Satla-Zone
התחברות
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 20 מתוך 29

אשכול: להנהלה הגבוהה, לאדמינים, לשחקני השרת.

MazgaN MazgaN מנותק משתמש חסום
    שם פרטי
    שחר
    קיבל לייק
    0 פעמים

להנהלה הגבוהה, לאדמינים, לשחקני השרת.

טוב אז ככה, שמי הוא שחר וכינויי בשרת מזגן.
    אני בא באשכול זה לפנות אל כל שחקני השרת והאדמינים.
    אני רק רוצה לומר שאין לי שום כוונה לפגוע באף אחד מכם באשכול זה.
    אז בואו נתחיל:
    נושא ראשון- אני בשרת כחודש וחצי בערך. והאדמינים הראשיים בר (Bar) וגל (ScatMan) התחברו בזמן שאני בשרת (חודש וחצי) 5 פעמים בלבד. אם אני הייתי מנהל השרת, הייתי מתחבר לפחות 5 שעות בשבוע, האדמינים בר וגל בקושי מתחברים שעה בשבוע. וגם אם אתם חושבים שכמה שהם לא בשרת הם עושים הכי הרבה אני מבין את זה אבל כמנהלים לפחות להראות נוכחות בשרת. לפחות להכנס לחצי שעה לשאול מה קורה איך הולך..מה העניינים..
    ואפילו את זה הם לא עושים.

נושא שני- קודם כל, מזל טוב לאדמינים החדשים שעלו. אבל יש לי משהו לומר.
    השחקן שון (TheDriver) לא עשה מדריך אחד בכל הזמן שאני בשרת וגם לפני.לפי מה שראיתי בפורום. ולא התחבר כמעט בכלל בשבועיים האחרונים. אני לא בא להעליב את שון, אבל לפי דעתי ולדעת הרבה ילדים בטים ספיק חושבים שהוא קיבל אדמין בגלל פרוטקציות ומספר חברים גבוה.

נושא שלישי- קלאן WpS נסגר מכיוון שצירף ילדים לקלאן ללא טסט. ברגע שנסגר הקלאן קיבלתי הזמנה לקלאן BtK, ללא טסט ! ונחשו מה..לא קיבלו אזהרה. כנראה מכיוון ששכחתי לצלם שהשחקן ערן (Stek) צירף אותי לקלאן ללא טסט. ועוד מספר ילדים שלא צילמו.
    לפי כך אם היינו מצלמים ומעלים לפורום הקלאן היה אמור להיסגר עוד היום.
    וזה ממש לא פייר שהקלאן WpS נסגרו בגלל סיבה זאת.וקלאן BtK אפילו לא יקבל אזהרה אחת.

נושא רביעי- שחקן מסוים שלא אומר את שמו. פרץ למספר גבוהה של ילדים בשרת. וגנב את כספם.
    ויש אף הוכחות , במקום לטפל בעניין ישר. נתתם לעניין להמשיך. ואף זה קרה שוב ושוב.
    והשחקן עד היום משחק בשרת בלי שום בעיה.
    העניין לא טופל. ובגלל כך נגרמה לבר (Bar) יותר עבודה בשרת. מכיוון שהיה צריך להחזיר ל-20 ילדים את הסטאט.

נושא חמישי- שחקן מסוים בשרת אחר. שגם את שמו לא אפרסם.
    גילה תשובות למבחן תומך.
    שזאת עברה גדולה מאוד לפי דעתי בשרת.
    ואף הובאו הוכחות.
    שחקן זה לא קיבל עונש על מעשיו.
    ואף עד היום משחק בשרת בלי בעיה.
    בלי אזהרה או אפילו באן ליום.

