פעם הייתם מפציצים ........
מה קרה פתאום?
פעם הייתם מפציצים ........
מה קרה פתאום?
גם הקהילה הזו שגשגה 40 איש היו בשיאה (אני חושב לפני חודש וחצי) והעסק דיי קרס (פרישה מסיבית של הצוות או של הילדים לא יודע בדיוק מה גרם)....
אופק יקלל כי הגבתי בפורום "שלו" אבל גם אני הייתי אדמין ראשי 1337 ופרשתי אז זה הסיבה שתראה שהוא יקלל והאשכול ינעל =]
פתחתי קהילה משלי ואני נהנה איתה.. (לא אפרסם אותה פה למרות שאופק מת לאיזו סיבה לתת לי באן וכנ"ל תמיר שחם עלי שנתן לי אחד לא מזמן)
הקהילה נפלה אני לא יודע למה , אנחנו מנסים להרים אותה. מסתבר שבכל מקום יש בוגדים שתי ילדים שהיו אדמינים גבוהים אצלי פותחים קהילה , עוד 2 שפעם היו פותחים קהילה ונשארנו 2 אדמינים.
עם אתם רוצים לדעת למה זה קרה אני יספר.
קודם כל אופק החליט לעשות איפוס סטטסים לא יודע למה.... ואז המון אמרו : מה זה ? איפוס סטטסים ??, ואז כולם חשבו שיחזירו. אבל לא.......
אז איזה 15-20 ילדים פרשו בגלל זה. ואז היה איזה בערך 20 אנשים בשרת היה טוב. אז איזה כמה החליטו לפתוח משלהם. ויצאו עוד איזה 10.
אז אופק החליט להחזיר סטטסים.(אחרי שכמעט לא היה אנשים) ועדין לא חזרו כי היה להם כיף בקהילות אחרות.
ואז אופק שם צוות אדמינים טוב.(אני היתי אחד מהם.) ועכשיו נשארו 2 אדמינים.
ואופק יודע שאני בוגד ^^ אבל אני עדין מגיב פה קצת.... ובגלל שאני בגדתי אז אני לא קיבלתי באן אבל הורדת אדמין...
אז באמת הכל בגלל אופק.
חח אופק נתת לו תשובה תנעל יחנון
אלון גם פרש?
נעול