עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 20 מתוך 29

אשכול: סטלה , סטלה , סטלה ...

הסמל האישי של MaGnuM
    MaGnuM MaGnuM מנותק עתיק
    שם פרטי
    אילון
    קיבל לייק
    202 פעמים

סטלה , סטלה , סטלה ...

באמת שלא באתי לחפש צומי בדיון שלי מקודם , אני לא משועמם חסר חיים בן 17 שגר באיזה חור ויושב כל היום על המחשב ...
    פשוט קצת כואב לי , כי דוגרי , אתם השרת הראשון שלי , לא משנה כמה קהילות עברתי ...
    פה למדתי את הכללים , את החוקים , את ה2-2 , הכל פה ...
    בקשר לאדמינים - אני קצת נתתי ניעור קטן לכמה מהחבר'ה שנרדמו , לא באתי לכלכלך , או להגיד משהו רע .
    תמיר eXploade - גם אם הוא עכשיו יכנס לתרדמת חורף לכמה חודשים , הוא עשה את שלו , נתן מעצמו מעל ומעבר ,
    זה הדוגמה היחידה שאני יכול לתת פה על אחד האדמינים שלא משחק כמו פעם , אבל שחק אותה , ונתן מעצמו מלא מלא לפני החופש הגדול , ודוגרי , אני מתחילת החופש אולי נכנסתי 10 פעמים לסאמפ , כי בחופש אפשר לעשות דברים שאי אפשר לעשות ביום , יום . ובסאמפ אפשר לשחק ביום , יום ...
    יש פה כמה שעושים את העבודה , אבל אי אפשר לדעת מה יהיה לאורך זמן .
    ניר - התמונה שאני הבאתי באשכול הקודם היא תמונה שהייתה לפני 4 שנים ... שעוד קלאן זה היה כמו קרו .
    בקיצר שלא תחשבו שאני מחפש צומי או משהו , יש לי חיים להבדיל מכמה אנשים פה , פשוט כואב טיפה .
    דור - שאני נתתי את התחת שלי בהתחלה פה עוד עם עדן מאירוב ודוד שלי ליאל ואושר והרמנו ת'שרת הזה ממוצע 0 אתה לא ידעת מזה GTA יעלוב , אז אל תפתח אליי ת'פה כי בתקופות הבאמת טובות שלי , ושנתתי מעצמי הכי הרבה לא היית .

הסמל האישי של Skuri
    Skuri Skuri מנותק תואר כבוד
    שם פרטי
    רון
    קיבל לייק
    775 פעמים
    אילון
    אני יגיד לך הכי הכי דוגרי , אני מעריך אותך.
    אני לא יודע כל כך מי אתה מה עשית וגם לא מעניין אותי.
    אני מאחל לך המון בהצלחה ואתה יודע ממה אני הכי עצוב?
    שדור צדק, אתה אשכרה שיחקת שנה בקהילה אחרת אני עצמי הלכתי לקהילה רק כדי להגיד לך דברים בפרצוף.
    אף פעם לא ידעת מי אני מה אני ומה אני רוצה, אני רוצה להגיד לך שקהילה שמתחילים איתה לא בוגדים בה!
    כל אופן מי אני שישפוט אותך?אני מעריך אותך מאוד, ובהצלחה בהמשך (:

נערך בפעם האחרונה על ידי Skuri : 15/08/11 ב 01:30

הסמל האישי של MaGnuM
    MaGnuM MaGnuM מנותק עתיק
    שם פרטי
    אילון
    קיבל לייק
    202 פעמים
    גבר אני הייתי פה שנתיים - שלוש ... שנה בתור שחקן ועוד שנה בתור אדמין , זה ממצא תאמין לי , ועוד חצי שנה שנסיתי לעלות לאדמין ולא הצלחתי ואז עברתי קהילה . נראה לאן אתה תגיע .
    ותאמין לי שסטלה בהרבה אבל בהרבה יותר חשובים לי מהקהילה ששיחקתי בה ... פשוט השרת פה יבשששששש , אין רמת משחק גבוהה .
    זה הסיבות היחידות .

