שלום.
לאחר ההודעה על פתיחת השרת, הגיע הזמן לבחור אדמינים לשרת.
כל אחד שרוצה להיות אדמין, יוכל לנסות את מזלו. אין פה שום קשר של הכרות של מנהלי הקהילה, רושם מהעבר, אחד שכבר היה פה אדמין, מוכרת בקהילה וכו'... כולם שווים.
|_________________________________________________________________________________________|
דרישות לאדמין
-TS 2
-מיקרופון
- ידע נרחב ב RP
-אנגלית מתקדמת
ניסיון בשרתי RP
-לפחות שעתיים ביום בשרת
- משקיע עוזר ותומך
איך זה מתנהל
כשלב ראשוני, כל המעוניינים להיבחן לאדמין ישלחו את הטופס אשר עליו יפורט בהמשך.
לאחר מכן, אני אופיר ועידן, נבחר את האנשים שאנחנו רוצים כאדמינים בשרת.
בשלב השני תתקיים שיחה סגורה שלי של אופיר של עידן ושל המועמד ב TS, כדי לקבל רושם ראשוני ממנו.
כל מי שיעבור את השלב הראשון, יקבל הודעה פרטית, שבה יהיה יום ושעה שהוא יגיע ל TS, לחדר מיוחד עם סיסמא שתימסר לו.
בשלב השלישי, תעשה בחינה בשרת, שבו יהיו אופיר ועידן, אשר יבדקו את רמת ה RP הכי מקיף שאפשר.
בשלב זה יש עוד מיפוי אחד, המיפוי הסופי, מי שעובר את השלב השלישי אדמין בשרת.
|_________________________________________________________________________________________|
# שלב ראשון - מילוי טופס
פרטים איישים
* שם פרטי
* שם משפחה(לא חובה)
* ניסיון בשרתי RP
* מיקרופון?
* דרכים ליצירת קשר (MSN / ICQ, כמו כן אפשר לשים פלאפון, לא נשתמש בו סתם.)
בחינה ראשונית
* תן דוגמא ל MG & PG, ביחד
* הסבר בשתי שורות מהו RK
* למה לקרוא למישהו בשמו הפרטי ב IC בלי להכיר אותו זה MG?
* יש RPG קבור באדמה, הוצא אותו כל השלבים. (כל השלבים, רק ME & DO בלי TRY)
* האם מותר לי ללכת בשטח של גאנג / מאפיה, מבלי לדעת IC שזה שטח של גאנג או מאפיה? (באופן תמים לחלוטין)
* כתוב באנגלית ב 5 שורות, מדוע אתה חושב שמגיע לך להיות אדמין בשרת.
אין להשתמש בעזרים כגון googletranslate morfix וכו'... ניתן לזהות בקלות מי משתמש בעזרים כאלו, מי שישתמש בזה, יפסל.
זוהי הבחינה הראשונית רק, בחלק השלישי הבחינה תהיה יותר קשה וארוכה, זהו רק מיפוי ראשוני.
את הטופס לאחר המילוי יש לשלוח למשתמש GTA SAMP SZ בפרטי, אך ורק לו ולא אף אחד אחר, מי שישלח לי / לאופיר / לעידן, יפסל!
אפשר לשלוח את הטופס עד מחר בשעות הערב.
מי שישלח הודעה פרטית לאחד מאיתנו / יפתח אשכול בפורום וישאל, בקשתו תיפסל, אני אומר את זה כאן, אל תגידו שלא הזהרתי, אנחנו עושים את כל המאמאצים להחזיר תשובות כמה שיותר מהר, אבל זה לוקח זמן, אנחנו רוצים אדמינים איכותיים שמבינים עניין. תבינו אותנו.
האשכול נשאר פתוח לשאלות / אי הבנות.
בהצלחה לכולם, צוות PrP