אני רוצה לומר שאני ממש מתבייש במה שקורה פה. האדמינים של השרת משקיעים ועוזרים ומקדמים את הקהילה ואני רואה או כאן או בשרת ממש דיבורים ממש לא יפים עליהם. שחקני סטלה זון היקרים זו לא הפעם הראשונה בה ראיתי את זה. אתם מוזמנים להעריך קצת את העזרה וההשקעה של הצוות והרצון להרים לכם קהילה - כל אדמין משתדל לעזור לכם הכי מהר והכי יעיל שאפשר. לא יכול להיות כשעדן פותח הודעת פרישה אני רואה פה דיבורים נגד אלמוג או בשרת אני מקבל פי אם שכתוב בו: ישש עדן פרש בשעה טובה. אני לא אציין שמות של מי שכתב את זה אני אכבד את פרטיותו אך שקני סטלה זון אני מצפה ממכם לקצת כבוד והערכה. בהודעת הפרישה של עדן לדוגמא דיברו על אלמוג בצורה לא מקובלת, או עליי. אתם מוזמנים להכנס לתת פורום שנועד לזה ולכתוב תלונה תביאו הוכחה שהוא עשה נגדכם מעשה כלשהו שהוא לא מקובל ונטפל בזה. בהודעת פרישה אפשר להגיד תודה רבה בהצלחה ושלום להוסיף כמה מילים חמות אבל לא צריך להכנס לדברים מיותרים.
עכשיו עדן יקר - אני ואתה רבנו וזה נשאר בינינו הפרטים של הריב. אך ציפיתי ממך לבגרות. אתה בא ובהודעת הפרישה אתה כותב דברים שלא צריכים להאמר. אתה מוזמן כמו כל שחקן אחר של סטלה זון להכנס לתת פורום ולכתוב תלונה ולהביא תמונה אתה לא מיוחד כאן. גם הדברים שרשמת על אלמוג או על כל מי שאתה ממש מקווה שיפול עליו עמוד לתת פורום. אני ביקשתי סליחה על הריב שלנו ואתה מתעלם אני מבין עד כמה אתה "בוגר".
אז לסטלה זון - אני מצפה ממכם להערכה וכבוד לצוות פה שמשקיע. אם אתם כל כך לא אוהבים אותנו ויש לכם אלף תלונות תגידו ואנחנו נארוז מזוודות ונלך ולא יהיה לכם שרת.
עדן - תתבגר - תחשוב קצת לפני שאתה פותח את הפה על כל אחד שמעצבן אותך