במקור פורסם על ידי
El4dzzZ~Hell^Angel
אני רואה שלכולם נשבר מהנושא הזה.... אז אני אסביר את זה לכל הצ'יטריםשיש במשחק הזה... נשבר כבר הזין מרוב הצ'יטים.... תכלס למה זה טוב כל זה הרדאר האימבוט... כל הקודים תכלס אני לא מבין... 3-4 סיבובים עולים על הבנאדם... אז לא חארם? קיצר התוצאות מכריעות אותך כצ'יטר ולא יהיה לך שום קלאן ואף אחד לא יעשה איתך כלום, לא PU CP CW 1X1 כלום לא, אז חבל על הזמן... ויש בפורום כמה צ'יטרים אבל אני יודע מי הם ולא אגיד את שמם .. קיצר זה מלוכלך וגם מסריח וגם מגעיל... וגם יהיה לצ'יטר/רדאר/אימבוט שם רע בכל מקום (אם זה כולל הפורום,שרתים,טים-ספיק,ולכל שחקני ה-TO אפילו חברים שמשחקים....)בקיצר זה מסריח... ואני לא מבין איך אתם לא עושים עם זה כלום... תכלס אם אני הייתי יכול לעשות משהו הייתי שם דמו בכל שרת אחרי כל 4 מפות הייתי מעלה את כל הדמואים.... מי שלא צ'יטר סבבה מוחק ת'דמו שלו... מי שצי'טר... להשאיר דמו שלו לעלות לכאן לפורום וראות את השם של אותו צ'יטר.. (יענו איך הוא משחק..) ואני ממליץ מראש לאדמינים לעשות את זה כי זה מנקה את כל הצי'טרים (וכמובן לא להוריד לאותו צ'יטר/רדאר/אימבוט)את הבאן שהוא קיבל... מעלים ת'דמו שלו כותבים שם שלו אומרים מה הניק שלך כמובן... שידדעו מי אתה גם... ואני מניח שכמה וכמה פה יודעים מי הצ'יטרים.. למשל דוגמא:mafia הוא צ'יטר וזה בדוק יורה לקירות לא מפספס אף כדור... זה מסריח.... בקיצור חבל למי שמשחק עם צ'יט או רדאר או אטימבוט כי זה מה שיקרה לו.... אדמינים:אם אתם לא רוצים לעשות את התפקיד הזה, אתם תמיד יכולים למנות משהו אחראי שלא יעשה שטויות שיהיה סמי בלי כמובן שיראו... לשים דמו... סבבה הוא מעלה את זה לאותו בנאדם שאמר לו... (והסמי נשאר עד הסוף,יענו כל הזמן) רק אם הוא באמת אחראי..
נ.ב אני מוא לקבל שרת בעוד שבוע שבועיים איך אני מעלה דמו לאינטרנט?
וכמובן לרשום את אותו שם של הצ'יטר או הרדאר או האימבוט ששיחק במשחק, לכתוב אם הוא יצא אחרי כמה מפות, להראות הכל!
ואני מקווה שתרמתי לכם כאן בנושא הזה לסיכום הצ'יטרים/רדארים/אימבוטים בתודה Hell^Angel aka Eldz^