קצת על TeamViewer :
טים וויואר היא תוכנה שנוצרה על מנת לספק לאנשים שליטה מלאה ממחשב אחד לאחר דרך האינטרנט.
איך זה עובד ?
לוקחים איתכם את התוכנה על USB או דיסק , ומתקינים , או מפעילים אותה בגירסאת ה portable שלה , על המחשב שאתם רוצים ומחכים .
התוכנה מבקשת ID וסיסמא בשביל ליצור קשר מלא עם המחשב שאליו אתם רוצים להתחבר .
מה אתם צריכים לעשות ? פשוט מאוד , אתם צריכים להתקשר - או לדבר עם החבר שנמצא במחשב שאתם רוצים לשלוט עליו , להגיד לו שייפתח את התוכנה , ושיקריא לכם את ה ID והסיסמא .
ה ID תמיד נשאר קבוע ככה שתוכלו לכתוב לכם אותו על פתק ולשמור לפעם הבאה , ורק ה סיסמא משתנית , פשוט מאוד רק תגידו לו שיקריא לכם את הסיסמא וישאיר את המחשב פתוח , ואז אתם מחוברים.

מידע טכני :
התוכנה עצמה עובדת לאט , הייתי מניח כ-FPS 15... וזה ממש לא הרבה , יש קצת לאגים אבל יש שליטה מלאה על המחשב.
אתם רואים את התוכנה על מסך קטן ויכולים לעשות הכול , כאילו אתם בבית , להזיז את העכבר , לפתוח תוכנות , ואפילו להיכנס לאינטרנט .
מה שאתם לא יכולים לעשות , זה לשמוע מוסיקה או צלילים במחשב שבו אתם נמצאים (מן הסתם!) , כי אתם נמצאים במחשב אחר והרמקולים של הבית לא מחוברים לשלכם נכון ?
התוכנה עצמה ניתנת בשני גירסאות : גירסאת PORTABLE ב USB , וגירסה מלאה להתקנה .

ההמלצות שלי על התוכנה :

מנקודת מבט ראשונה , התוכנה מאוד מושקעת ומאוד נוחה , ואני משתמש בה קבוע.
מה שאני עשיתי , זה התקנתי את התוכנה בבית , ולקחתי איתי לסבתא או לדודה את גירסאת ה-USB על האייפוד שלי.

מה שאתם צריכים לדעת וזה חשוב , זה שאתם לא יכולים סתם לפתוח את התוכנה ואתם מקושרים - אני מקווה שרובכם הבנתם את זה.
אתם אמורים לפתוח את התוכנה , התוכנה עצמה תבקש ממכם שם משתמש וסיסמא ואתם תכתבו ותלחצו conect ... קשה מדי ?
טרחתי להכין לכם מדריך

המדריך :

אז ככה , לאחר שהתקנתם את התוכנה במחשב , וברצונכם ליצור קשר עקבו אחרי ההוראות הבאות :

א. צרו עם חברכם , או עם מי שנמצא כרגע ליד המחשב שאתם רוצים לשלוט עליו , קשר - ואמרו לו להקריא לכם את מה שרשום לכאורה פה (מסומן באדום) :

ב. לאחר שחברכם הקריא לכם את שני הדברים - שימו את ה ID פה (מסומן באדום) :

ג. לאחר שהקלדתם את ה ID שחברכם נתן לכם במקום הכתיבה ב ID , לחצו על האפשרות שמתחת , Connect To Partner .

ד. לאחר מכן יקפוץ לכם חלון שיבקש סיסמא , שימו שם את הסיסמא שחברכם נתן לכם ולחצו Connect .

ה. לאחר כמה שניות יקפוץ לכם חלון השליטה במחשב שלכם ותוכלו לשלוט במחשב מרחוק .

זהו עד כאן.

Screen Shots :

[התמונה פה מתארת מחשב שמחובר לכמה וכמה מחשבים אחרים - כמה רשתות - האפשרות הזאת נמצאת בתכנות שנמצא בלשונית Extras בקצה התמונה של התוכנה בצד שמאל למעלה ]

[חלון ההתחברות-והקישור]

ישנם כמה גירסאות לתוכנה - אביא רק 1 מכיוון שאני חושב שהיא הכי טובה... , שהורדתי והעלתי
לראפידשייר :

הגרסא הניידת ( Portable ) ל-USB כאן :

http://rapidshare.com/files/14342332...y_OfirRomi.zip

קרדיט לHacker מהפורום סטלה זון !
אין להעתיק ללא קרדיט !
בהצלחה !