Lineups:
sL
Knobletz
Mushroom Of Honor
The-1
bia
AsSaUlT(Getaway Terr)
ParGo(Getaway Terr)
Do13v
Disel
insan1ty
First Map: TO-Getaway(sL's Map)
sL as SF
sL as Terr
Second Map: TO-Blister
sL as SF
sL as Terr
Final Score: 27-21 for sL
GooD Game![]()
Lineups:
sL
Knobletz
Mushroom Of Honor
The-1
bia
AsSaUlT(Getaway Terr)
ParGo(Getaway Terr)
Do13v
Disel
insan1ty
First Map: TO-Getaway(sL's Map)
sL as SF
sL as Terr
Second Map: TO-Blister
sL as SF
sL as Terr
Final Score: 27-21 for sL
GooD Game![]()
נערך בפעם האחרונה על ידי Crazy Death : 04/02/06 ב 19:45
Nice very..
gg Knoblez PWNZ!
gg
gg
רואים ששיחקתם על טקטיקות
תראו תסקור בספיישל =]
איזה טקטיקה? להתכמפר ולתת לאליאב ללכת עם עוזי? :x
uzi -apII
שולט
הפסדנו לכם רק בגלל גל ההומו הזה מפה ראשונה ב7 סיבובים הראשונים הוא מעיף אותי ואת אפיק נוו עוד אחד חושב הוא שחקן הבוטהזה עולה לגג מנסה לעלות לעצמו תסכור ואומר לנו לחכות ולאכו רימונים ילד הומו..
gg
Gg ^^
גל זה לא בגלל אפיק זה בגלל שאתם לא יודעים לשחק ביחד.....
ואתה מאשים את כולם חוץ מעצמך אתה השחקן בין הגרועים שאני מכיר ולא אכפת לי מה תגיד...
ואתה כמו הומו בא לטימספיק ומביא לו באן כל שניה חתיכת בנזונה...במקור פורסם על ידי ParGo
חחחח
ראסמי בואנה אתה צודק אחי הילד הזה פשוט הומו כל קלאן וור הוא רק מאשים אחרים על סתם וצועק כמו איזה הומו סתם בלי שום קשר הוא סתם נוב אני לא מבין מה הוא בכלל לידר צריך להעיף אותו מהקלאן בכלל האפס הזה איכס הוא ידל כזה הומו...במקור פורסם על ידי SwS
GG :\
רסמי בדיוק ככה ילד הומו לא יודע לשחק כל הזמן צועק!!! טיקו אומר לו שהוא לא צודק והוא ממשיך לצעוק כמו ילד קטן.....במקור פורסם על ידי ParGo
ראסמי אין אי אפשר לשחק איתו אני אומר לך שיחקתי איתו אתמול הוא כל הזמן צועק ומאשים סתם בגלל שהוא מת גם מלא הוא היה שחקן טוב שעושה טיפה דמג אבל הוא גם בוט וגם סתם חופר ולא נותן לשחק אז אני לא מבין מה הוא בקלאן בכללבמקור פורסם על ידי SwS
כן רסמי הוא צועק כל הזמן אני אפילו לא שומע ת'משחק רק שומע תחפרן הזה מה לא ככה ציון?
כן אחי ראסמי אני תמיד נישאר אחרון נגד איזה כמ הולך בשיפט בשביל לשמוע ותמיד הוא מדבר וצועק סתם מאשים כמו איזה הומו שרמוטה נימאס ממנו כבר סאמקקקקבמקור פורסם על ידי SwS