למה השרת נפל .. ?
למה השרת נפל .. ?
לדעתי יש בעיות במערכת, בחופש הגדול לפי מה שידוע לי הוא לא יפול יותר ויהיה מוד מחודש ומאובטח!
מה יש כל פעם שהשרת יפול תפתח נושא ?!
מה יהיה
מה קרה ?
אני לא מאמין .
יש לך הרבה תלונות אני רואה .
חחחח איזה ביאוס בדיוק רציתי להביא חבר מהשכונה לשרת...
טוב נחכה למחר [=
רון,תודה שאתה פותח נושא בכל פעם ככה אני יודע את הסיבה לנפילת השרת XD
וכל אלו שלמעלה אתם טרולים!HATERS
וואלה סקורי אני אוהב איך שאתה אוהב ומקריב את עצמך למען השרת ביחד עם החיים הפרטיים והלימודים.
לדעתי מגיע לך שיבוח אמיתי על אהבת האמת שלך לשרת, וגם על התמדה וסקרנות בנוגע למצבו.
דבר ראשון - שמתי לב שאתה לא יודע מזה חוקים , עצה שלי : תתחיל לקרוא אותם ! זה פעם חמישית שאתה עושה דאבל ואני מקווה שיטפלו בך !
דבר שני - ממש לא כואב לי , להפך אני מכבד .. אבל בסדר גם עם אתה סקרן תשאל את בר/חמוס/גל בהודעה פרטית .. במקום לפתוח פה נושא שטותי שלא יעזור לאף אחד .. השרת פשוט נפל ויחזור היום/מחר ! כאילו שלא ידעתה את זה ! הייתה צריך שבר יגיד לך את זה כדיי להיות רגוע ?
תשמע שחר ..
להיות רגוע , אני תמיד רגוע נשמה ..
דבר שני : בנוגע לדאבל מה דאבל .. יש מפקח ויש את בר עם אני לא טועה שיעיר לי עם צריך ..
דבר שלישי : יש אולי מישהו שידע למה נפל אז בגלל זה אני פותח את זה כפורום ..
וודבר רביעי : אני לא יודע מתי יחזור השרת כן אז על תגיד לי כיאלו לא ידעת ..
ואני אוהב את השרת ותאמין לי שאני משקייע בוא כל מה שאני יכל ..
תקרא לי חרשן .. תגיד שאין לי חיים בזמן הזה לפחות אני בבית יש עומס מבחנים ועבודות ..
אז גם בסאמפ מותר לי להיות ? לא ? אז עם אתה רוצה לגייב דברים שטוטים על תגיב !
שאלתי למה נפל השרת מי שיודע שיענה מי שלא יודע נמשל כמוך שלא ינסה לקטול אותי כיאלו אני איזה 0 .. תודה ולילה טוב![]()
שחר ויגל תורידו פרופיל מה קרה עליתם לניהול עלה לכם החמצן למוח? אני רוצה לראות אותכם עוד פעם אחת מדברים ככה למשתמשים אחרים וסקורי אחי אל תעשה דאבל תרענן קצת תחוקים. שבת שלום