טוב אז ככה, שמי הוא שחר וכינויי בשרת מזגן.
אני בא באשכול זה לפנות אל כל שחקני השרת והאדמינים.
אני רק רוצה לומר שאין לי שום כוונה לפגוע באף אחד מכם באשכול זה.
אז בואו נתחיל:
נושא ראשון- אני בשרת כחודש וחצי בערך. והאדמינים הראשיים בר (Bar) וגל (ScatMan) התחברו בזמן שאני בשרת (חודש וחצי) 5 פעמים בלבד. אם אני הייתי מנהל השרת, הייתי מתחבר לפחות 5 שעות בשבוע, האדמינים בר וגל בקושי מתחברים שעה בשבוע. וגם אם אתם חושבים שכמה שהם לא בשרת הם עושים הכי הרבה אני מבין את זה אבל כמנהלים לפחות להראות נוכחות בשרת. לפחות להכנס לחצי שעה לשאול מה קורה איך הולך..מה העניינים..
ואפילו את זה הם לא עושים.
אתה לא יודע את התמונה כולה. קודם כל לפני הכל - אני ובר נמצאים בכיתה י', ועכשיו זה שלב של הרבה מבחנים עבודות בחנים המון חומר, בסביבות אפריל התחלת מתכונות ואז במאי-יוני בגרויות, וגם יש חיים אחרי בית ספר...ככה שזה לא הכל השרת.
דבר שני, אנחנו נמצאים בשרת במקומות אחרים, אני יכול להגיד עליי אישית שהמחשב שלי עם בעיה שאני לא יכול להיכנס להרבה זמן ל SAMP, כי אז הוא מתחיל להתחמם.
בר לא נמצא בשרת מסיבה פשוטה - הוא מתכנת את השרת. את כל הזמן שיש לו הוא מקדיש לתיכנות השרת, ובמיוחד עכשיו לקראת העידכון הגדול שיהיה בקרוב, ואני אומר את זה בוודאות מוחלטת, כי אני אישית ראיתי את זה כמה פעמים, בכל הזדמנות שיש לו הוא פותח את המוד ועובד עליו.
אז אולי אתם לא רואים אותנו מתחברים....אבל תאמין לי שהנוכחות שלנו כאן באה לידי ביטוי במקומות אחרים, ולהיות מנהלי שרת טובים זה לא בהכרח להיות מחוברים "5 שעות בשבוע" אם יום אחד תהיה אדמין פה, אתה תבין שמה שאמרת שאנחנו לא פעילים....לא כל כך נכון. (מה שאמרתי את התמונה חלקית) ותאמין לי שאנחנו יודעים מספיק מה העיניינים בשרת טוב טוב בלי להתחבר.
נושא שני- קודם כל, מזל טוב לאדמינים החדשים שעלו. אבל יש לי משהו לומר.
השחקן שון (TheDriver) לא עשה מדריך אחד בכל הזמן שאני בשרת וגם לפני.לפי מה שראיתי בפורום. ולא התחבר כמעט בכלל בשבועיים האחרונים. אני לא בא להעליב את שון, אבל לפי דעתי ולדעת הרבה ילדים בטים ספיק חושבים שהוא קיבל אדמין בגלל פרוטקציות ומספר חברים גבוה.
כשאנחנו בוחרים אדמין לשרת תאמין לי שאין התערבות של פרוטקציות או מספר חברים גבוהה. זה בעיניי דבר חמור שלא היה לא יהיה ולא קיים עכשיו. הוא השקיע מספיק את מה שצריך בשרת, תאמין לי שאנחנו מודעים להכל.
ועוד דבר חשוב - אם אתה חושב שבחירת אדמין הפרמטר היחידי זה השקעה, אתה טועה. יש עוד המון דברים חשובים חוץ מהשקעה.
נושא שלישי- קלאן WpS נסגר מכיוון שצירף ילדים לקלאן ללא טסט. ברגע שנסגר הקלאן קיבלתי הזמנה לקלאן BtK, ללא טסט ! ונחשו מה..לא קיבלו אזהרה. כנראה מכיוון ששכחתי לצלם שהשחקן ערן (Stek) צירף אותי לקלאן ללא טסט. ועוד מספר ילדים שלא צילמו.
לפי כך אם היינו מצלמים ומעלים לפורום הקלאן היה אמור להיסגר עוד היום.
