טוב שני ילדים בוא ניהיה גננת זה מה שצריך פה נכון שחר??
דבר ראשון למה אתה לא עונה לי בXF????
דבר שני אמרתי לך לא תתעסק איתו הוא לא יביא לך באן כאילו מה אתה קרציה באמא שלך תסביר לי
דבר שלישי תן סיבה טובה להוריד לך את הבאן חכה אתה לא היחידי שתקבל בראש ממני גם יוסי יקבל
בטנגו צריך שני רקדנים
אבל חלאס מה יש לכם שאתם אוהבים את אחד השני נישבר הזין ממכם
אני לא מקבל ממך שום הודעה רשום לי שאתה מתנתק פשוט
טוב סבבה אין בעיה ה XF דפוק
תן לי סיבה אחד טובה שאני הוריד לך
אתה פשוט קרציה ואני מגבה את יוסייי ואת כל האדמינים כל דברשהם עושים
דבר שלישי אני דיברתי עם יוסי אתה עם פייק ניק שואל אותו אין לך איזה בצפר היום אז הוא אומר אחי אני סיימתי את הבצפר אז אתה אומר לו לא אתה צריך לשמור עליו לא????
קיצר המשך ידוע
למה שאני יוריד לך כי אתה מזיין לו את המוח ויש לך פה גדול?????
קיצר אחי תיהיה רציני אני יוריד בכיף אחי רק בתנאי שאתה לא מזיין יותר את השכל
נערך בפעם האחרונה על ידי baruchts : 29/11/11 ב 16:13
ברוך נתן לי באן על בלוק שיצא
וגם זה לא היה הכוונה![]()
אחי אני נתתי לך באן אין מצב מתי או עשית את זה בכוונה או משהו תגיד לי מתי ואיזה סרבר
ושחר אתה רואה אתה בא לזיין את השכל במקום לבוא להגגיד סבבה נסתום את הפה הגדול שלי ונמשיך לשחק אין בעיה
ודבר שני נו מה האינטרס של יוסי שלהביא לך
דבר שלישי גם רואים שאתה פייק סתם הוא הביא לך באן והופה במקרה זה היה שחר נו טוב עשו אותי אתמול אזזזזזזזזזז מההההההההההההההה הקטע לשקר טפי עליך ישקרן רק על זה אני לא יוריד
גם אם היית מוכיח פה שיוסי אשם אני לא הייתי מוריד לך בחיים אני שונא שמשקרים לי
מה אתה דפוק? יש לך תמונה שמראה מה קרה, באשכול אחר הוא אמר לי שאני לא יחזור לשרת והוא קלט ששיחקתי עם הניק F2G משהו כמה פעמים אז הוא הביא לי באן אחריי שלא עניתי לו
אתה דפוק רצח אחי
טוב אחי אני דפוק רצח כרגע אני לא רואה סיבה שאני יוריד לך אתה עדין לא ננתי לי סיבה אחד טובה שאני הוריד לך
לסתום פיות אני פרו
מה באת לפה אני המאסטר כאן
ואולי אתה פרו אבל אתה לא 1337.
soz
ברוך שמע יא חתיכת מפגר רואים בבירור שלא הגיע לי באן אז יש דבר כזה שנקרא צדק , זה כמו שמישהו תובע מישהו אז הוא לא יפסיד את המשפט אם הוא לא עשה כלום
אחי אני נתתי לך באן אין מצב מתי או עשית את זה בכוונה או משהו תגיד לי מתי ואיזה סרבר
אני לא זוכר מתי אבל עבר לפחות חודש+- בשרת SAB הרגיל במפה Crash
קוראים לך במשחק Ruskil|killer?
אם כן אז אתה נתת
ואללה אחי אני לא זוכר אם זה אני מצטער אולי לא הגיע אולי לא קיצר אם אתה עדין בבאן דבר איתי בפרטי
ושחר אני אידיוט אני הכל אני מה שאתה רוצה אבל כמה פתטייייייייייי אתה יכול להיות ילד מפגר כמההההההההההההה סבבה נניח שאתה צודק ואני טועה סבבה????