הסמל האישי של Skuri
    שם פרטי
    רון
    קיבל לייק
    775 פעמים
    וזו הסיבה שעוזבים?
    לא חשבת על להרים תשרת?
    איפה הייתה הדאגה שלך בתור אדמין, סמכו עלייך סתם?
    איפה היה האכפתיות שלך לשרת?
    בגלל שקצת קשה עוזבים והולכים?
    לי לא משנה כמה זמן אני יהיה אדמין - שנה-או 10 שנים.
    מה שבטוח שאני לא אבגוד בקהילה לעולם.
    נערך בפעם האחרונה על ידי Skuri : 15/08/11 ב 01:30

הסמל האישי של MaGnuM
    MaGnuM MaGnuM מנותק עתיק
    שם פרטי
    אילון
    קיבל לייק
    202 פעמים
    אני לא בגדתי , ברגע שהחלטתי שאני לא משחק פה יותר , פשוט פתחתי פה אשכול פרישה ופרשתי.
    בגידה זה שאם הייתי משחק בקהילה אחרת תוך כדי שאני אדמין פה , מבין ?
    קיצר נראה איך תדבר עוד שנתיים אם יהיה עוד סאמפ בכלל , אתה עוד חדש...
    גבר והשרת כמו שהוא היום בגלל מה שעשינו פה לפני שנה , שנתיים אם לא היינו נכחדים , אתה לא היית פה עכשיו אם לא היינו מרימים את השרת הזה .

הסמל האישי של Skuri
    שם פרטי
    רון
    קיבל לייק
    775 פעמים
    אילון,
    אתה עשית תשרת אתה הבאת אותו ל"עצומות" זה מה שאתה אומר?
    חשבתי אולי BaR - השקיע כמו חמור בשביל מוד טוב לשרת כדי שלילדים יהיה כיף בשרת?
    חשבת אולי ScatMan - עשה את הכל להביא את הצוות הכי טוב שהוא יכל שינהל לו תשרת כמו שצריך?
    חשבת אולי Ha[M]us נתן מעצמו והקדיש מעצמו זמן לקהילה הזאת, לניהול שלה?
    או שחשבת שבגלל מישהו שהיה אדמין לפני שנה השרת היום מה שהיום נכון?
    אני יגיד לך את זה ככה............................
    מישהו שפורש מאדמין ומהשרת בשביל קהילה אחרת הוא נקרא..
    "בוגד מסריח".
    נערך בפעם האחרונה על ידי Skuri : 15/08/11 ב 01:31

הסמל האישי של iDunk
    iDunk iDunk מנותק מעצב
    שם פרטי
    קיבל לייק
    187 פעמים
    איילון כמה שאני אוהב אותך ואני אוהב אותך אני באמת מבין אותך !!!
    אבל די הגזמת , תחשבו על זה שניה , בן אדם שמשחק משחק שלוש שנים מתישהו נמאס לו ! אבל זה לא סיבה ליפול עליו והכל , מישהו פרש מהסאמפ ואז הוא שיחק בקהילה אחרת כמה זמן וזהו זה לא אומר שהוא שככח אותנו !
    אבל הפעם באמת זה היה כבר מוגזם , אני אומר לך את זה כבן אדם שאכפת לו ממך , פרשת ? אתה כבר לא איתנו ? עזוב אחי אל תידחף כי תראה לאן זה הגיע...[ ולגביי הבן 17 (מעניין מי זה ) סתם ילדותי ביותר... ]

הסמל האישי של _HuNTeR_
    _HuNTeR_ _HuNTeR_ מנותק ותיק
    קיבל לייק
    785 פעמים
    אילון תמיד אתה גורר אותי לדיונים כאלו. מחפש להגיד כמה תרמת וכמה עזרת-אבל כמובן- תרמת זה בלשון עבר. אילון-כמו שאתה רואה בדיון החדש שפתחת ההערכה אליך רק הולכת ויורדת עם הזמן-לא חבל??

