טוב הינה הסיבה שלא פעם 1 אומרים פה בגלל שיש פה ילדים צ'יטרים שלא מוכנים לקבל באן על הצ'יטים שלהם בגלל שמיקי וטל נתנו להם באן!!!!!1%$
פשוט חבל לי על מיקי וטל אחלה אנשים ועכשיו הם מדפיסים תעמוד של סטלה זון אר פי ומנגבים תתחת באלי שיחזרו וכל מתן מתן פרש בגלל שכולכם מתנהגים חרא כולכם אומרים עליו דברים מעליבים אותו וכל זה כבר מתחילת הדרך שהוא תכנת תשרת נכון אני מודה השתמשתי בצ'יטים בשרת ואני מוכן בפתיחת השרת לקבל באן על זה אבל לפחות אני יקבל תבאן בשקט וימתין עד שירד אבל אתם לא אתם נכנסים לפורם מתחילים לקלל פה את מיקי טל או מתן וגל בגלל זה הם פרשו בגלל שאתם נותנים להם יחס חרא אז תתחילו לתייחס טוב לפרגן להגיד משהו טוב מצידי שכל אשכול תגידו תמה שאתם רוצים ובסוף תרשמו בעריכה תודה לגל למתן לאדמינים המתכנתים וכל הצוות אף פעם לא שמעתם שגם למתכנתים יש חיים וגל לאדמינים הם פשוט עושים תעבודה שלהם וגם הייתי בהלם מתי שהתקשרו לגל ב 3 בליילה ושאלו מתי השרת נפתח אתם מתייחבים למתכנתים כמו לחרא וחו/שבים שהם רובוט אני מקווה שמיקי טל וכל מי שפרש מתן וכל אלו האדמינים שיראו תאשכול הזה ויחזרו ואני רוצה שכל אחד יתוודה שהוא התייחס למתכנתים כמו לחרא ויתנצל אני גם מתנצל אפילו שלא עשיתי שום דבר אז ככה אני מתצל למיקי טל מתן גל אנה בר אור שון אני מתצל שהתייחסתי אליכם חרא טוב וגם אני רוצה שתגידו לכל מי שקיללתם בפורם סליחה טוב אז הינה אני מתחיל: רונן דניס ליאור וכל מי שקיללתי סליחה אחראי שהתנצלתם יהיה פה אר פי בשרת ויהיה כבוד ולא יקללו אחראי הכל כמו ששהמורה שלי תמיד אומרת דרך ארץ קודמת לתורה אז תתחילו לזכור תפתגם הזה טוב טוב כי מה שאני רואה פה זה בית כלא תודה שון