נושא שישי- השחקן טל (BliZzarD) שהיה אדמין נהדר בשרת.
    ירד/הועף מאדמין.
    כיותר מחצי שרת מנסים להחזירו על ידי עצומה זאת. http://www.atzuma.co.il/blizzard
    אנחנו עדיין לא מבינים למה ירד מאדמין.
    אפילו עם הסיבות שמורות להנהלה.
    אתם מורידים ומעלים אדמינים בלי הרף. (אם כל הכבוד כמובן. אני לא רוצה להתערב לכם בהנהלה)

נושא שביעי- העדכון הגדול מתקרב. כסף יתאפס. חצי מהרמה תחזור. הרבה פרישות בשרת.
    והרבה שחקנים חדשים.
    עם כד הכבוד לשרת סטלה. ולכל הצוות.
    לא מספיק כל הבעיות שיש לכם. עם כל הילדים שפורשים.
    האדמינים שיורדים.
    צ'יטרים.
    קללות.
    בעיות בין אדמינים.
    אתם עוד מאפסים כסף ורמה?
    באמת... קודם כול תסדרו ביניכם את כל הדברים.
    ואחרי זה תעשו עדכון.

פהה אמרתי את דעתי על כל מה שאני חושב בשרת.
    מקווה לקבל תגובות רציניות ואמיתיות.
    בלי קללות בבקשה.

אני חוזר. אני לא מתכוון לפגוע. באף אחד מהשרת.
    אני רק אומר את דעתי.
    מקווה שתקראו הכול ותבינו.

תודה. שחר.
    נערך בפעם האחרונה על ידי MazgaN : 21/02/11 ב 21:21

Kar1sh23 Kar1sh23 מנותק טירון
    שם פרטי
    דניאל
    קיבל לייק
    0 פעמים
    אתה צודק בהכל אחי חוץ מזה שהיה איזה פורץ כי מזה אני לא יודע אבל אתה צודק ואני מקווה שיטפלו בזה ויתייחסו לאשכול הזה בהצלחה שחר
    נערך בפעם האחרונה על ידי Kar1sh23 : 21/02/11 ב 21:28

הסמל האישי של _HeadShot_
    _HeadShot_ _HeadShot_ מנותק ותיק
    שם פרטי
    ניב
    קיבל לייק
    37 פעמים
    תגובה לנושא 1:
    גל הוא מנהל הקהילה הוא רק צריך לראות שהכל בסדר
    בר הוא המתכנת אז יש לו מלא דברים על הראש

תגובה לנשוא 2:
    כמה שאני מת על שון
    שחר צודק בנושא זה

תגובה לנושא 3:
    נכון

תגובה לנושא 4:
    כנראה הוא גנב גם לי תכסף

תגובה לנשוא 5:
    אני לא יודע כלום על זה.

תגובה לנשוא 6:
    שחר צודק במיליון אחוזזזזז.

תגובה לנושא 7:
    כמה שאתה צודק אתה גם לא צודק
    העידכון רק יעזור לשרת

שם פרטי
    שחר
    קיבל לייק
    0 פעמים
    למרות כל מה שאמרתה ניייב אחשליי
    אני צודק ברוב הנושאים.
    ואת רובם צריך לפתוור.

הסמל האישי של Yo4v
    Yo4v Yo4v מנותק עתיק
    שם פרטי
    Yoav
    קיבל לייק
    1019 פעמים
    אתה צודק בהחלט גבר!
    אני יגיב לך במפורט על כל נושא:
    נושא ראשון -
    אתה צודק שבר וגל לא מתחברים, אבל גם להם יש חיים. יש להם משפחה, חברים וחברות, ובנוסף הם צריכים כל הזמן לפעול בנושא הבאגים והמוד החדש. באמת אותי זה מעצבן שהם לא מתחברים אבל בשביל זה לאחרונה יש עוד אדמינים שנוספים כל שבוע בשביל להחליף את מקומם לשאלות.
    נושא שני-
    אתה צודק ששון לא עשה מדריך אחד ולא השקיע בכלל בשרת, אך מה לעשות - אנחנו השחקנים לא קובעים. מי שקובע הוא ההנהלה הגבוהה ולכן אנחנו צריכים להיות כפופים עליהם.
    נושא שלישי-
    אני ממש מסכים איתך שיש קלאנים שלאחרונה ממש מתחננים לשחקנים שיצטרפו עליהם, ואפילו לא עושים להם טסטים כי השחקן הוא סוס. אם הייתם מצלמים את זה כל הנושא הזה לא היה קיים, וגם אני מצטער מקרב לב כחבר של חלקכם על סגירת הכלאן wps.
    נושא רביעי-
    על השחקנים לדאוג לסטאטים שלהם ולכן מי שלא פותח אשכול בפורום עם הטופס הנתון שמה לא יקבל את הסטאט שלו חזרה. לכן האדמינים לא סתם יחזירו תסטאטים של חצי שרת.
    נושא חמישי-
    אני מסכים איתך בהחלט שאסור להדליף דברים ולכן כהמלצה אני מציע לכם לשנות את הטפסים והמבחנים בזמן נתון בשביל שמי שפרש או הודח מהצוות לא ידע את הקרטריונים לקבלה לצוות תמיכה החדשים.
    נושא שישי-
    כל שחקן בשרת חש סוג של צער על זה שטל ירד מהאדמין, אבל בתור משתמשים ושחקנים רגילים אנחנו לא יכולים לעשות שום דבר בנידון. מי שקובע מי ירד ומי ישאר הוא ההנהלה הגבוהה בלבד ולכן גם הם לא ידליפו לך למה הוא ירד.
    נושא שביעי- עם נושא זה אני הכי מזדהה איתך מכיוון שבשרת יש הרבה בעיות שאת רובן ציינת פה. במקום לפתור את הבעיות יש עידכון בעוד שבוע אשר אמור בדיעבד לפתור את כל הבעיות, אבל הוא יגרום ליותר בעיות כי הפורום יהיה מוצף בהחזרת סטאט וכדומה.

