[B]היום אני פורש מהשרת סופית, שנה אחרי שנרשמתי וכמעט 9 חודשים אדמין (מה-4.10.10).
אני פורש גם כי כבר איבדתי ת'כיף שלי בשרת וגם כי הודחתי מאדמין בגלל כל מיני סיבות.
מאמין שאני יחזור, אני לא יכול בלי הסאמפ (:
תודות:
אושר סקודה - הבאתי אותי לשרת לפני שנה ואני מאוד מודה לך על זה, בזכותך הייתי ראשי עד לפני כמה ימים וזה היה תקופה קטלנית!
דור האנטר - כמה למדתי מממך!!!!! אתה לימדת אותי את כל מה שאני יודע כאדמין, חבר טוב, בנאדם חכם.. אוהב אותך אחי!!!!
בר - וואלה בר תודה רבה על הכל, על הסלחנויות ובאמת על הכל אתה תותח והמתכנת הכי טוב שיש.
גל - לעומת בר, אתה פחות סלחן חח ואתה מנהל מבחוץ ת'קהילה הכי טוב שיש לימדת אותי הרבה מאודדד תודה!
תמיר חמוס - אתה אולי זה שלימד אותי הכי הרבה, בעיקר להיות רשע ולא תמיד לתת יד לשחקנים בכל דבר. אתה בנאדם אחלה ותודה רבה.
טל בליזארד - עלינו ביחד לאדמין, ופרשת הרבה לפניי, היום גם אני מסיים את דרכי. הפכנו לחברים טובים מאוד במשחק, בחיים לא הרצתי עם מישהו דאחקות כמו שאני ואתה היינו מריצים בצאט אדמינים.
אילון DAOR - גם אם רבנו מלא פעם, לימדת אותי מלא.. היית אדמין תותח ואם לא היית פורש אז - מי יודע איפה היית היום.
תמיר אקספלוד - אחחחחח תמיר, כמה לימדתי אותך וגם אתה אותי.. אוהב אותך מאוד אחי, עם כל כמה שאתה גיי (:, תמשיך להיות אחלה אדמין!
מור - מוריקקקקקקקקקקקקקקקקקקק! אוהב אותך יא תותח כמה קיקים קיבלת ממני, זהו נגמר! אתה חופשי!!!! אוהב אותך יא אח אתה אדמין מצויין!
סקורי - תימני קטן מספיק עם הטעויות חחח אוהב אותך יאח מקווה שתמשיך להיות אחלה אדמין.
יונתי TPLINK - אתה כזה אחחחחחחחח אוהב אותך ומי אמר לך להשקיע מי עזר לך אחרי שהודחת מיייי?!?!!? תתבגר טיפה ויהיה לך עתיד ורוד אחשלי.
אור בצים - חחחח היה כזה דאחקות באדמין צאט איתך, מתגעגע לזה..
יאן THEDAVIL - רוסי שלי אוהב אותך אתה חסר יא מתכנת על.
----------------------------------------------------------------------------------------------------
אור בריזר - אתה אחלה גבר מאמין שצפוי לך עתיד ורוד.
יואב - בדיוק כמו אור. עתיד ורוד מאוד. אוהב אותך.
ערן eraNN - למרות שהודחת אוהב אותך,אבל חלאס עם השטויות האלה חחחח.
שחר - מגיע לך איזה כאפה שטות בבצפר לא? אוהב אותך גבר, מספיק עם השטויות.
פומפה - תמשיך ככה ותגיע רחוק מאוד מאוד
קוברה - גם לך יש עתיד רק בלי השטויות.
אורן - כמו אור בריזר. "אתה אחלה גבר מאמין שצפוי לך עתיד ורוד " שמע אחי אתה חכםםםםם חחחח
ניר - אוהב אותך גבר בסוף אתה תהיה משהו מיוחד בשרת כי אתה מתאים אחושרמוטה, אל תפסיק להשקיע
יגל - חבל שהפסקת להשקיע, אתה אחלה גבר אוהב אותך.
שגיא - אתה תותחחחחח!!!
----------------------------------------------------------------------------------------------------
לגבי קלאן TaC
שמתי 5 שהם רמה 4.
אבל לא כל אחד עושה מה שהוא רוצה, יש סדר.
המנהלים של הקלאן מהיום הם - Skuri & TpLink
הם אלה שיקבעו מי עושה מה, בדיוק כמוני, יש עוד רמות 4 אבל הם המנהלים הבלעדיים של הקלאן שהם קובע מי יורד מ4 ומקבלים את ההלטה הסופית מי עולה סומך עליכם.
לשתיכם יש תפקיד :
סקורי - לקחת ת'קלאן בידיים, להחזיר אותו לגדול.
יונתן - בדיוק כמו סקורי, ובעיקר ללמד את סקורי מה שלימדתי אותך על איך שאני ניהלתי. אל תשכח להיות נוקשה זה טוב, אבל לא מדי. תתייחסו יפה אחרת הכל ייפול. בהצלחה.
עוד משהו, לא להדיח אף אחד מהרמות 4 של עכשיו תראו אותם קודם ואז תקבעו מי יירד ל3 ומי יישאר 4.
לא לערב עניינים אישייים כי אני עדיין המנהל של הקלאן ואני ייכנס מדי פעם ויבדוק מה הולך!
שאר הרמות 4 הם : BrizZeR. CauTion, Yagel
כולכם בידיים של יונתן ורון.
הם ייקבעו מה גורלכם.
-------------------------------------------------------------------------
אני פורש בראש מורם, היה לי פה חוויה גדולה, התחלתי בסטלה ופה אני גומר. אני חושב שאני היחידי פה שהתחיל מסטלה ולא מקהילה אחרת (:
חבל שזה נגמר בהדחה, אבל אני מודה, הגיע לי (:
אין קהילה כמו סטלה!!!!!!!!
אוהב את כולכם מילה!!
אם שכחתי מישהו אני מצטער שיגיד פה ואני יערוך