וזה ממש לא פייר שהקלאן WpS נסגרו בגלל סיבה זאת.וקלאן BtK אפילו לא יקבל אזהרה אחת.
הנושא יבדק.
נושא רביעי- שחקן מסוים שלא אומר את שמו. פרץ למספר גבוהה של ילדים בשרת. וגנב את כספם.
ויש אף הוכחות , במקום לטפל בעניין ישר. נתתם לעניין להמשיך. ואף זה קרה שוב ושוב.
והשחקן עד היום משחק בשרת בלי שום בעיה.
העניין לא טופל. ובגלל כך נגרמה לבר (Bar) יותר עבודה בשרת. מכיוון שהיה צריך להחזיר ל-20 ילדים את הסטאט.
שלח לי בפרטי את ההוכחות שיש לך.
נושא חמישי- שחקן מסוים בשרת אחר. שגם את שמו לא אפרסם.
גילה תשובות למבחן תומך.
שזאת עברה גדולה מאוד לפי דעתי בשרת.
ואף הובאו הוכחות.
שחקן זה לא קיבל עונש על מעשיו.
ואף עד היום משחק בשרת בלי בעיה.
בלי אזהרה או אפילו באן ליום.
ושוב - אתה לא רואה את התמונה כולה. אם הוא לא קיבל באן זה אומר שהוא לא נענש? תאמין לי שהוא וכל מי שיעשה דברים מהסוג הזה יקבל עונשים חמורים יותר מבאן ליום, שכן אתם לא תדעו עליהם. אז בבקשה ממך אל תגיד סתם דברים, כי הוא כן נענש על זה.
נושא שישי- השחקן טל (BliZzarD) שהיה אדמין נהדר בשרת.
ירד/הועף מאדמין.
כיותר מחצי שרת מנסים להחזירו על ידי עצומה זאת.
http://www.atzuma.co.il/blizzard
אנחנו עדיין לא מבינים למה ירד מאדמין.
אפילו עם הסיבות שמורות להנהלה.
אתם מורידים ומעלים אדמינים בלי הרף. (אם כל הכבוד כמובן. אני לא רוצה להתערב לכם בהנהלה)
אני לא מבין למה זה צריך להיות עניין שלכם. טל מודע בדיוק ויודע את השתלשלות האירועים, וזה עניין בינו לבין ההנהלה הגבוהה. אני רק יכול להגיד לך שאנחנו לא העפנו אותו סתם ככה כמו שאתה אומר, אנחנו ואני באופן אישי בחיים לא אעיף מישהו שתרם כל כך הרבה לשרת כמו טל בגלל פאשלה או משהו כזה.
ומה זה השטות הזאת מעלים ומורידים אדמינים ללא הרף? העלייה האחרונה הייתה ב 20.1 ואתמול הייתה עלייה, מה זה מעלים ומורידים ללא הרף?
נושא שביעי- העדכון הגדול מתקרב. כסף יתאפס. חצי מהרמה תחזור. הרבה פרישות בשרת.
והרבה שחקנים חדשים.
עם כד הכבוד לשרת סטלה. ולכל הצוות.
לא מספיק כל הבעיות שיש לכם. עם כל הילדים שפורשים.
האדמינים שיורדים.
צ'יטרים.
קללות.
בעיות בין אדמינים.
אתם עוד מאפסים כסף ורמה?
באמת... קודם כול תסדרו ביניכם את כל הדברים.
ואחרי זה תעשו עדכון.
אתה לא מעודכן - 0.75 % מהכסף שלכם יחזור לכם.
"האדמינים שיורדים?" :/
ציטרים - תמיד יהיה ציטרים, ואין מה לעשות עם זה, זה חלק מחוויה של לשחק בשרת.
קללות - כנל
בעיות בין אדמינים - לא צריך להיות בעיה שלכם ולא לעניין אתכם, ותפסיקו עם ההשערות חסרות הבסיס האלה.
פהה אמרתי את דעתי על כל מה שאני חושב בשרת.
מקווה לקבל תגובות רציניות ואמיתיות.
בלי קללות בבקשה.
אני חוזר. אני לא מתכוון לפגוע. באף אחד מהשרת.
אני רק אומר את דעתי.
מקווה שתקראו הכול ותבינו.