הסמל האישי של RapeJoiNt
    RapeJoiNt RapeJoiNt מנותק מפקח
    שם פרטי
    אלון
    קיבל לייק
    580 פעמים
    אילון אני לא סובל שאתה בא להטיף כל כמה חודשים

הסמל האישי של MaGnuM
    MaGnuM MaGnuM מנותק עתיק
    שם פרטי
    אילון
    קיבל לייק
    202 פעמים
    דור , אני פרשתי , וזה לא מעניין אותי שהערכה כאן יורדת , האנשים שבאמת מעניינים אותי כאן , כבר לא כאן .
    ד"א רון אתה כנראה לא מבין מה היה פה לפני שנה ושנתיים ... אתה חושב שזה היה כמו היום.
    בקיצור אני לא אגיד כמה תרמתי וכמה עשיתי , כי מי שבאמת חשוב לי יודע מה עשיתי פה .
    Skoda i Love You Bro ...
    איפה זוהר איפה..
    וכמו שפעם KipoD אמר לי ... השרת הזה לא יחזור בחיים למה שהוא היהההה

הסמל האישי של _KoBrA_
    _KoBrA_ _KoBrA_ מנותק ג'וניור
    שם פרטי
    Carlos_Calderon
    קיבל לייק
    100 פעמים
    מתי הנושא הבא שאתה פותח על זה שהשרת ירד ואתה מתגעגע ומנסה לרדת על דור?

הסמל האישי של Korra
    Korra Korra מנותק ותיק
    קיבל לייק
    169 פעמים
    אני לא מכיר אותך יותר מדי, אבל תשמע:

בתור אדמין היו לך חובות , להחזיק את השרת.

עכשיו שמע , לא מעניין אף אחד מאיתנו למה פרשת אני אומר לך בשיא הרצינות,
    אבל מה? אתה לא יכול לעזוב ללכת לקהילה אחרת להמשיך לתחזק אותה ולבוא כל כמה חודשים/כל כמה שבועות ולומר : "אתם לא בסדר אתם לא יודעים אתם לא מתחברים תראו את הקהילה שלכם!"

מרושם ראשוני שאתה יוצר ואחרים מסתכלים.... בלשון המעטה , רע מאוד... אתה מבין שאתה לא יכול לעשות את מה שאתה עושה? אם הייתי המנהל של הקהילה הייתי נותן לך באן רק לטובת המשתמשים זה מביא לנו תקריז זה מדליק אותנו אתה לא מבין? אם אתה באמת רוצה לבוא ממקום של לומר את זה ברצינות ולא לומר את זה בשביל לעצבן (מה שאתה עושה הרגע , לעצבן!) אז תתחבר לשרת תראה נוכחות גבוהה יותר ותכתוב את מה שאתה כותב.

זה כמו שאני אבוא לקהילה שלך (אם היא עוד קיימת) אשחק בה שנה שנתיים שלוש אפרוש מאדמין וכל חודש אני אבוא ואומר : אתם לא מבינים בשיט תראו תקהילה שלכם תאדמינים...

אז עשה טובה אילון , פרוש.. הסיפורים האלה אף פעם לא הולכים למקום טוב

הסמל האישי של Twixer
    Twixer Twixer מנותק אחראי קטגורית גרפיקה ועיצוב
    שם פרטי
    נ
    קיבל לייק
    1094 פעמים
    גבר
    הרי מראש ידעת שהאשכול יהפוך לזה
    נערך בפעם האחרונה על ידי Twixer : 15/08/11 ב 14:09

