היי
רציתי לומר לכם , שמחר , מלאה לי חצי שנה בשרת.
אז אני רוצה לתת כבוד ולהודות לכל מי שעשה לי את החצי שנה הזאת בשרת.
נתחיל בתמיר , eXplo[A]de , אתה הבאת אותי לשרת, כשלא ידעתי כלום ולימדת אותי כמעט הכל, ואני ממש מודה לךתמשיך להיות אדמין נפלא , עוזר ומשקיע.
ערן ואור , כשבאתי לשרת , אתם הראשונים שלימדתם אותי 2-2 , קיבלתם אותי לקלאן LaD , למרות שנסגר לאחר שבוע~שבועיים עזרתם לי מאוד ואני ממש שמח שקיבלתם אותי והייתם איתי בתקופות כאלה או אחרות בשרת.
תמשיכו להיות גברים!
מושי, מושי מושי מושי.. מה אני אומר לך , אוהב אותך אחי! עזרת לי בהרבה מקרים למרות שגם עבדת עליי הרבה... הקפצת לנו ת'לב כשאמרת שהשרתים נפתחו/ שמישהו עלה לאדמין וכאלה... תמשיך להיות גבר ותתחבר יותר לשרת אחי , אתה חסר..אדמין בשבתון עאלק ;)
דור , מה אני אומר לך , לידר למופת , הדרכת אותי בכמה מקרים בשרת ועזרת כשהייתי צריך , אוהב אותך
ניר , נהנה בבאר שבע אה?!שמור עלייה.. מת עליך אחי תמיד היית שם לצידי ואתה כמו אח שלי בשרת!! תמשיך להיות חבר נפלא
יונתן , אוהב אותך אחשלי! מכיר אותך קצת פחות מהשאר אבל עזרת לי! ואני מודה לך מאוד ומעריך אותך , תודה על הכל!
יואב , אתה תמיד היית שם , אבל כשאני אומר תמיד אני מתכוון לזה! כשביקשתי סקינים , כשהייתי צריך עזרה במשהו , בכל דבר! אווווהב אותך אחשלי!
שחרוני ( Lectoz) , זוכר את המטרה PaN ? יבוא יום ועוד נגשים אותה! תמיד היה כיף לשחק איתך ולדבר איתך כל הלילה , תחבר יותר לשרת , אתה חסר!
אלון , היית לידר נפלא בטאק , ועזרת לי פעמים רבות , אוהב אותך
סקורי , עם כל הריבים והוויכוחים בינינו , אני תמיד אדע שאתה שם בשבילי , כשאני אצטרך,גם אם זה בשרת שעזרת לי וגם במקרים אחרים, תמשיך להיות אדמין למופת, אוהב אותך אח שלי!
ניצן (טוויקסר) , למרות שאני לא מכיר אותך יותר מדי , תמיד היה כיף לצחוק איתך ותמיד מה שאמרת בשרת הצחיק אותי, תחבר קצת יותר לשרת נדבר אה?
תמיר חמוס , מה אני אומר עליך אה? תמיד כשדיווחתי הגבת מהר , עזרת, למרות שהיית מאוד קשוח לפעמים ונתת עונשים שלא במקום , תמיד הרגשתי שאתה עושה את התפקיד הכי טוב שיש , תחבר יותר לשרת כמו שרשמתי לך אתמול בהודעה הפרטית , אני מתגעגע :O
בר , אני לא מכיר אותך יותר מדי גם כן , אבל עובדה שבזכותך יש לנו שרת כזה עם מוד מדהים כזה, תמשיך בעבודה הקדושה שלך!
גל ScatMan, אני מכיר אותך יותר מהמסן ופחות מהשרת , אבל אני רוצה להודות לך על זה שאתה מצליח להחזיק את השרת הזה ולהיות חלק מדבר כזה גדול , תמשיך להיות גבר
ארתור ברד, מה אני אגיד לך? תמשיך להיות סטלן קטן כזה, טמבל חחח אוהב אותך אחשלי
בקיצור , אני רוצה להודות לכל אלה שלמעלה , שעשו לי את החצי שנה המדהימה הזאת בשרת!
ושבע"ה החצי שנה הבאה תהייה גם היא מדהימה כמו זאת ואף יותר!