כמו שאתם רואים יצאה גרסא חדשה לסאמפ (0.3e)
אנחנו עוברים לגרסא בר?![]()
כמו שאתם רואים יצאה גרסא חדשה לסאמפ (0.3e)
אנחנו עוברים לגרסא בר?![]()
רק יצא למה שנעבור?
הגרסה יצאה לפני חודש בערך, עכשיו היא יצאה רשמית..
ראיתי את זה כבר בבוקר, אבל אני עדיין צריך לקרוא עליה עוד..
אני לא סתם יעדכן גרסה... אם אני יראה משהו טוב שאפשר להוסיף או איזה שינוי או תוספת אעדכן.
א. כקהילה רשמית גם אם הקהילה הכי מפורסמת בארץ אנחנו ממש ממש אבל ממש לא מחויבים לעבור לשום גרסה. אם אני רוצה אני עכשיו חוזר גם ל-0.2x.
ב. ראית איפשהו שאני מחייב שחקנים לא לעדכן גרסה ? מי שרוצה שיעדכן, ושלא ייכנס לשרת אין לי מה לעשות עם זה. אבל אני לא חייבתי אף אחד לשנות גרסה. ובנוסף לא מנעתי מאף אחד לשחק בשרתים אחרים. וזה בידיוק לוקח חצי דקה להחליף לגרסה החדשה, וחצי דקה להחזיר לגרסה ישנה.
ג. אני מסתכל קדימה בניגוד אליך, ברגע שרוב הקהילות יעברו גם אנחנו נעבור. ועד שנעבור, אני אוסיף דברים חדשים שיצאו בגרסה החדשה.
בקיצור, אל תזרוק סתם דברים באוויר שלא עומד מאחוריהם שום דבר.
א. מחוייבים לא, אבל אם אתם רוצים להיקרא קהילה איכותית ומתקדמת אתם צריכים ליהיות כזאת וליהיות בגרסא הכי מתקדמת שאפשר.
ב. שאמרתי שאתה מחייב התכוונתי לזה שכדי שישחקו אצלך לכל השחקנים שלך חייב ליהיות הגרסא הישנה, ובמידה ויהיה להם את הגרסא הישנה הם לא יוכלו לשחק בכל השרתים האחרים, נכון שזה שניה להתקין גרסא, אבל זה באמת לא ריאלי לדרוש את זה [לטעמי לפחות] משחקנים.
ג. שתיהיה בעניין, הקהילות היחידות שלא עברו הם אתם והקהילות הקטנות עם המוד של נאור כי אין להם מושג איך לעדכן גרסא .. כל הקהילות הגדולות והבינוניות כבר עברו רק אתם לא [אני לא יציין שמות].
כבר אין לנו כוח לדבר אליך יפה אתה מבין?
לא אכפת לנו מהשרת שלך, אנחנו לא מבינים למה אתה פה? בשביל לחפור לנו איפה לתקן ואיפה להוסיף? מותק אנחנו לא צריכים את העזרה שלך.
אני רואה אותך כל יומיים פותח פה אשכול במשוב על מה כן נכון מה לא נכון איפה להוסיף איפה לא.
כל שבוע אתה בא לפה פותח אשכול " בר תחשוב על זה בבקשה טוב" כל מיני דברים מוזרים כאלה.. יש לך קהילה משלך? סבבה לך תשחק בה, אנחנו לא צריכים את העזרה שלך ואותך פה.
חוץ מזה שאנחנו לא מחויבים לשנות גרסה, למה מה יקרה אם לא נשנה? פתאום כל הקהילה תקרוס כי לא שינינו בשנייה שטל פרץ אמר?
גם כן עוד אחד שבא להטיף מוסר..
אז בחיאת, תפסיק לשגע אותנו עם ההערות המעצבנות שלך..
אגב טל ממה שידוע לי, אתה בבאן בשרת (?)
בקיצור אני יגיד את זה לך ישירות פעם ראשונה ואחרונה,
אל תייעץ לי יותר על השרת בבקשה, אל תציע הצעות, אל תתמוך..
כי את כל הטיעונים שלך על השרת אני לא צריך על הראש שלי.
גם אם זה בא מתום לב, אני מבקש ממך שלא תעשה את זה יותר.
תודה!