במקור פורסם על ידי
myth
תגיד לי רגע מזה הרוג'טקה הזולה הזאת?!?!?! ריבונו של עולם מזה? ככה לימדתי אותך רועי באמת.
כך בונים רוגקטה למתחילים או את הרובה שיגל ציין למעלה:
לוקחים בקבוק שתייה מפלסטיק של ליטר וחצי, עם סכין יפאנית\מסור מורידים את החלק שעליו מולבש הפקק, קונים במכולת חבילה של בלונים רגילים.
לוקחים בלון מנפחים אותו, מוציאים את האויר ושמים על משטח ישר ומיישרים את הבלון, לוקחים את הסכין שאיתה תחתנו את הבקבוק ומורידים את ה"זנב" של הבלון ומשאירים ממנו קצת - 1ס"מ גג כאילו יש את העיגול של הבלון ובקצה שלו איפה שמנפחים תשאירו ס"מ אחד אחרי העיגול.
הלבישו את הבלון דרך החור על הפקק הזה מהפלסטיק שגזרנו מהבקבוק ושימו עליו אזיקון למעלה ותהדקו.
עכשיו יש לכם "רובה בלון" שאני בזמנו בכיתה ה' הייתי מסתובב.
שימו אבן\מחק\קליע של רובה\כל דבר עגול או קשה בבלון משכו אותו ביד ימין וביד שמאל כוונו את המשגר.
רוגטקה למתקדמים:
הולכים לאתר בניה הקרוב ודופקים מוט ברזל בקוטר של חצי ס"מ, זה בעובי של עיפרון בערך.
לוקחים חתיכה של 24ס"מ בקרוב ומקפלים אותה לחצי, שיהיה שני קוים ישרים שמחוברים למטה רק.
יורדים למחסן ובעזרת פלייר ומלחצים עושים את זה צורת
Y
מצמידים את הלמטה, ואת שני הקצוות מותחים לצדדים.
קחו עכשיו את הספוג המעפן שיש לכם באמבטיה ושימו אותו על הידית של הרוגטקה וצפו אותה עם הספוג ותעטפו את זה ותעבו אותה לאחיזה משופרת.
השאירו בקצה של ה
Y
משני הצצדים כ1וחצי ס"מ של ברזל חשוף.
לכו לדואר הקרוב לביתכם, ובקשו מהנערה השמנה עם השומה בגבה שתביא לכם גומיה אדומה עבה כמה שאפשר, (אם יש לכם אח בצבא שיכול להביא לכם חוסם וירידים אז עוד יותר טוב ) קחו את הגומיה, תחתכו אותה לשנים.
את הצד הראשון שלה שימו על צד אחד של ה
Y
ואת הצד השני על הצד השני - קישרו אותם את הגומיות בעזרת חוט ברזל עם המסובב שלו, אם אין לכם ובטוח שאין לכם אז תעשו את זה עם אזיקונים כמו בוכרים.
לכו לנעלי כדורגל הישנות שלכם וקחו להם את הלשונית שעשויה מעור (נעלי אדידס זה אליפות בקטע הזה יש להם לשונית שמחזיקה שנים)
עכשיו אחרי שיש לכם לשונית תדפקו בצורה קלאסית מילדה מהכיתה שלכם מחורר, אם יש לכם בבית אז אתם תכונים משו משו (חח סתם) קיצר בעזרת מחורר עשו שני חורים בצדדים של הלשונית שלקחתם מהנעליים והשחילו לשמה את הגומיה העבה ולפו את האזור בחוט ברזל עם ליפוף, אם אין אז אזיקון.
זאת רוגקטה אליפות, אני אישית היתי מוריד יונה ממרחק של איזה 15מטר מינימום כמו כלום שם לה אבן בתוך הטכול.
היא מאוד מסוכנת ומאוד חזקה אני יצלם לכם את שלי בהזדמנות, עכשיו אם תפצעו בע"ח תתעודדו שיש מישהו שינהנה מהגופה שלו ואיזה אבא מסכן שיגרור אותה מהכביש\חצר שלו
ואם אתם נפצעים בעצמכם סימן שאתם גרועים ויש לכם ידיים לקטוף כותנה אז וותרו על העיניין הזה עם הנשקים תוצרת בית.
הרוגטקה הזאת פותחה על ידי בסביבות כיתה ח' אני חושב ואני מבקש ממכם, אם זה לא בשבלכם אל תעשו את זה, צריך הרבה שכל וידיים עובדות טוב כדי לעשות את זה.
בכל מקרה רועי ככה בונים רוגטקה, ולא הקקמייקה הזה עם הניר טואלט.
יבוא יום ואני יהיה מספיק משועמם ואני ילמד אותכם איך בונים: רובה מסמרים , רובה גולות, רובה חוליות , רובה ברגים , טוטו עם חצים שנתקעים בעץ וננעצים יופי בחתולות, ועוד כמה דברים שהמוח הדל שלי הצליח להפיק ולייצר.
ד"א פעם התחלתי לבנות רובה אמיתי שיורה כדורים, השתמשתי בפטיש של אוטובוסים בתור נוקר אבל ויתרתי על הרעיון מאחר שלא מצאתי בנאדם שמוכן לבדוק את זה ועד היום זה שוכב לי פה במחסן.
עד כאן להיום פרק של רעי בחבלה =)