפיצה, מחוץ לפיצה.
תוכנן שאחד העובדים שלי ילך לקחת את הכופר, ברגע שהוא יודיע לי שהכסף ביידים שלו אני ישחרר את השוטר(וזאת הייתה באמת הכוונה).
אני נתתי לו תיאור של מי שאני שולח כך שיזהה אותו ואמרתי לו מראש שאם אני לא מקבל שיחת טלפון מהשליח שלי תוך חצי שעה-20 דקות IC השוטר מת, הוא הסכים לתנאים והמבצע יצא לדרך, אני חיכיתי עם עוד כמה אנשים בעיר השלישית בערך עם השוטר בעוד שהשליח שלי הלך לקחת את הכסף.
השליח הודיע לי מראש שהוא כבר שם מראש ואמרתי לו שחובה עליו לטלפן אלי אם הוא קיבל את הכסף ואם לא חבל שכל המבצע יתקלקל כי השוטר ייהרג והוא יפוטר, גם הוא הסכים ואמר שהוא לא ישכח.
אז הנה עבר שלוש שעות IC שלא קיבלתי שיחה מהשליח, IC התחלתי לדאוג ואמרתי שאני לא רוצה שיוציאו ממנו מידע חשוב או משהו בסגנון, שלא יפגעו בו כי הוא מבצע טוב את העבודה שלו וכדומה...(דברתי עם האנשים שהיו איתי ועזרו לי)
החלטנו להתחיל לפגוע בשוטר..., השוטר הגיע למצב שהוא כבר גוסס והולך למות, אז החלטתי שאנחנו הולכים לפיצה מהר לחלץ את השליח.
והנה אני כבר שם קולט מרחוק שהשליח פצוע אנוש על הרצפה ונפגע מיריה או שתיים, הצ'יף שכנראה החליט להראות את גבורתו ובא לבד עשה טעות גדולה, מכל הצדדים התחילו להיות חילופי אש בהם הצ'יף נפגע, השליח וכנראה אזרח שעבר במקום ולא ידע מכלום...
אני שהייתי מאורגן..באתי עם אוטו מהיר...גררתי מהר את השליח הפצוע שלי לאוטו בעוד הצ'יף נופל על הרצפה ומדמם.
הצלחתי להנצל מזה בלי כל נזק (ויותר חשוב הצ'יף לא הצליח ונכשל במשימה שלו).
זה הסיפור שקרה שם בדיוק, נגיע לעיקר לחלק של הנון.
יום למחרת אני החלטתי לטייל עם חברה שלי IC באוטו, היא ביקשה שאני יקח אותה עד לתחנת המשטרה,
אני עוצר את האוטו ליד תחנת המשטרה, יוצא להגיד לה ביי, אחרי זה ניהלתי שיחה עם איזה בחור שכנראה הכרתי בעבר..
חברתי כבר הגיעה וחיכתה לי באוטו..
פתאום הצ'יף שהיה פצוע (כבר החלים), הגיע למקום (יצא מתחנת המשטרה) בתוך שניות הוא זיהה אותי אבל במקום להתנפל עליי ולקחת אותי מהר הוא החליט לבקש ממני בתמימות שאני יבוא איתו, כמובן שאני לא שכחתי מה שקרה ואת הסיכוי שיכול להיות שהוא זוכר אותי..., סירבתי ב"לא תודה" פשוט והלכתי לדרכי מהר מהר, נכנסתי לאוטו (כשכבר סגרתי את הדלת) (גם החלונות היו סגורים כמובן עוד ממיקודם) וזה קרה:
הצ'יף הוציא מהחגורה מחשמל (טייזר) וחישמל אותי (כשהייתי באוטו כבר ולחצתי כבר על הגז)
הרי, לא יכולתי לקבל טייזד ולהכנס לאוטו כעבור שניה...
אז הנה הוכחה:
שלא נדבר על הכלא שהוא שם לי : 25 דקות בערך... ועל הכסף...הכניס אותי למינוס של איזה 50 אלף...לחשוב שהיה לי קודם 20 אלף.
עוד דבר מעוד מוזר שאלינור סיפרה לי זה שהוא שדד אותה....
הצ'יף של המשטרה שדד מישהי, זה עוד לא כלום...אני יכולתי להוסיף עוד הרבה תמונות שמראים על הנונים שלו, שאפילו אתם לא תאמינו!
בנוסף כשביקשתי מאנה (האדמינית) להוריד לי כלא הוא איים עליה שהוא יתלונן עליה שהיא נונית או משהו כזה...
אבל אני לא אוהב לעשות סיפור גדול מכל דבר, אני חושב שהתלונה הזאת תספיק בשביל לעיף אותו בבעיטה-טיל.
עכשיו זה ביידים שלכם האדמינים-מנהלים.
אם יש לכם גם תמונות של הלידר הנונר הזה עושה נונים שלחו אותם פה בבקשה.