קודם כל מכאן אתם נרשמים למשחק : כאן
מורידים את המשחק מכאן : כאן או כאן (555 MB)
האתר הרשמי : הירו און ליין
דרישות מערכת :
![]()
המשחק הוא בעצם על תרבותה של סין העתיקה.והוא משלב מערכת PVP משוכללת למדי שכולת מלחמות , שתי דגלים וקרבות רגילים. לחצו כאן בשביל לקרוא עד על המלחמות.במשחק זה יש שני קבוצות עיקריות shao ו zhuang שבעצם לכל קבוצה כזאת יש guilds שאנשים מקימים בעצמם . הקרבות הם בדרך כלל של saho VS zhuang . במשחק יש אפשרויות מרובות שאין במשחקים אחרים כמו לתפוס חיות ולרכוב עליהן,לחצוב בסלעים ולקבל חומרים ואפשרות ליצור דברים מכל מיני חומרים שברשותכם.במשחק יש 4 דמויות עיקריות :
The Ruthless Blade:יכול להשתמש בחץ וקשת,חרב ולהב.(לא מומלץ בגלל שהרוב בוחרים אותו והמחירים של חפציו יקרים מאוד.)
The Overseer Of The Sky:יכול להשתמש בגרזן,מקל וחנית.(לחנית ומקל יש יכולת לפגוע בכמה מפלצות בו זמנית וגרזן הוא הנשק העוצמתי ביותר).(אני ממליץ עליו).
The Elegent Mystic : יכולה להשתמש במקל , חנית וטלפיים(Claws)
Piercing eyes : יכולה להשתמש בלהב,חרב ו gauntlet (אין לי מושג מה זה בעברית).
STATS point:
כמו בכל משחק גם כאן יש לנו stats .
DEX:מוסיף להתחמקות אחוזי פגיעה והגנה.
STR:מוסיף חיים התקפה ויכולת לסחוב דברים יותר כבדים ב inventory .
INT:מוסיף להגנה מפני סקילים , מוסיף התקפה לסקיל שלכם ומוסיף עוד chi-mana.
הסקיל המומלץ שיהיה לכם עד רמה 60 -
int :300
str:100
dex:20
DEX ממש לא חשוב ולא משנה מה אומרים לכם אל תעלו יותר מדי ב DEX!!!.
כמובן שכל מפלצת גם מוסיפה לכם SP-Skill Points. ברמה 10 , 25 ו40 אתם יכולים ללכת ל DRAGON CASTLE או בקיצור DC ולקנות ספר סקילים מהמוכר של הספרים נקרא Castle Physican . (מאוד לא מומלץ לקנות ספר סקילים ברמה 10 כי זה בזבוז של סקיל פוינטס)ברמה 60 תוכלו לקנות עוד ספר סקילים אבל הוא נדיר ביותר יכול להגיע למכירים מטורפים שכנראה לא יהיה לכם מספיק כסף בשבילו.
guild: shao
משחק בסרבר 5. אם אתם צריכים עזרה תשלחו לי יונה או הודעה פרטית אם אתם בסרבר שלי.
תבחרו SHAO !!!!!!! אם אתם צריכים עוד משהו הכי קטן (אלא אם כן זה כבר כתוב פה ) אני יענה לכם.
התמונה הוקטנה. לחץ על סרגל זה על מנת לראותה במימדיה המקוריים. המימדים המקוריים של התמונה הם 600x450 ומשקלה הוא 289KB.warrior (לוחם) יש לו יכולת שמוסיפה לו התקפה והגנה .ו סקיל פסיבי שמוסיף לו חיים.
ממומלץ לקחת את העבודה הזאת אם בחרתם ב Overseeer of the sky.לוחם רוכב על אריה.
התמונה הוקטנה. לחץ על סרגל זה על מנת לראותה במימדיה המקוריים. המימדים המקוריים של התמונה הם 600x450 ומשקלה הוא 269KB.hysician יכולת לרפות את חברים ואת עצמו.יכול להרעיל , יכול לשתק ויכול לבטל באפים שיש עליכם.
הסקיל הפסיבי שלו מוסיף לו chi - mana והגנה מפני סקילים.
אם בחרם את elegent mystic ממומלץ לבחור ב class זה.קוסם רוכב על נמר.
Bong
Aassasian - רוצח
הדמות הכי טובה ל PVP ובכי מומלצת על דעתי.
יכול להיות בלתי נראה,יכול לראות בלתי נראים ויש לו סקיל ששואב חיים ליריב .
הסקיל הפסיבי שלו מוסיף לו להתחמקות מהתקפות ואחוזי פגיעה גבוהים יותר.
אם בחרתם ב piercing eyes אז כדאי לכם לקחת class זה.רוצח רוכב על זאב.
Bing
Assassin Trainer NPC Bing is located next to the Lord Sagun.
258KB.
hunter-צייד יכול לתפוס חיות ולמכור אותן ולכן קל מאוד להרוויח איתו כסף ברמות הגבוהות יותר(אני משתמש בclass זה ) יכול לתפוס חיות והסקיל הפסיבי שלו נותן לו עוד defense .צייד רוכב על צבי.
Han
.* .חשוב מאוד לדעת : ברמה 50 לכל class יש עוד שתי class אחריו.שאתם יכולים לבחור מביניהם.שתגיעו לרמה 50 אתם כבר תדעו מה הכי כדאי לקחת.
סרטונים:
סרטון של Faction War בתוך המשחק:לחצו כאן
סרטון של Warrior רמה 51 במפה Souther Plains : לחצו כאן
סרטון של צייד המנסה לצוד צבי: לחצו כאן
עכשיו בונוס:בגלל שיש מלא רמאים (Scamar) במשחק שינסו לעבוד על נובים אני יתן לכם רשימה של דברים נדירים שווי ערך שלפני שאתם מוכרים כדאי לכם להתייעץ איתי:
ded Toxic Swordviolet sword
Flying Tiger Sword
Black Dragon Apocolypse Sword
Faded Toxic Blade
Violet Blade
Flying Tiger Blade
Black Dragon Destruction Blade
Faded toxic axe
Violet Axe
Flying Tiger Axe
זהו סיימתי מקווה שהאבתם