לסיכום, מה שכתבת באשכול זה הוא משוב אמיתי וחיוני, ואני מאמין שכל אדמין ושחקן שיקרא את האשכול יבין את העניין בראייה אישית.

שבוע טוב

שם פרטי
    שחר
    קיבל לייק
    0 פעמים
    תוווודה רבה אחיי.

Gal Gal מנותק תואר כבוד
    קיבל לייק
    236 פעמים
    אז בואו נתחיל:
    נושא ראשון- אני בשרת כחודש וחצי בערך. והאדמינים הראשיים בר (Bar) וגל (ScatMan) התחברו בזמן שאני בשרת (חודש וחצי) 5 פעמים בלבד. אם אני הייתי מנהל השרת, הייתי מתחבר לפחות 5 שעות בשבוע, האדמינים בר וגל בקושי מתחברים שעה בשבוע. וגם אם אתם חושבים שכמה שהם לא בשרת הם עושים הכי הרבה אני מבין את זה אבל כמנהלים לפחות להראות נוכחות בשרת. לפחות להכנס לחצי שעה לשאול מה קורה איך הולך..מה העניינים..

אתה לא יודע את התמונה כולה. קודם כל לפני הכל - אני ובר נמצאים בכיתה י', ועכשיו זה שלב של הרבה מבחנים עבודות בחנים המון חומר, בסביבות אפריל התחלת מתכונות ואז במאי-יוני בגרויות, וגם יש חיים אחרי בית ספר...ככה שזה לא הכל השרת.
    דבר שני, אנחנו נמצאים בשרת במקומות אחרים, אני יכול להגיד עליי אישית שהמחשב שלי עם בעיה שאני לא יכול להיכנס להרבה זמן ל SAMP, כי אז הוא מתחיל להתחמם.
    בר לא נמצא בשרת מסיבה פשוטה - הוא מתכנת את השרת. את כל הזמן שיש לו הוא מקדיש לתיכנות השרת, ובמיוחד עכשיו לקראת העידכון הגדול שיהיה בקרוב, ואני אומר את זה בוודאות מוחלטת, כי אני אישית ראיתי את זה כמה פעמים, בכל הזדמנות שיש לו הוא פותח את המוד ועובד עליו.
    אז אולי אתם לא רואים אותנו מתחברים....אבל תאמין לי שהנוכחות שלנו כאן באה לידי ביטוי במקומות אחרים, ולהיות מנהלי שרת טובים זה לא בהכרח להיות מחוברים "5 שעות בשבוע" אם יום אחד תהיה אדמין פה, אתה תבין שמה שאמרת שאנחנו לא פעילים....לא כל כך נכון. (מה שאמרתי את התמונה חלקית) ותאמין לי שאנחנו יודעים מספיק מה העיניינים בשרת טוב טוב בלי להתחבר.

