אהלן, ברוכים הבאים למדריך שלי
במדריך זה אפרט ואסביר לכם על כמה סוגי דברים בשרת.
מערכת ראשונה:
יש לכם מערכת ריקודים, מערכת שבכל שרת נראה לי אותה פקודה..
מתי תבצעו את המערכת הזאת?את המערכת הזאת תבצעו כאשר יש מסיבה, או סתם כלשהי בא לכם לרקוד לכיף (:
יש לכם כמובן 3 סוגי בחירה של ריקוד.
*סוג ראשון: Dance 1/
*סוג שני: Dance 2/
*סוג שלישי: Dance 3/
יהיה לכם כל מיני סוגי ריקודים ואתם תבחרו מה שאתם חושבים שהכי יפה.
טיפ - תנסו להתאים את סוג הריקוד לסוג הסקין(הדמות)אשר נמצאת עליכם.
מערכת שנייה:
מערכת הCrack/ היא מערכת שכאשר אתם מצבעים את הפקודה השחקן נופל על הריצפה כיאלו שהוא מת.
את פקודה זאתי אף אחד לא מבצע, אפשר לעשות אותה סתם ליופי כאשר אתה מצלמים מישהו או רוצים לעשות תמונות קלאן.
כאשר תבצעו את הפקודה אתם תראו את השחקן שוכב על הרצפה בצורה הבאה:
מערכת שלישית:
אפשר להגדיר את זה לא כמערכת אלה לאיזור כיפי מאוד בוא אתם יכולים לבצע סטאנטים ולצלם אחלה תמונות!
איזור זה עם אני לא טועה עושה אותכם גם בלתי נראים אפשר ללכת לשיגור אחר להביא אופנוע ולחזור ואז לא תהיו בלתי נראים.
איזה איזור זה?איזור שיש לכם כל סוגי מתקנים לפעלולים.
נבצע את הפקודה..
ונגיע לאיזור..
כמובן שיש לכם עוד איזור של סטאנטים שהוא איזור הRamp/ ואותו בטוח כולכם מכירים ויש בוא גם את אתגר הRamp/.
חשוב לציין שאתם מבצעים את הפקודה Ramp/ יש לכם מלא סוגי אופנועים תוכלו לבצע את השיגור כאשר יש NRG-מתנגשות!
מערכת רביעית:
מערכת זו היא מערכת ניקוי הChat כל פעם כאשר אתם רוצים לנקות את הלוח שאתם רוצים בוא +מבצעים פקודות...
נועדה בדיוק הפקודה Clean/ שהיא כמובן תנקה לכם את הצאט ובדיוק קח זה יראה..
מערכת חמישית:
מערכת זאת מיועדת כאשר אתם רוצים לשנות סיסמא, כינוי, שם, או להתחבר לפי אייפי של המחשב שלכם.
כמובן שלפעמים אתם רוצים להחליף סיסמא ליותר קשה, מפחדים שיפרצו לכם, עלו על הסיסמא שלכם.
בדיוק בגלל זה תבצעו את הפקודה..
אחרי ששמתם סיסמא חדשה יופיע לכם..
כאשר אתם רוצים לשנות ניק(שם בשרת)בצעו את הפקודה..
כאשר אתם רוצים להתחבר לפי האייפי שלכם מבלי לרשום סיסמא לפני שאתם נכנסים בצעו את הפקודה..
עד כאן המדריך שלי
כל עזרה, שאלה, בקשה - פנו אלי בשרת (TaC)Skrui(Rp), או בהודעה פרטית בפורום, או כמובן בTS.