טופס|בקשה ללידר
IC

Name: Bar
Last Name:Brusan
Phone number: 437639
Licenses:
Drive License: Yes
Weapon License: Yes
Flying Licenses: No
12 שנות לימוד: יש לי שנים עשר שנות לימוד אם ממוצע 90 והתנהגות א"
תואר+בגרות מלאה(קצת דימיון לא יזיק כמו במציאות):28 בגרויות+2 תארים אחד במתמתיקה ועוד אחד בהנדסה קרבית.
what the faction that you want to lead: אני חושב שאני יכל להוביל את המשטרה לדרגות משמעת טובות ביותר והפשע בעיר ירד והאזרחים ירגישו יותר מוגנים ובטוחים.
Life Story(אפשר באנגלית ובעברית באנגלית=8 שורות בעברית= 12 שורות) : שלום אני בר אני הייתי לוחם מאומן וחזק ששירת ביחידת קומנדו כשהייתי ילד תמיד שאפתי להגיע להיות לוחם חזק וגיבור אבי היה מפקד במשטרה תמיד קינאתי בו שהייתי בן 16 התנדבתי למשטרה ועזרתי במסמכים ובמחשבים תמיד רציתי להיות מפקד ראשי ששומר חוק ואוהב את העיר שלו מהנשמה שנכסתי לצבא הייתי לוחם מאוד חזק קיבלתי דרגה של קצין והיה לי משמעת קשה כלפי החיילים שלי אני הייתי במלחמות הקשות ביותר וראיתי דברים קשים לחברי היקר נפלה הרגל באמצע המלחמה מכייון שפרצנו לביית וחיררו לו את הרגל תמיד ידעתי לשאוף למטרות גבוהות ורובם הגעתי אני אהיה בעל משמעת גבוהה ורמת הפשע,הגניבות,הפגיעה באזרחים חפים מפשע תרד ובגדול. אני אהיה שומר חוק ואתפוס את עבריני התנועה בכבישים אני לא אתן לאף אחד לפגוע באחד מאזרחי היקרים תמיד אישאר נאמן ותמיד יהיו לי מטרות ואבצע אותם .
אני יודע להשתמש בנשק ברמה גבוה ראיתי מראות קשים בחיי אני גם יודע לכבד ולהמנע מצרות אני חושב שמאוד אתאים למפקד המשטרה תמייד אהיה נאמן אין לי עבר פלילי אני אדם שומר חוק ותורם למען הקהילה .
OOC.

Name: Bar Brusan
Level RP: 10
Level English: 8/10

Mic+TS: Yes
Concepts Role Play Rules:
MG: עירבוב של שני צאטים OOC IN IC נגיד בצאט F6 אתה אומר "תגידו מה הפקודה להכנס למשטרה? "
Examples two Minimum
PG: פעולה לא מציאותית-מוגזמת-לדוגמה /DO מרים את הרכב וזורק על האדון, מוציא בזוקה ויורה ברכב.

Examples two Minimum
DM: להרוג משהו ללא סיבה פתאום להוציא נשק ולירות במשהו (פעולה זאת אסורה)
דוגמא לסיבה טובה ic: משהו הולך ברחוב ואתה מנסה לעשות עליו שוד אתה אומר /DO מנסה להכניס את האדון לרכב. /ME מצליח? ואז הוא עונה ואז נגיד והוא נכנס אתה אומר לו תן לי את הכסף אם לא אני יורה בך .!
RK: לנקום במוות של מישהו אחרי שהוא הרג אותי ואני אמור לשכוח מזה לפי המציאות. נגיד מישהו הרג אותך אתה חוזר למקום ויורה בו בחזרה. (לא הגיוני )

BH: אסור לקפוץ בשביל להגיע למקומות מהר יותר ברגל (לדוגמה אתה קופץ בשביל להגיע למשטרה מהר לבחינות .
ND: לנסוע לא כמו במציאות. (במהירות ,לדרוס,להכנס בכל דבר ולהמשיך לסוע כאילו לא קרה כלום)

BA: ניצול באגים-פעולה זאת לא חוקית לפי הRP (נגיד אתם יודעים שאם משהו נשאר במונית אז המונה פועל אז אתם נכנסים משני מחשבים ומחכים שעתיים שיהיה מלא כסף)