השחקן שון (TheDriver) לא עשה מדריך אחד בכל הזמן שאני בשרת וגם לפני.לפי מה שראיתי בפורום. ולא התחבר כמעט בכלל בשבועיים האחרונים. אני לא בא להעליב את שון, אבל לפי דעתי ולדעת הרבה ילדים בטים ספיק חושבים שהוא קיבל אדמין בגלל פרוטקציות ומספר חברים גבוה.

כשאנחנו בוחרים אדמין לשרת תאמין לי שאין התערבות של פרוטקציות או מספר חברים גבוהה. זה בעיניי דבר חמור שלא היה לא יהיה ולא קיים עכשיו. הוא השקיע מספיק את מה שצריך בשרת, תאמין לי שאנחנו מודעים להכל.
    ועוד דבר חשוב - אם אתה חושב שבחירת אדמין הפרמטר היחידי זה השקעה, אתה טועה. יש עוד המון דברים חשובים חוץ מהשקעה.

נושא שלישי- קלאן WpS נסגר מכיוון שצירף ילדים לקלאן ללא טסט. ברגע שנסגר הקלאן קיבלתי הזמנה לקלאן BtK, ללא טסט ! ונחשו מה..לא קיבלו אזהרה. כנראה מכיוון ששכחתי לצלם שהשחקן ערן (Stek) צירף אותי לקלאן ללא טסט. ועוד מספר ילדים שלא צילמו.
    וזה ממש לא פייר שהקלאן WpS נסגרו בגלל סיבה זאת.וקלאן BtK אפילו לא יקבל אזהרה אחת.

הנושא יבדק.

נושא רביעי- שחקן מסוים שלא אומר את שמו. פרץ למספר גבוהה של ילדים בשרת. וגנב את כספם.
    העניין לא טופל. ובגלל כך נגרמה לבר (Bar) יותר עבודה בשרת. מכיוון שהיה צריך להחזיר ל-20 ילדים את הסטאט.

שלח לי בפרטי את ההוכחות שיש לך.

גילה תשובות למבחן תומך.
    ואף הובאו הוכחות.

ושוב - אתה לא רואה את התמונה כולה. אם הוא לא קיבל באן זה אומר שהוא לא נענש? תאמין לי שהוא וכל מי שיעשה דברים מהסוג הזה יקבל עונשים חמורים יותר מבאן ליום, שכן אתם לא תדעו עליהם. אז בבקשה ממך אל תגיד סתם דברים, כי הוא כן נענש על זה.

ירד/הועף מאדמין.
    אתם מורידים ומעלים אדמינים בלי הרף. (אם כל הכבוד כמובן. אני לא רוצה להתערב לכם בהנהלה)

אני לא מבין למה זה צריך להיות עניין שלכם. טל מודע בדיוק ויודע את השתלשלות האירועים, וזה עניין בינו לבין ההנהלה הגבוהה. אני רק יכול להגיד לך שאנחנו לא העפנו אותו סתם ככה כמו שאתה אומר, אנחנו ואני באופן אישי בחיים לא אעיף מישהו שתרם כל כך הרבה לשרת כמו טל בגלל פאשלה או משהו כזה.
    ומה זה השטות הזאת מעלים ומורידים אדמינים ללא הרף? העלייה האחרונה הייתה ב 20.1 ואתמול הייתה עלייה, מה זה מעלים ומורידים ללא הרף?

והרבה שחקנים חדשים.
    האדמינים שיורדים.
    צ'יטרים.
    קללות.
    בעיות בין אדמינים.
    אתם עוד מאפסים כסף ורמה?
    ואחרי זה תעשו עדכון.

אתה לא מעודכן - 0.75 % מהכסף שלכם יחזור לכם.
    "האדמינים שיורדים?" :/
    ציטרים - תמיד יהיה ציטרים, ואין מה לעשות עם זה, זה חלק מחוויה של לשחק בשרת.
    קללות - כנל
    בעיות בין אדמינים - לא צריך להיות בעיה שלכם ולא לעניין אתכם, ותפסיקו עם ההשערות חסרות הבסיס האלה.

בלי קללות בבקשה.

אני רק אומר את דעתי.

