תגידו לי ככה אתם מתנהגים לכל משתמש חדש?-
תלונה.JPG
כדי שאני אדע אם לצחוק או לבכות, אני אפילו לא הספקתי להירשם!!! כי הוא כל הזמן או מעיף לי קיק או שזזה יוצא בלי שום סיבה!
תגידו לי ככה אתם מתנהגים לכל משתמש חדש?-
תלונה.JPG
כדי שאני אדע אם לצחוק או לבכות, אני אפילו לא הספקתי להירשם!!! כי הוא כל הזמן או מעיף לי קיק או שזזה יוצא בלי שום סיבה!
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחלשששששששששששש
" כוס אמא שלך ישרמוט תוריד תכלא "
לא מוכר לך ?
מה?
אני נכנסתי עכשיו פעם ראשונה לשרת!!!!
אתה נכנסת וקיבלת כלא ל500 דקות, ואז הוא קיצר לך.
אחרי זה קרה מה שקרה, קיבלת קיק ונכנסת שוב וקיבלת באן.
אז הוא קילל אותך..
זה מה שנותן לך לקלל אותו חזרה?
אתה אדמין תהווה דוגמא.
גועל נפש של התנהגות.
חחח מה קרה קיבלת כלא ל20 דקות התחלת לפתוח תפה ? חחח
משום מה אתה תמיד חושב שמגיבים לך בגלל משהו שעשית למישהו.
תתחיל לחשוב מה אתה לא עושה בסדר.
כי לי לא נראה נכון שאדמין אומר..
"כוס אמא שלך עוף מכאן".
הבנת על תחשוב שאתה אלוהים למה לאט לאט אני יוריד לך תפוזה.
אני יברר את העניין, ואותו אדמין יטופל, אל תדאג.
שלח לי אייפי ושם משתמש בפרטי אני יוריד לך את הבאן.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח גם פעם שעברה אמרת שיש לך תמונות לא?
תשמע אני רוצה הקלטה ראשונה ככה
"סקורי החמוד והנסיך מקלל את עומר".
הקלטה שנייה.......................
PinkWeed - מפחד לדבר ומקליט במקום.
נמצאה שמה קללה אחת קטנה מה שאתה רוצה לא נמצאה אתה מוציא את עצמך הכי סמרטוט שיש בעולם.
בואנה באמת שאני לא רוצה להתערב אבל למה כולכם מתערבים :S
זה עניין רק של סקורי ושל האדמינים