כל הזמן כשאני מתחבר יש שחקן או שניים ואפילו יותר שעוברים על החוקים למשל דרדסטלה משתמש בשלוש רימונים ובמרטי ודויד משתמש במטול די חאלס אי אפשר לשחק ככה תטפלו בזה תודה![]()
כל הזמן כשאני מתחבר יש שחקן או שניים ואפילו יותר שעוברים על החוקים למשל דרדסטלה משתמש בשלוש רימונים ובמרטי ודויד משתמש במטול די חאלס אי אפשר לשחק ככה תטפלו בזה תודה![]()
החוקים אוסרים את הדברים האלה ומי שמשתמש בהם מקבל קיק או באן אחרי אזהרות, אבל זה קורה רק כשאנחנו שם.
מה לא בסדר? אתה רוצה שהאדמינים יעשו משמרות של 24 שעות בשרת??
dardaSATLA השחקן שעובר על החוקים הכי הרבה פעמים שראיתי
כרגע אין מה לשנות בחוקים רק צריך להיות יותר נוקשה זה הכל...
יקבל באן... יותר מזה אין לנו מה לעשות... אז תשלחו לי הודעות בפרטי אני אטפל בהם אישית....!!!
יש 20 ומשהו שחקנים בשרת ואין אדמין (הרבה פעמים זה קורה)
מתוך כל השחקנים האלה אין אפילו אדמין אחד מה הקטע פה? תעלו אדמינים או שתראו יותר פעילות! אם אתה אדמין קח את התפקיד ברצינות ..
אחי יש לי גם חיים אני לא יכול תמיד להיות שם אין מה לעשות!!!!!
איזה אדמין לא לוקח את התפקיד ברצינות?
אני יכול להגיד לך שכשאנחנו משחקים ביחד כמה אדמינים אנחנו תמיד עושים סדר, לא מתעלמים מדברים.
בנוסף, לפעמים אנחנו משחקים יחד ונמצאים תוך כדי בשרת TS ומדברים על הדברים האלה. תמיד יש בינינו תיאום ולא נותנים סתם קיקים.
אי אפשר שיהיה תמיד אדמין בשרת. יש לנו חיים מעבר למשחק הזה ואנחנו לא מתאמים משמרות.
מאור יש מספיק אדמינים וכמעט בכל השעות זה שהם לא עם השם האמיתי שלהם זה לא אומר שהם לא שם, אני אישית נכנס לסרבר בשם אחר רק כדי לתפוס אנשים על חם, אנשים שרואים אדמין אז הם פתאום שחקנים לתפארת....
אחי תפסיק סתם לזרוק באוויר, האדמינים עושים אחלה עבודה כי לולא האדמינים הסרבר היה מפוצץ בבעיות!!!!
אחי אתה סתם מתלונן, אל תהיה מהבכיינים ומהמתלוננים,ואללה אם אתה שחקן ברמה שחק רגיל תחשוב(רק תחשוב-חסר לך שנתפוס אותך שוב) שהכל מותר כי עד לפני כמה חודשים היה שוק וחוק אחד לא היה.
קיצר אתה סתם מבזבז לנו ת'זמן, אין מושלם תשרוד לא יקרה כלום....