לא נתת לי סיבה אחד טובה שאני הוריד לך כרגע אני לא מוריד ואם אדמין שלי לא רוצה שאני הוריד לך אני לא הוריד לך אני מגבה זהו ניגמר הסיפור לך לגולן לך לאהרון לך אפילו לעידן אף אחד לא יעזור לך זיינת לי במוח אתה רק עוד יותר מעצבן אותי והינה יש לי עוד סיבה שאני לא יוריד
אההה שכחתי עוד משהו תראה לי איפה הצדק נווו שמה הוא נתן לך סתם ואתה היית בפייק????
טוב שחר אני מפגר ואין לי עיינים אבל סתם הוא ידע שזה אתה ואתה סתם אמרת שאין לו בצפר לשמור עליו נכון????
קיצרררררררררררררררררררר נשבר לי הזין ממך אתה לא עושה כלום מחוץ מלהגיד שאתה צודק ואני ילד מפגר סבבבה?
תקדם את זה שתתשנה ואז אולי אני יוריד לך קיצר אתה רוצה להמשיך לזיין לי את השכל אני מבקש שינעלו פה נשבר לי הזין ממך
שמע טוב קודם כל יא רוסי מפגר דבר ראשון אתה חושב שאני צריך אותך? באמת שלא בא לי לצאת עליך אבל אם תמשיך לדבר ככה זה יבוא אני מבטיח לך
זה המילה שלי נגד המילה שלו ואני הבאתי לך הוכחה בניגוד אליו
אתה רוצה סיבה להוריד לי? אני מזיין תשרת כל פעם שאני משחק? סיבה מספיק טובה, אני לא יודע כמה טיפש אתה יכול להיות אבל אם מישהו מביא למישהו באן יכול להיות רק אשם אחד בבאן, או אדמין שהביא באן לא מוצדק או זה שקיבל את הבאן שעשה משהו והגיע לו וזה לא המקרה פה
לך תעבוד מאבטח עם יוסי יא קוקסינל
אני רואה שאתה כועס טפי עליך דבר יפה ילד הומו כל היום חושב שאתה מלך עולם שרמוטה גזען אם יש לך אומץ תגיד לי את זה בפנים ולא במחשב אחי לא משנה זה לא פה כי מה אתה שווה??? יריקה על המסך אתה לא מעניין לי את הביצה במקום להגיד סבבה אני טעיתי וגם לא טעית תוריד את האגו שלך ותגיד שאתה מוכן לשבת בשקט וזהו!!!! במקום זה מה אתה עושה???? משחק מאוחרי המסך שלך אין לי שום דבר נגדך אתה יודע שאני אוהב אחי בתור שחקן אבל יש לך פה גדול כמו לוויליאם אבל מזה משנה אחי עזוב הכל בצד אתה רוצה להשתנות או לא אם לא אחי עזוב אל תגיב כי באמת נשבר לי הזין מלהעצבן עליך ולשחק שטיות איתך אתה תגיד עוד מילה רע פה הנושא נעול אחי אתה רק מבזבז את הזמן שלי ואין לי זין לזה תעשה טובה תגיד שאתה מצטער ולא תיגע יותר ביוסי אם ככה אין לי פה אינטרנס לעזור לך
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח שמע אין לי על מה להצטער הבן אדם פשוט עלוב שיקבל סרטן מצידי
אתה רוצה להגיד שלא כתבת שום דבר בצ'אט, ויוסי סתם בפוקס קלט אותך?
קצת קשה לי להאמין לזה, לאור העובדה שכל הפעמים ששיחקתי בתוך השרת שאתה נמצא בו, ראיתי גל של קללות והתבכינויות מהצד שלך.
ההוכחה שאני רואה פה זה שהשיחה התחילה מ"תענה לי", ואני מאוד בטוח שמשהו התפתח קודם לכן. הייתי מבקש ממך לגלות עוד קצת מההיסטוריה של הקונסול, אבל אני מניח שזה מאוחר מידי. וכן, אני נוטה להאמין יותר לצד של יוסי משלך, הוכחה לא הוכחה את הסיבה שפסלתי אותה כבר ציינתי.
תשמור קצת על הפה שלך גם ותפסיק להכליל בכל הודעה שניה, כי אם תמשיך ככה זה יחזור אליך כמו בומרנג מחוץ לאינטרנט.