Gal Gal מנותק אחראי קהילה
    קיבל לייק
    236 פעמים
    טוב מספיק, איילון נמאס לי ממך.
    אתה כל כך מזיין פה את השכל, בדרך כלל באשכולות מסוג כזה אני שותק ולא מגיב אבל פה אני חייב כי כבר עברת את הגבול!
    קודם כל השקרים שלך, מה אתה מזיין את השכל שלך שרצית לעבור לקהילה אחרת פרשת, אנחנו תפסנו אותך משחק בקהילה אחרת והעפנו אותך מאדמין לכל הרוחות, אחרי שבועיים חזרת על ארבע ובכית כמו ילד קטן שאתה מצטער על הטעות שלך ושאתה ורצה לחזור לאדמין אז אל תזיין את השכל.
    דבר שני בחופש הגדול של שנה שעברה זאת הייתה התקופת שפל של השרת, השנה השרת במצב הרבה הרבה יותר טוב יחסית לשנה שעברה, אז אל תבלבל במוח.
    לתת ניעור? למה מי אתה בכלל? לא תתיקע בקהילה שלך ושב שם בשקט, מה אתה בא לפה כל כמה חודשים תוקע תגובות לא קשורות בפורום RP שאתה לא משחק שם וספק אם אתה יודע RP בכלל ובא לפה לפורום DM ונותן פה כל מיני עובדות 'היסטוריות' ששוות לתחת שלי ומנסה להטיף פה לאנשים למה מה קרה?
    מה אתה משחק כאילו פרשת רואים שאתה מת לחזור ואין לך ביצים הרי רק לפני כמה חודשים נשקת לגיל 15 ואתה כל הזמן מראה נוכחות פה, אז תפסיק עם המשחקים האלה.
    גם כל התגובות שלך שלך כאילו שאתה איזה משהו חש פה על כולם, דוגמא?

ציטוט במקור פורסם על ידי _AtaR_ צפה בהודעה
    היא סיימה בצפר ילדודסססס , צבא , עניינים ...
    בסוף כולם מתגעגעים .
    "ילדודס" מה אתה משחק אותה איזה משהו כאילו אתה נשוי + ילדים שעבר כבר את כל החיים, אתה כולה ילד ש"נושק" לגיל 15 אז שב בצד ושתוק, וזאת פעם אחרונה שאתה בא "לנער" פה אנשים.

הסמל האישי של RapeJoiNt
    RapeJoiNt RapeJoiNt מנותק מפקח
    שם פרטי
    אלון
    קיבל לייק
    580 פעמים
    מסכים בכל מילה אבל תיקון קטן בחופש הגדול שעבר השרת היה מלא דווקא והיה את ה54 ילדים אם אני לא טועה, אתה מתכוון לחופש לפני שנתיים שהיה יובש אני חושב

הסמל האישי של Korra
    Korra Korra מנותק ותיק
    קיבל לייק
    169 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי RapeJoiNt צפה בהודעה
    מסכים בכל מילה אבל תיקון קטן בחופש הגדול שעבר השרת היה מלא דווקא והיה את ה54 ילדים אם אני לא טועה, אתה מתכוון לחופש לפני שנתיים שהיה יובש אני חושב
    אני זוכר באתי בפברואר והיו כל יום 47 מחוברים אז אתה צודק, נראלי שזה היה בקיץ.

עכשיו תשמע אילון,
    שכחתי לומר עוד משהו,
    למה לעזעזאל אתה בא עכשיו לדבר איתנו על דברים שקרו לפני שנה וחצי שנתיים לעזעזאל? אתה חושב שזה משנה עכשיו? אתה מבין שעכשיו רוב הקהילה הוחלפה בקהילה חדשה? (לפחות בדיאם) אז בחיאת תפסיק עם הדבר הזה, אתה רק מחפש צומי חום ואהבה...תצא גבר אמיתי תבוא ותגיד שאתה מצטער ליד כולם במקום כל פעם לנסות להעליב בתקווה שזה מה שיחזיר אותך

