חשבת ששרת מקורי יעזור נגד הצ'יטרים? לא ולא, פעם שלישית מאז שהפכו את השרת למקורי שיש צ'יטר שקוף ואין כמובן זכר לאדמינים
אז בשביל מה הטופיק? מי האדמינים שיש כיום
חשבת ששרת מקורי יעזור נגד הצ'יטרים? לא ולא, פעם שלישית מאז שהפכו את השרת למקורי שיש צ'יטר שקוף ואין כמובן זכר לאדמינים
אז בשביל מה הטופיק? מי האדמינים שיש כיום
תביא תGUID שלו+ניק
לא לקחתי עומרי לקח, ומי האדמינים
אני יודע שאני אדמין ובר אדמין אני לי מושג מי אדמינים
אמרתי לך כבר בעבר ואני אגיד שוב ושוב, אתה צריך להביא הוכחה אם אתה רוצה לסמך את מה שכתבת.
סתם ככה ליזרוק שמות באוויר(אפילו זה לא, העיקר להתלונן לא?) לא עוזר לנו בשום דרך.
וזה שאתה בא לסרבר פעם בשבוע ואין שם אדמין לא אומר שאין אדמינים אף פעם, בסופו של דבר זה רק נראה שאתה נהנה להתלונן![]()
פעם בשבוע? אני משחק קבוע
וצריכה להיות דרך ליצור קשר עם האדמינים -> XFIRE רק הבעיה שאין לי מושג מי האדמינים, ודמבו תפסיק עם ההוכחות והחרא הזה יש שחקן TheKiller לא מסתיר את זה אפילו
תשמע שחר, אני רוצה שתבין דבר אחד, לא יעזור לך להתלונן לשווא.. אין פה שום סיבה מוצדקת שיהיה לך אדמין..
אתה אומר לי בXFIRE שג'וני שאני מכיר מלא זמן הוא צ'יטר.. שיהל צ'יטר.. אם היית אדמין לא היו אנשים בשרת משמע בבאן.
קח ת'מילים האלה ותחשוב על זה(אני מקווה שתפסיק להתלונן).
הפכת ליותר טיפש משהיית? אתה חי בסרט אם אתה חושב שיהל לא צ'יטר וגם הסליטי נאו, כל האנשים הנובים האלה זה אנשים שלא רק אני מתלונן לגביהם, זה אנשים שקיבלו סקיל בוסט משום מקום
ומה לעשות שיש מישהו שנכנס פעמיים עם סידיקי מקורי ומקבל קיק ל2 דקות על מולטיהאק, גם הוא לא צ'יטר נכון?
תענה ותסתום, מי האדמינים בשרת?
אם אתה מדבר על KASHKAVAL נתתי לו היום באן על WH.
כל שאר החבר'ה שאתה חושד בהם כדאי שתציין ניקים שלהם או כל דבר שיוכל לעזור לי כדי לבדוק אם הם צ'יטרים, כנראה שלדבר אליך בהגיון לא עובד כל-כך טוב.
שחר עזוב שאני מתערב אני מכיר את יהל באופן אישי הוא גר במושב שלי אז אין לך שום סיבה לחשוב שהוא ציטר
שחר .. חחחחח אתה לא שם לב שאתה מתנהג כמו אידיוט לפעמים ? מישו משחק 3 שנים , הSKILLBOOST בא עם הזמן , ו3 שנים זה מספיק זמן ..
ו-WH אני בחיים לא שמתי על המחשב שלי , ועזוב אני כבר לא מתעניין במה שאתה רושם אתה פשוט ילד שנוא אחי , אני עדיין לא מבין למה בר עשה את הטעות
והביא לך אדמין פעם שעברה.. לך תאכל חלזונות י'ילד טבע
הניהול על השרת עבר מ-Yurjah (יורי) ל-jewfish (בר), בגלל שבר לא יוכל להמשיך להיות פעיל, הוא העביר את הניהול ל-zubiboy (אביב).
אז כרגע מי שאחראי על השרת הוא אביב, כל פנייה תעשה אליו.
הוא ידאג לתת אדמין לאנשים המתאימים שראויים לקבל ולהנחות אותם על פי הצורך.
אם משהו שם צ'יטים ואתה רוצה שיקבל באן, אתה יכול לעשות REC, לקחת GUID ולבקש שיבדקו את העניין.
בגלל שהשרת מקורי אפשר עכשיו לתת באן קבוע לשחקנים ולכן הגיע הזמן שתדעו לנצל את זה לטובה.
לכל הממתעניינים זהו המשתמש הייצוגי שלי, ההתהנהלות בפורום תתבצע עתה מהמשתמש הזה![]()
מה עם אדמין לסאבוטג' פרומוד?!?! אין שם אדמינים!!!
שחררו לי רקון D:
אביב זה פוגי?
שלחתי לך הודעה עדיין לא ענית לי...