שם פרטי
    שחר
    קיבל לייק
    0 פעמים
    זה בדיוק מה שרציתי לשמוע.
    את ההוכחות תקבל מחר.
    נערך בפעם האחרונה על ידי MazgaN : 21/02/11 ב 21:51

הסמל האישי של RapeJoiNt
    RapeJoiNt RapeJoiNt מנותק מפקח
    שם פרטי
    אלון
    קיבל לייק
    580 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי ScatMan צפה בהודעה
    אז בואו נתחיל:

אתה לא יודע את התמונה כולה. קודם כל לפני הכל - אני ובר נמצאים בכיתה י', ועכשיו זה שלב של הרבה מבחנים עבודות בחנים המון חומר, בסביבות אפריל התחלת מתכונות ואז במאי-יוני בגרויות, וגם יש חיים אחרי בית ספר...ככה שזה לא הכל השרת.
    דבר שני, אנחנו נמצאים בשרת במקומות אחרים, אני יכול להגיד עליי אישית שהמחשב שלי עם בעיה שאני לא יכול להיכנס להרבה זמן ל SAMP, כי אז הוא מתחיל להתחמם.
    בר לא נמצא בשרת מסיבה פשוטה - הוא מתכנת את השרת. את כל הזמן שיש לו הוא מקדיש לתיכנות השרת, ובמיוחד עכשיו לקראת העידכון הגדול שיהיה בקרוב, ואני אומר את זה בוודאות מוחלטת, כי אני אישית ראיתי את זה כמה פעמים, בכל הזדמנות שיש לו הוא פותח את המוד ועובד עליו.
    אז אולי אתם לא רואים אותנו מתחברים....אבל תאמין לי שהנוכחות שלנו כאן באה לידי ביטוי במקומות אחרים, ולהיות מנהלי שרת טובים זה לא בהכרח להיות מחוברים "5 שעות בשבוע" אם יום אחד תהיה אדמין פה, אתה תבין שמה שאמרת שאנחנו לא פעילים....לא כל כך נכון. (מה שאמרתי את התמונה חלקית) ותאמין לי שאנחנו יודעים מספיק מה העיניינים בשרת טוב טוב בלי להתחבר.

כשאנחנו בוחרים אדמין לשרת תאמין לי שאין התערבות של פרוטקציות או מספר חברים גבוהה. זה בעיניי דבר חמור שלא היה לא יהיה ולא קיים עכשיו. הוא השקיע מספיק את מה שצריך בשרת, תאמין לי שאנחנו מודעים להכל.
    ועוד דבר חשוב - אם אתה חושב שבחירת אדמין הפרמטר היחידי זה השקעה, אתה טועה. יש עוד המון דברים חשובים חוץ מהשקעה.

הנושא יבדק.

שלח לי בפרטי את ההוכחות שיש לך.

גילה תשובות למבחן תומך.
    ואף הובאו הוכחות.

ושוב - אתה לא רואה את התמונה כולה. אם הוא לא קיבל באן זה אומר שהוא לא נענש? תאמין לי שהוא וכל מי שיעשה דברים מהסוג הזה יקבל עונשים חמורים יותר מבאן ליום, שכן אתם לא תדעו עליהם. אז בבקשה ממך אל תגיד סתם דברים, כי הוא כן נענש על זה.

ירד/הועף מאדמין.

אני לא מבין למה זה צריך להיות עניין שלכם. טל מודע בדיוק ויודע את השתלשלות האירועים, וזה עניין בינו לבין ההנהלה הגבוהה. אני רק יכול להגיד לך שאנחנו לא העפנו אותו סתם ככה כמו שאתה אומר, אנחנו ואני באופן אישי בחיים לא אעיף מישהו שתרם כל כך הרבה לשרת כמו טל בגלל פאשלה או משהו כזה.
    ומה זה השטות הזאת מעלים ומורידים אדמינים ללא הרף? העלייה האחרונה הייתה ב 20.1 ואתמול הייתה עלייה, מה זה מעלים ומורידים ללא הרף?

והרבה שחקנים חדשים.
    האדמינים שיורדים.
    צ'יטרים.
    קללות.
    בעיות בין אדמינים.
    אתם עוד מאפסים כסף ורמה?
    ואחרי זה תעשו עדכון.

אתה לא מעודכן - 0.75 % מהכסף שלכם יחזור לכם.
    "האדמינים שיורדים?" :/
    ציטרים - תמיד יהיה ציטרים, ואין מה לעשות עם זה, זה חלק מחוויה של לשחק בשרת.
    קללות - כנל
    בעיות בין אדמינים - לא צריך להיות בעיה שלכם ולא לעניין אתכם, ותפסיקו עם ההשערות חסרות הבסיס האלה.