הסמל האישי של _HuNTeR_
    קיבל לייק
    785 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי _AtaR_ צפה בהודעה
    אני לא בגדתי , ברגע שהחלטתי שאני לא משחק פה יותר , פשוט פתחתי פה אשכול פרישה ופרשתי.
    בגידה זה שאם הייתי משחק בקהילה אחרת תוך כדי שאני אדמין פה , מבין ?
    קיצר נראה איך תדבר עוד שנתיים אם יהיה עוד סאמפ בכלל , אתה עוד חדש...
    גבר והשרת כמו שהוא היום בגלל מה שעשינו פה לפני שנה , שנתיים אם לא היינו נכחדים , אתה לא היית פה עכשיו אם לא היינו מרימים את השרת הזה .
    פלאשבק ללפני כמעט שנה. אני ואושר סקודה תופסים אותך משחק בגייזון בזמן שהיית אדמין אחרי שאמרת שאתה לוקח הפסקה בגלל לימודים. קיצר באת לבלבל לנו תמוח...
    אגב,התגובה שלך באשכול של ביטיקיי לפני שבועיים "אין על גוס" או משהו כזה-כמה שאני מת על גוס והייתי רוצה שהם יחזרו-אתה לא שייך לגוס אז תפסיק לגנוב קרדיט למה שעשה אושר ומה שעשה דור. אשכרה באת לחפש את הכבוד האבוד שלך-לך תחפש אותו במקום אחר,אולי בקלאן Uk היקר שלך. העיקר ש"אפס" כמו סקורי עשה לך כמעט פרפקט-אבל אצלנו אין רמה.
    נערך בפעם האחרונה על ידי _HuNTeR_ : 15/08/11 ב 16:55

הסמל האישי של MaGnuM
    MaGnuM MaGnuM מנותק עתיק
    שם פרטי
    אילון
    קיבל לייק
    202 פעמים
    גל שים באן , ואני לא רואה שום התנשאות בתגובה שרשמתי באשכול של הילה , ואני לא רואה שום דבר רע לבקש מפקח .
    שנה שעברה בימים האלה השרת היה בשפל וכמה חבר'ה שבמקרה גם אני קשור אליהם הרמנו פה את השרת .
    אגב , דור אני לא זוכר שום פרפקט שסקורי נתן לי , רק בגלל זה בא לי להוריד שוב את המשחק ולבוא לשרת , ואני בחיים לא אמרתי עליו שהוא אפס אתה סתם מנסה להוציא אותי פה מגעיל מהתחת.
    תומר , אני לא ילד קטן שמחפש צומי , יש לי חברים , חברות עניינים , אני לא תקוע כל היום מול המחשב .
    אגב , אני נודר נדע שאני לא רוצה לחזור לקהילה של הDM פה אז אל תזיין לי את השכל גל , ותאמין לי שאני יודע מזה RP , ואני ירשום מה שבא לי שם כל עוד זה על גבול הטעם הטוב .
    וגם אתה (גל) מרים את האף עם התגובה הזאת שלך , משחק לי אותה יותר מידי .
    נערך בפעם האחרונה על ידי MaGnuM : 15/08/11 ב 18:50

הסמל האישי של _HuNTeR_
    קיבל לייק
    785 פעמים
    טוב שמישהו ינעל את הנושא הזה-גם ככה עוד חודש הוא יפתח אחד חדש והסיפור יתחיל שוב-בואו נשמור אנרגיות לחודש הבא.

הסמל האישי של MaGnuM
    MaGnuM MaGnuM מנותק עתיק
    שם פרטי
    אילון
    קיבל לייק
    202 פעמים
    שמע נהיית גם בדרן בנוסף לכל החרא מסביב ?
    בקיצור באמת תנעלו פה את האשכול אני אמרתי את מה שהייתי צריך להגיד , ואם אתם חושבים שמישהו פה הוזיז לי שערה על הראש אז אתם טועים , שבוע טוב.

עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון

נושאים דומים

1. אשכרה סיפור סטלה
    על ידי KilderSlive בפורום סיפורי סטלה
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 26/09/05, 14:31
  2. לא בדיוק סטלה אבל קטע מצחיק
    על ידי Prophet בפורום סיפורי סטלה
    תגובות: 19
    הודעה אחרונה: 18/09/05, 18:51
  3. לא סטלה אבל אחד המצחיקים כנסו !
    על ידי BlacK^Anac0nDa בפורום סיפורי סטלה