מציג תוצאות 1 עד 8 מתוך 8

אשכול: לגביי הבאן שלי, כן יש סיבה להתנהגות שלי

_PeretZ_ _PeretZ_ מנותק ג'וניור
    שם פרטי
    טל
    קיבל לייק
    60 פעמים

לגביי הבאן שלי, כן יש סיבה להתנהגות שלי

נכון ככה דיברתי לתמיר, אבל תמיר איפה מה שאתה עשית? סתם אני בא ומקלל אותך במסן? דקה לפניי זה זה מה שקרה בטים ספיק -

"טל, איך החברה מתמודדת עם זה שאתה ילד כאפות?"

חיקויים שלי מדבר, ירידות על הקול שלי.

ועוד המון משפטים מעליבים כשאיזה 10 אנשים בחדר צוחקים, אז באמת - הבטחתי שאני לא יקלל סתם אני לא מקלל סתם, אבל כשהוא בא ומדבר אליי ככה אתם מצפים שאני ישתוק? אם אני נענש אז גם הוא צריך להיענש, אבל אם הוא לא נענש אז גם אני לא צריך להענש, אותו משקל, ההתנהגות שלו היא בושה נכנסתי לטים ספיק ופתאום אני מקבל תגובות כאלה.

תמיר זה פשוט נראה שאתה מחפש אותי, עשית את זה בשביל לגרום לי להתחמם, אבל פה אין ספק מי התחיל ויש לי עדים, הרבה היו בטים ספיק ושמעו תדברים שלך.

eXploade eXploade מנותק עתיק
    שם פרטי
    תמיר
    קיבל לייק
    320 פעמים
    מה עכשיו אתה בא ומשחק אותה ילד קטן שנפגע, אני צחקתי איתך ואתה ידעת את זה וגם צחקת עלי וזה היה בצחוק כי לא היינו בריב או משהו,
    אם היית אומר לי להפסיק וואלה זה לא מצחיק או משהו חח הייתי מפסיק, לא מנסה לחפש אותך, וואלה אני אדע לפעם הבאה לא לצחוק איתך .
    אגב, זה לא ישנה מה תגיד, אתה בבאן אתה קיללת, יכלת לבוא ולפתוח עלי תלונה אבל אתה פותח אותו אחרי שקיללת אותי ?

שם פרטי
    טל
    קיבל לייק
    60 פעמים
    ועם איזה הוכחות הייתי בא? לא הקלטתי אותך, ואתה יודע טוב מאוד שזה לא היה בצחוק אתה אל תשחק אותה, נכנסת באמאמא שלי וכמו שרשמתי לך במסן לא יכולתי להגיב בקול כי המשפחה שלי בבית, אני נכנס לי סתם לטים ספיק ואתה מתחיל עם ירידות, כן נפגעתי, יש בעיה? ככה אני מגיב כשאני נפגע, זה תגובות של הרגע, אפשר להבין את זה, השתדלתי מאוד לא לקלל סתם כשאני בשרת ובאמת לא קיללתי סתם, תגידו פשוט שאתם לא רוצים אותי פה ואני לא בא לכם טוב, קשה? אני מפריע לכם? אין בעיה, אבל אל תחפשו סיבות להעיף אותי, הגבתי כמו שכל אחד אחר היה מגיב, ויש כאלה שהיו מגיבים יותר קשה, צחקו עליי בלי הפסקה בצ'ט הזה, אתה לא מצפה באמת שאני ישתוק ראבק.

הסמל האישי של RapeJoiNt
    RapeJoiNt RapeJoiNt מנותק מפקח
    שם פרטי
    אלון
    קיבל לייק
    580 פעמים
    זה לא קשור, גם ככה לא התנהגת טוב בשרת ואנחנו בצוות האדמינים החלטנו לתת לך הזדמנות אחרונה. הפסדת אותה.

שם פרטי
    טל
    קיבל לייק
    60 פעמים
    נו וקיבלתי תהתנהגות האחרונה השתדלתי מאוד, וזה כן קשור, כי זה קרה בגלל שהוא התחיל לקלל אותי, איך זה שהוא משפיל אותי ככה ואתם לא עושים כלום? מילא אני הייתי זורק לו משהו, רק נכנסתי לטים ספיק והוא מתחיל !!!
    מה אתה מצפה שאני יעשה אלון, נגיד אתה במקומי ואתה נכנס, תמיר מתחיל לקלל אותך ככה, אתה תשתוק? גם עם ההזדמנות האחרונה שלך, איך אפשר לשתוק? זה סוג של הגנה עצמית לא יכולתי להישאר ככה שותק מצטער מאוד, ונדירים האנשים שלא היו פועלים ככה.

שם פרטי
    תמיר
    קיבל לייק
    320 פעמים
    לא עושים כלום ? יכלת לפתוח תלונה, אבל אחרי שאתה מקבל באן אתה פותח ?

שם פרטי
    טל
    קיבל לייק
    60 פעמים
    ומה היה יוצא לי מזה? הינה קיללת ולא עשו לך כלום, אני הייתי נשאר מושפל, לא היה לי הוכחה לא היה לי כלום, אתה אדמין ותמיד הולכים לכיוון אדמין, זה גם תגובה של הרגע אולי לא הייתי פועל ככה אם הייתי רגוע השארת אותי עצבני אחריי השיחה לכמה שעות גם מה ששלחתי לך זה כמה שעות אחריי עוד התאפקתי

שם פרטי
    תמיר
    קיבל לייק
    320 פעמים
    סגרנו תעניין, נעול.

נושאים דומים

1. אינה התומנה של הבאן שלי
    על ידי ron0 בפורום משוב, הורדת באנים והחזרת סטאט
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 10/06/11, 16:13
  2. ערעור על הבאן שלי
    על ידי xXDORXx בפורום משוב, הורדת באנים והחזרת סטאט
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 25/12/10, 13:47
  3. תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 02/08/10, 12:30
  4. שוב הגלריה שלי! עכשיו יש שם דברים חדשים! כנסו!
    על ידי Enoc7 בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 18/09/05, 20:18
eXTReMe Tracker