בלי קללות בבקשה.

אני רק אומר את דעתי.
    שחר תקרא טוב טוב את מה שהוא אמר, לא הכל אתה יודע. ואני חבר שלך מהכיתה והכל - אבל זה לא הכי נכון.תהיה בטוח שעושים הכל שילך מצויין

PinkWeed PinkWeed מנותק מנהל פורום ספורט כללי ו-TF2
    שם פרטי
    פנחס
    קיבל לייק
    360 פעמים
    איך היה כך כח לכתוב הכל ?!
    רק לקרוא את זה עושה לי כאב ראש ..

הסמל האישי של iReality
    iReality iReality מנותק נינג'ה
    שם פרטי
    Suck My dick?
    קיבל לייק
    327 פעמים
    אלון אחי אני יגיד לך בפרטי משהו קטן שתאמין לו.

הסמל האישי של iReality
    iReality iReality מנותק נינג'ה
    שם פרטי
    Suck My dick?
    קיבל לייק
    327 פעמים
    יצא פה נושא רציני ואלון מקווה שראיתה מה שכתבתי לך בפרטי .

שם פרטי
    שחר
    קיבל לייק
    0 פעמים
    זה באמת נושא רציני. ואני מקווה שכל השרת יקרא את זה.
    ואחרי הכל זה רק דעה.

הסמל האישי של Bar
    Bar Bar מנותק אחראי קהילה
    קיבל לייק
    744 פעמים
    פשוט מגעיל כמה שאין לאנשים ערך למה שעושים בשבילם.
    אני יום ולילה קורע תתחת שלי על המוד של השרת כדי לשפר ולקדם כמה שיותר את הקהילה,
    ופשוט זין שמים עלי כל השחקנים! זין אחד גדול!
    אתה קובע לפי הזמן שאנחנו מתחברים את הרמת השקעה שלנו אז תדע שאתה טועה ובגדול!
    ולא תבינו לא נכון, במיוחד עכשיו שאני בתקופת מבחנים מאוד עמוסה ושיש לי הכנה למתכונות ולבגרויות שיהיו לי בקרוב אני לפחות שעה אחת ביום במוד!
    תראו לי מתכנת אחד בארץ בקהילה שיש בה ממוצא מעל 20-30 איש שמתקן באג בתוך פחות מיום ועונה לכם לכל שאלה גם כשהוא עמוס.
    תלמדו להעריך, ובאמת שלא אהבתי את כל האשכול המיותר הזה.
    לילה טוב.

הסמל האישי של iDunk
    iDunk iDunk מנותק מעצב
    שם פרטי
    å…‰
    קיבל לייק
    187 פעמים
    זה משפט טוב למה שיש פה :
    "אתם מסתכלים רק על חצי הכוס הריקה..."
    כדי לתכנת את המוד זה לא אומר שנכנסים לשרת ועושים את זה ,
    יש המון תוכנות והמון דברים שאתה עושה מחוץ לשהות שלך במשחק .
    לגבי ה"קבלה שלך לקלאן" אני דווקא שמעתי דברים אחרים... קיריל וערן אמרו לי שכן הם עשו איתך כמה קרבות...
    ולגבי הפורץ ולגבי זה שאמר את התשובות , בנתיים אתה חושב שלא קרה כלום , אבל אתה לא יודע איך הוא יענש , ותאמין לי , אנחנו מודעים כמאט לכל דבר שקורה בשרת...

