מציג תוצאות 1 עד 5 מתוך 5

אשכול: Applaction|TO leader FBI

AlonMishiev1 AlonMishiev1 מנותק ג'וניור
    שם פרטי
    אלון
    קיבל לייק
    0 פעמים

Applaction|TO leader FBI

Applaction| to Director in the FBI FACTION

IC

Name:Alon
    Last Name:Mishiev
    Phone number:830630
    Licenses:
    Drive License: yes
    Weapon License:yes
    Flying Licenses:no
    12 שנות לימוד:יש
    תואר+בגרות מלאה מורחבת תואר שני במדעי הפשיעה
    Life Story:
    החלטתי לעשות אחד באנגלית אחד בעברית
    Hello my name is Alon Mishiev i borned on All staint hospital my mother name is Eden and my father name is Maor.
    i born to a poor family in Los Santos in my childhood my father and mother worked all day and i lived on my grandmother.
    My father was a Agent in the FBI but he Injured in a Operational action and quit from is work
    my mother was doctor 15 years but he fired by the hospital manger.
    when i was 5 years old my sister was borned my sister name is Rina my sister i helped to my sister all about in the school and she helped me to clean my room and the house.
    when i was 13 years old my grandmother die someone from the ballas gang robbed my grandmother and killed him my family was design and all come to do respect for my grandmother my grandfather die when i was 14 years old 1 year after my grandmother and my name is The name of my grandfather.
    becouse we was poor we moved to San Fiero the Ballas want to get us and kill us.
    When i was 21 years old i back to Los Santos becouse i want to start a new life i finshed the army and i was in the Combat army i fighted with some other countrys.
    One day i walked on the street and i lost someone from the grove street asked me if i lost i told him yes and he helped me get back to my house.
    now i want that nobody get what i get when i was young my grandmother and my grandfather is die and now i dont want that someget will fell what i felled
    I was in the police i was lead officer but the chief was fired and i fired with him i join to the FBI and the Director quit so i want to take his place.

עכשו בעברית!
    שלום השם שלי אלון מישייב אני בן 25 נולדתי בבית החולים הנקרא: all staint
    לאמא שלי קוראים עדן ולאבא שלי קוראים מאור.נולדתי למשפחה ענייה מאוד כל הילדות שלי גרתי אצל סבתא שלי בגלל שההורים שלי עבדו מאוד קשה עד הלילה ולא היה להם זמן לראות אותי רק שעתיים ביום.
    אבא שלי היה רודף צדק הוא היה סוכן במוסד אך נפצע קשה בפעולה מבצעית ונאלץ לעזוב את העבודה אמא שלי הייתה רופאה 15 שנים אך פיטרו אותה בגלל המיתון
    שהייתי בן 5 אחותי נולדה שמה רינה ילדה טובה שעזרה לי תמיד לנקות את הבית לסדר את החדר ובתמורה שהייתה צריכה עזרה בשיעורים או בדברים אחרים הייתי עוזר לה.
    שהייתי בן 13 קרה המקרה הגרוע בחיים שלי סבתא שלי שביליתי אצלה כל הילדות שלי נרצחה על ידי ballas אחרי ששדדו אותה,שנה לאחר מכן סבא שלי נפטר ממחלת הסרטן השם שלי הוא על שם סבא שלי ז"ל שנקרא אהרון מישייב.
    החלטנו לעבור לסאן פיירו כי היה מסוכן מאוד בלוס סנטוס ה ballas רצו לנקום בנו על זה שהכנסנו את הבוס שלהם לכלא אחרי שסבתא שלי נרצחה על ידם.
    שהייתי בן 21 חזרתי ללוס סנטוס אחרי ששירתתי בצבא את כל ה 3 שנים שלי הייתי לוחם בקרבי נלחמנו נגד ארצות אחרות ורחשתי שם אמון רב אז כמו שציינתי חזרתי ללוס סנטוס להתחיל את החיים שלי מחדש ולעזור לזולת
    יום אחד בגלל ששחכתי הכול בלוס סנטוס הלכתי לאיבוד ונתקעתי בגרוב סטריט שלא ידעתי שהם קיימים,אחד מהם שאל אותי אם הלכתי לאיבוד עניתי לו כן והוא לקח אותי בחזרה למשטרה ומשם מצאתי את דרכי.
    הייתי אחראי שוטרים מתחילים אך הצ'יף פוטר ע"י ראש העיר והוחלט למנות מישהו אחר והצ'יף החדש פיטר את כולם כי לא אהב את ההתנהלות שהייתה עברתי למוסד עכשו אני סוכן מתקדם אבל אני רוצה לתפוס את מקומו של המנהל.

OOC.

Name: Alon
    Level RP:9.5-9
    Level English:8

Concepts Role Play Rules:
    MG:if you saw someone on the street and you are calling his name, without he told you, becuase you saw above his head
    Examples:
    בצאט IC בוא לסקייפ
    ב PM בוא לאסוף אותי
    PG: Powergaming its when you are using force
    me take the rocket from the pocket/
    לקפוץ מהגג ולהמשיך כרגיל
    DM:killing without IC reason
    דוגמא לסיבה טובה ic:
    מישהו שהרג מישהו מהמשפחה שלך ואתה רוצה לנקום על המוות
    RK:If someone killed you and you coming back to get revenge
    BH:jumping on the street to get somewhere faster
    ND:כמו בחיים האמיתיים,כשאתם נתקעים למשל בעמוד אז אתה לא יכול להמשיך ליסוע
    מקווה להתקבל השקעתי המון!!
    GL!

DarkSkullxD DarkSkullxD מנותק טירון
    שם פרטי
    דניאל
    קיבל לייק
    0 פעמים
    הסיפור גרם לי לבכות XD כל שניה מתים

שם פרטי
    אלון
    קיבל לייק
    0 פעמים
    חחחחח דניאל איך זה?

DarkSkullxD DarkSkullxD מנותק טירון
    שם פרטי
    דניאל
    קיבל לייק
    0 פעמים
    כל הכבוד סיפור מושקע מושגים אתה יודע
    Alon I sorry to tell you but your App is ...
    Accept !

שם פרטי
    אלון
    קיבל לייק
    0 פעמים
    חח חבל שאתה לא קובע הה מחר אני בודק לכולם אולי אני יעלה אבל אני צריך אישור של האדמינים

נושאים דומים

1. תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 28/12/10, 16:41
  2. Applaction| to Leader Police
    על ידי AlonMishiev1 בפורום Factions
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 19/12/10, 16:46
  3. Applaction| to Leader Police
    על ידי alon mishiev בפורום Factions
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 06/12/10, 10:36
  4. Applaction|to LSPD leader