איזה מין מנהלי קהילה יש פה אהה? אופק לא אכפת לו מאף אחד חוץ מעצמו אלמוג בכלל שקוע במשהו אחר פעם ב שבוע נכנס לשרת בשביל הFUN
עכשיו יש לי משהו להגיד על האדמינים אני יגיד על כול אדמין מה אני חושב!
אלון: אחלה גבר תשאירו אותו
בר: אוהב אותו תשאירו גם אותו
גל: תורידו אותו!! כול עוד אתם יכולים! האדמין זה היה אדמין רמה 1337 הורידו אותו אז הוא פרסם פה שרתים נתן לאנשים מ SATLA את הכתובת של השרת שלו ולפי הכתובת שהיא באותיות רואים זה לא שרת ביתי עשה AP מקלל אדמינים מקלל שחקנים נתן לעצמו 5000000 בתים ש50000 רכבים 5 מיליון ועוד דברים
דניאל: כפרה עליו! האדמין הכי טוב שיכול להיות!
מייקל: לא משהו רק עלה מתחיל למעוד לדעתי תנו לו צאנס
Antoni_Sinatraלא יודע תשם שלו: איחס איחס איחס איחס איחס זה כבר מגעיל! מעלים אותו לאדמין מתחיל לכתוב לי בפיאם שתוק דבר יפה משחק רק שבועים והוא רמה 9! נשמע הגיוני אני אומר לו שהוא AP דופק לי קיק! אני נכנס אומר לו מה אתה עושה נותן עוד קיק ! אני בא נכנס שוב עוד קיק!
קיצר ככה בנתיים איבדתם 5 שחקנים בגלל גל
ואני השחקן השישי שהולך בגלל שאתם לא יודעים לבחור אדמינים!
קיצר פרשתי! פרשתי עד שתסדרו את האדמינים סליה על המילה "החרא שבשרת" אז קיצר יאללה פרשתי! פרשתי! פרשתי! פרשתי! פרשתי! פרשתי! פרשתי! פרשתי! פרשתי! פרשתי! פרשתי! פרשתי! פרשתי! פרשתי! פרשתי! פרשתי! פרשתי! פרשתי! פרשתי! פרשתי! פרשתי! פרשתי! פרשתי! פרשתי! פרשתי! פרשתי! פרשתי! פרשתי! פרשתי! פרשתי! פרשתי! פרשתי! פרשתי! פרשתי! פרשתי! פרשתי! פרשתי! פרשתי! פרשתי! פרשתי! פרשתי! פרשתי! פרשתי! פרשתי! פרשתי! פרשתי!