הסמל האישי של Eran
    Eran Eran מנותק גורו
    שם פרטי
    אנג
    קיבל לייק
    450 פעמים
    טוב אני מסכים עם שחר בחלק מהנושאים אבל שחר העניין עם זה שבר לא בשרת לא מקובל עלי כי הוא צודק הוא מתכנת הוא לא אמור להיות בשרת כמו שתאה מצפה מאדמין הוא אמור להיות עסוק בתכנות

הסמל האישי של Or
    Or Or מנותק אחראי קהילה
    שם פרטי
    אור
    קיבל לייק
    377 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי ScatMan צפה בהודעה

שחר אחי יש דברים שאתה צודק אבל אני בכיתה יא' ותאמין לי שאני יודע מה הם עוברים אם המבחנים כל יומיים מבחן ומתכונת אחי זה קשה כיתה י' אני בטוח שהם יודעים בדיוק מה קורה אם השרת והם עושים הכי טוב בשבלינו
    אז גל,בר בהצלחה
    ושחר יגבר דבר איתי ב TS ואוהב אותך
    נערך בפעם האחרונה על ידי Or : 22/02/11 ב 13:49

הסמל האישי של Yonatan
    Yonatan Yonatan מנותק נינג'ה
    שם פרטי
    יונתן
    קיבל לייק
    445 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי Betzim צפה בהודעה
    זה משפט טוב למה שיש פה :
    "אתם מסתכלים רק על חצי הכוס הריקה..."
    כדי לתכנת את המוד זה לא אומר שנכנסים לשרת ועושים את זה ,
    יש המון תוכנות והמון דברים שאתה עושה מחוץ לשהות שלך במשחק .
    לגבי ה"קבלה שלך לקלאן" אני דווקא שמעתי דברים אחרים... קיריל וערן אמרו לי שכן הם עשו איתך כמה קרבות...
    ולגבי הפורץ ולגבי זה שאמר את התשובות , בנתיים אתה חושב שלא קרה כלום , אבל אתה לא יודע איך הוא יענש , ותאמין לי , אנחנו מודעים כמאט לכל דבר שקורה בשרת...
    ציטוט במקור פורסם על ידי |_BaR_| צפה בהודעה
    פשוט מגעיל כמה שאין לאנשים ערך למה שעושים בשבילם.
    אני יום ולילה קורע תתחת שלי על המוד של השרת כדי לשפר ולקדם כמה שיותר את הקהילה,
    ופשוט זין שמים עלי כל השחקנים! זין אחד גדול!
    אתה קובע לפי הזמן שאנחנו מתחברים את הרמת השקעה שלנו אז תדע שאתה טועה ובגדול!
    ולא תבינו לא נכון, במיוחד עכשיו שאני בתקופת מבחנים מאוד עמוסה ושיש לי הכנה למתכונות ולבגרויות שיהיו לי בקרוב אני לפחות שעה אחת ביום במוד!
    תראו לי מתכנת אחד בארץ בקהילה שיש בה ממוצא מעל 20-30 איש שמתקן באג בתוך פחות מיום ועונה לכם לכל שאלה גם כשהוא עמוס.
    תלמדו להעריך, ובאמת שלא אהבתי את כל האשכול המיותר הזה.
    לילה טוב.
    תקשיבו לי טוב - ניב שחר וכל מי שחושב ששחר צודק , כמו שגל אמר ההשקעה היא לא הדבר החשוב ביותר בלעלות לאדמין , כמובן שזה נותן עוד אחוזים אבל זה לא הדבר היחיד ! בניעוץ : http://www.szf.co.il/f306/t113202/ תקראו את זה טוב טוב .
    בידיוק כמו שאור אמר , "אל תסתכלו על חצי הכוס הריקה" ישנם דברים שאתם לא יודעים וגם אני לא יודע וכנראה גם לא אדע .
    בר את רוב זמנו אני מתאר משקיע בכם ואתם בלי הרף בכלל אומרים " שיכנסו לפחות 5 שעות בשבוע " תגידו לי , הוא וגל בכיתה י' בכיתה י' ישנם הכי הרבה בגרוייות שיש בתיכון ! יש להם המון שעורי בית ואני מתאר לעצמי שהם גם חושבים על עצמם לא רק עליכם , כנראה גם שהם מתכוננים לתיאוריה שלהם והם רוצים לדאוג לעתידם , סאמפ זה רק משחק כמובן שהוא כייף מאוד אבל הוא משחק . ישנם המון דברים שלא קשורים לסאמפ ואם אתם חושבים שהחיים זה כמו סאמפ , תתעוררו קצת תעירו את עצמכם כנראה אתם מכורים !
    אני לא אומר שתפסיקו עם סאמפ אבל תבינו שיש גם דברים שלא קשורים למחשב ולסאמפ ולפייסבוק ולכל חרטאה כלשהוא .
    מקווה שהבנתם .
    יומטוב.
    ד"א - בנוגע אל טל רק ההנהלה הגבווהה תדע מה קרה אם לא מספרים לנו כנראה שאנחנו לא צריכים להיות מודאגים לגבי זה .

