תקראו - ותפנימו.
חוקי הלידרים -
אוקיי שלום לכולם
אני יגיד לכם את החוקים שדרוש כול לידר לבצע אותם עד יום שני.!
חוקים:
1.אוקיי אני רוצה שאם לידר רוצה לצאת מפאקשן שלו שיגיד לי ואני יסדר את זה.
2.חייב להיות מחובר הרבה ללידר.
3.חייב לדעת לשחק טוב אם אני שומע שאיזה לידר קיבל תלונה אם תמונה
אני יברר את הנושא ואם הוא לא צדק הוא ירד נראה עד כמה הנושא קשה.
עכשיו מה אני דורש בכול פאקשן:
1.בכול מאפיה למשל:יאקוזה,יאמגוצי,Lcn.
חובה עד 8 איש.אני יבדוק שלא תנסו אותי !
2.בכול גאנגים למשל:
גרוב,רוסה מנטה,אקזטס,וואגוס,בלודס/אדומים.
חובה עד 5 איש בכול גאנג למה כי זה רק גאנג לא צריך יותר.
3.במשטרה/FBI.
אוקיי פה צריך קצת יותר אנשים
חובה עד 10 איש בשתיי הפאקשנים.
4.האיטמנים:
חובה עד 4 איש.!
אוקיי לפני שאני מסיים פה
אני רוצה להגיד לכול הלידרים שהם יתחילו להכין לי עד יום שישי הבא להגיש לי את הפאקשן שלהם
למשל:
סיפור על החיים של הלידר ואז גם סיפור
למשל:
רקע על החיים
סקינים
מכוניות
נשקים
תמונה של הבית/המקום.
אני יבדוק מי שלא יתחיל לעשות את זה עד יום שני אני פשוט יכנס ויוריד אנשים!
למה אני רוצה אני רוצה שתעשו את זה כי למשל יש באיקוזה 15 איש וב גרוב יש 1 צריך לחלק הכול מצטער.!
תודה ל
עידן.
מה דרוש בשביל פתיחת ארגון?
1. מוטביציה - בלי מוטביציה הארגון לא יחזיק שבועיים, אנחנו צריכים להיות תמידיים, לבדוק את הפורום ואת האשכול כל יום, בתדירות גבוהה למדיי.
2. השקעה - השקעה, לא רק בפורום עצמו אלא גם באשכול של הארגון, תרשמו את האשכול באנגלית ברורה, עם פירוט נכון, סיפור ריאלסטי ודברים שדרושים.
3.לעקוב אחריי החוקים באופן תמידי ומשמעותי - תמיד, לעקוב אחריי החוקים ולבדוק את הנושא למעלה של החוקים כמעט כל יומיים או יום - במקרה שהוא מתעדכן.
4. שפה נאותה, וכבוד לשחקנים אחרים - לא משנה איזה שחקן או מי השחקן, תכבדו אותו כפי שהוא - במידה והוא קילל או עשה לכם משהוא, תדווחו עליו - במידה ותחזירו לו באותו השפה, הכבוד שלכם ירד והסיכויי שתקבלו רשמיות ירד בממוצע.
5. להיות אקטיביים - להיות אקטיביים בשרת, כל יום - לראות שהעניינים הולכים בסדר, לא להזניח את הארגון שלך ( עכשיו אין לנו שרת, אז תהיו אקטיביים בפורומים ותראו על נוכחות )
6.להיות אחראיים - תהיו אחראיים, תמיד תחשבו פעמיים לפני שאתם עושים משהוא.
7. ידע RP מינימילי - צריך שתדעו שאתם יודעים RP, ואם לא - זה לא מאוחר ללמוד - תכנסו ללינקייה יש שם מלא מדריכים שיכולו לעזור לכם, אל תפתחו ארגון אם אתם לא שולטים בRP.
8. ידע אנגלית מינימלי - ידע אנגלית מינימלי יראה על מקצועיות ונכונות, גם אם אתם לא יודעים זה לא מאוחר ללמוד - עם רצון והתמדה הכל אפשרי.
מה צריך להיות באשכול של הארגון?
1. פירוט על הארגון - מקדמה.
2. סיפור / עלילה.
4. במידה וזה כנופייה אתם יכולים לפרסם את האזור שאתם תהיו בוא, תמונה של האזור.
5. במידה וזה גאנג אתם יכולים על נשקים מסויימים שתשתמשו בקביעות - פעילויות שתעשו.
3.(לא חובה) ראנקים.
4. עוד מידע שיעזור לנו לדעת עליכם יותר.
כמובן שלא חובה להשתמש בהכל זה פשוט טיפ.
רק שתדעו, שהוספת תמונות, והדגשת דברים במודגש וקויים וכד' רק יוסיפו לאשכול של הארגון - תהיו יצירתיים, תעשו באנר יפה, לוגו, תעצבו משהוא נחמד - זה רק ישפר את האשכול ויוסיף לכם התחלה טובה! 
- אל תפתחו ארגון אם אתם יודעים שהוא שתנטשו אותו אחרי שבוע או שבועיים -
חשוב להזכיר:
לפני פתיחת ארגון, תסתכלו בתת פורומים ותראו אם יש ארגון דומה לשלכם - אם כן, למה לא להצטרף לארגון קיים? יחסוך לכם מלא עבודה, ויהיה הרבה יותר טוב להשקיע על ארגון 1 מאשר 2.
קרדיט לפורום אחר, והחוקים ללידרים הם שלנו