יש לי כמה דברים לא מזיקים להגיד, מבחינתי תנעלו תנושא אבל אל תמחקו אין פה קללות או פרסום -
שיחקתי אצלכם במשך שבועיים תחת המשתמש [BtK]Zumba לאחר שהרחקתם אותי מהמשתמש שלי טל פרץ בטענות שפרסמתי פה, שקיללתי, דברים שלא עשיתי [אם קיללתי את תמיר זה היה אחריי שהוא קילל קודם], הראתי לכם שבתוך שבועיים כשלא היה לכם בראש "סטיגמת טל פרץ המקלל" התחברתי פה לאחלה ילדים, גם כאלה שלא דיברתי איתם לפניי זה כמו ניר ודור, היו גם כאלה גם מלפניי זה כמו ערן סקורי מור יואב [עד כמה שאפשר להכיר בשבועיים], מעניין שפעם ישר הייתי חוטף מילים גסות ולא נעימות אבל כשקוראים לך דני וזומבה ואתה "מישהו אחר" זה משתנה וחושבים עלייך הפוך לגמריי.
רציתי שתדעו אני לא הולך לשחק אצלכם, אני גם לא הולך לפתוח את השרת שלי, אני פורש מסאמפ, שנה הבאה אני בי"א וסאמפ זה הדבר שדפק לי תחיים, ואני הולך להפסיק את זה סופית.
חשוב לי שתדעו - לא פרסמתי אצלכם אפילו פעם אחת כשהיה לי שרת, להפך - ביקשתי שלא יפרסמו אצלכם, אני מעוד אוהב תקהילה הזאת ורציתי כשפתחתי את השרת שלי לנהל אותו ולשחק אצלכם מידי פעם, קרה שאיזה 2 עברו אליי כי העפתם אותם מפה בבאן תמידי זה עבר מחבר לחבר ואיכשהו הם הגיעו, מפה ולקרוא לי אחד שמפרסם אצלכם אייפי ?
איך לא חשבתם שאני טל פרץ מי עוד היה חושב על כינוי זומבאי כמוני מיאחד בשם דני ?
משפט לסיום - GO PERETZ GO PERETZ GO PERETZ
בכל מקרה, שיהיה לכם חיים יפים סטלה זון, אתם אחלה בחלה של קהילה, אני הולך להתרכז בלימודים מעכשיו וכל השאר שטויות![]()

8לייקים

אחד בשם דני ? 
הירשם כדי להגיב לנושא