הסמל האישי של Twixer
    Twixer Twixer מנותק אחראי קטגורית גרפיקה ועיצוב
    שם פרטי
    ניצן
    קיבל לייק
    1097 פעמים
    אני אגיב רק לנושא שבר וגל לא מתחברים לשרת.
    אתם לא יכולים לדעת מה עובר אליהם בתקופה הזאת, אם זה מבחנים או אם זה חברים, אם זה בחיים או אם זה בכל דבר אחר..
    אל תגיד דברים לפני שאתה יודע בסיס כי יכל להיות שרוב הסיכויים זה נכון, זה שהוא עסוק בעדכון הבא של השרת, כגון באגים, מערכות חדשות וכו'.

הסמל האישי של MaGnuM
    MaGnuM MaGnuM מנותק עתיק
    שם פרטי
    אילון
    קיבל לייק
    202 פעמים
    אני אגיב על כל דבר ודבר שאמרת ;

1.גל לא אחראי על הקהילה כמו פעם , הוא אחראי לסדר ולכל הסוגיה הזו , עכשיו על בר - אני מכיר אותו המון זמן ואני הייתי פה סגן ראשי ואני יודע בדיוק מה בר וגל עושים , הם עושים עבודה 'מאחורי הקלעים' כמו תכנות המוד שלנו , העדכון הקרוב שבפתח , לענות על בקשות של שחקנים , לתקן באגים וכו' .

2.צודק ב-100%,
    השקעה נמדדת גם בפורום וגם בשרת , בשרת הוא לא עזר לשחקנים כפי שאני רואה , וגם לא עשה מדריכים בפורום , אני אוהב את שון והוא יודע את זה , אבל יש פה החלטה שגויה , שוב אני לא מתערב בדברים של ההנהלה כי יש להם גם קריטריונים חסויים , אך מהקריטריונים הגלויים הוא לא עומד .

3.אני מכיר המון קלאנים שמכניסים חברים שלהם בלי טסט , בכל קלאן יש מקרים כאלה ;
    'הוא אדמין ? אז מה הוא יהיה כבודניק , חשוב שיהיה לנו אדמין נכניס בלי טסט'
    לדעתי ההנהלה לא צריכה להתערב במקרים שבהם מנהלי קלאנים מכניסים שחקנים בלי טסט , זה הקלאן שלו והוא יחליט מה טוב בשביל הקלאן .

4.אני יודע גם מי הפורץ יש לי תמונות , אתה צודק שלא עשו כלום אבל יכול להיות שלא הגיעו הוכחות חותכות ולכן הנושא לא טופל.

5.לא יודע לי על מקרה כזה , שוב כמו בסעיף 4 אם אין הוכחות חותכות הנושא לא יטופל .

6.אהבתי מאוד את טל - עשה פה עבודה נפלאה בקהילה תרם מזמנו המון המון המון , השקיע , אבל כנראה יש דברים שאנחנו לא יודעים , ובגללם הוא ירד מהניהול .

7.אין שום בלגן בקהילה , המצב בקהילה מאוד טוב , יש סדר אכפתיות לכל שחקן ושחקן , פשוט הכל , העדכון יגרום לכך ששחקנים 'יצטרכו להזיע' בשביל לקנות רכב מיוחד וכו' ...
    אני לא רואה קשר בין קללות לעדכון , העדכון יגרום לקושי שיהיה לשחקנים והנאה מרובה יותר .

אני חושב שנתתי לך פה תשובות לעניין , ורוב הטיעונים שלך לא נכונים , ומדבר אחד שמכיר פה את ההנהלה מבפנים .
    שבוע טוב.

עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון

נושאים דומים

1. הודעה|להנהלה הגבוהה בשרת.
    על ידי Boss בפורום DeathMatch
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 05/04/10, 22:17
  2. שאלה|לשחקני השרת
    על ידי _IdaN_ בפורום RolePlay
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 29/07/09, 23:27
  3. מדריך|RP חובה כניסה לשחקני השרת!