אהלן אני שחר מזגן כמו שבטח כולכם מכירים אותי ... אני שחקן נורא וותיק אני פה בערך מ2010 תחילת 2011 ... ועם כמה שאני אוהב את השרת כואב לי להגיד שהוא לא מתקדם ...
והסיבה היחידה שהוא לא מתקדם היא שאף אחד לא אומר לכם את האמת בפנים .
והנה מישהו שיעשה את זה : האמת היא שהבעיה היא בפורום ... קחו אותנו לעומת *** קחו אותנו לעומת **-**** מצטער על הפרסום אבל אני בטוח שכולםםםם פה מכירים אותם אז זה ממש ממש לא משנה .. מקסימום עם מפריע תצנזרו לי את החלק הזה .
אז לעומת *** : יש להם אחלה בחלה של פורום, איזה 20 אלף ילדים רשומים שמה לפורום .. לפי כך יש מלא ילדים בשרת שלהם שאוהבים GTA ... הפורום עושה את כל ההבדל לעומתנו . (שפה יש 30 ילד מחוברים בלחץ אז אתם מבינים למה אין שחקנים)
לעומת **-**** : כשהם פתחו את השרת DM שלהם הם היו בדיוק כמו בר, חיפשו פורום ... ובסוף פתחו אחד משלהם והשקיעו בו כמו שצריך והיום הם עומדים על כ100 ילד ביום . ( לא שפה לא מושקע זה פשוט כנראה לא מספיק טוב )
מצטער להגיד לכם satla-zone עם אתם לא תעברו פורום בזמן הקרוב לא תקבלו מעל ל15 ילדים בשנה הקרובה .
תכלס בר אתה לא חושב שזה שיש לך מתחת ל30 ילדים כבר 3 שנים חוץ מבעליות אדמינים זאת אשמת השרת שלך .. יש לך מוד מצויןן הרבה יותר משל *** וגם של **-**** ואתה יודע את זה ... אבל עם כל הכבוד לsatla-zone הפורום פה פשוט לא מצליח להתפתח ! אתה צריך לקבל החלטה !!!
או שאתה נשאר פה בsatla-zone וממשיך עם פחות מ15 ילד ( מסתבר שנוח לך עם זה - לשאר שחקני השרת לא ) או שאתה מחפש פורום אחר ותתחיל להצליח עם שרת של 50+++
עד עכשיו חשבתם שהבעיה היא השרת ... אבל לא ! כולם יודעים שזה הפורום הם פשוט לא אמרו ! הפורום עושה את כל ההבדל ... עם יש 10 ילדים בפורום אז יהיו 5 ילדים בשרת ... ועם יש 2,000 ילדים בפורום !! אז יהיו 300+ ילדים בשרת .
ואני מזה לא מצפה שתעשה עם זה משהו כמו שאני מכיר אותך בר ... כי כמו תמיד זה רק : נשקול את זה נחשוב על זה נראה אולי וכו' אני אישית נמאס לי לנסות לשנות את דעתה של ההנהלה ... זאת באמת פעם אחרונה שאני יפתח אשכול איי פעם בקשר לשרת הזה .. כי לי אישית כבר לא אכפת. מקווה שזה מזיז לך מה שאמרתי.
ונכון בר יגיד לי שאני טועה ויציג בפני את הפעילויות השונות שהשרת מפעיל לאחרונה כמו לילה לבן ... או ששחר שם אותנו בcs-servers שאני אישית לא הייתי נכנס לשם לחפש סרבר של GTA-Samp ... אבל אתה יודע כמו כולם שאני צודק גם מי שאומר שאני לא .
הטענה שלי היא שצריך להעביר את הDeathMatch לפורום אחר ... וזה מופנה לבר לא לאחרים כי בכל זאת זה מוד שלו .