קיצר איזה ערב אחד חבר שלי הרים צלצול וזה אומר לי בוא ניצא לא היה לי כוח וזה קיצר זיין לי ת'שכל אמר לי בוא תצא בוא אלי דחוף... קיצר אני בא אליו וזה הוא אומר לי בוא איתי לקניון.. (שזה איזה חצי שעה הליכה ככה אולי פחות ) קיצר אמרתי לו סבבה וזה אבל למה קראתה לי לבוא דחוף? הוא אומר לי בוא נספר לך בדרך קיצר אנחנו זזים היה השעה 9 או 10 בלילה הוא מתחיל להביא לי בחרטה שכמה חברים מצאו רנו אדומה פתוחה סתם באיזה חניה קיצר הם גנבו אותו והם שמו פתק למכירה והם מכרו אותה לאיזה אחד ב8 אלף.. הוא אמר שזה קרה לפני חודש בערך והכסף מוחבא אצל חבר שלי בגינה.. בהתחלה לא האמנתי לו ואז הוא ממשיך לספר שאנחנו לוקחים רק 5 חברים טובים ככה ומתחלקים בכסף והוא אמר לי אנחנו גם נתחלק איתך למרות שלא הייתה איתנו וכל זה קיצור הוא מתחיל לספר לי תגיד להורים שלך אתה יושן אצלי ותבוא תיצא איתנו כל הלילה נצא נעשה חיים! הוא התחיל לערבב אותי אחושרמוטה התחלתי להאמין לו לא יודע איך... הוא מוציא מהארנק שלו 300 שקל הוא עושה לי קח מקדמה שתאמין לי קיצר לא לקחתי והוא אראה לי שיש לו עוד עוד כמה שטרות של 100 קיצר ניגנבתי רצח ( וכל הכסף זה היה בכלל מסכורת שלו הוא בא לקניון בשביל להפקיד את זה בבנק חחח ולא ידעתי.. ) הייתי בשוק הוא עושה לי נביא לך עוד 1000 שקל עוד יותר מאוחר הוא אמר לי תתחיל לחשוב מה אתה רוצה לקנות וזה והוא ניראה רציני אחולמיוקייי קיצר כל הדרך אנחנו מדברים על זה. קיצ קיצ הגענו לקניון הוא קנה לי שווארמה חח והוא אומר לי שניה אני הולך לחרבן למעלה באיזה חנות קיצר מחכה לו איזה 15 דקות הוא מגיע כזה אם חיוך כזה כאילו הוא מבסוט מכל הכסף וזה ( והוא לא באמת הלך לחרבן הוא הפקיד את הכסף בבנק בנתיים חחחח ) קיצררררר.......
בדרך הביתה הוא עושה לי אחי?! אני עושה לו מה? הוא אומר לי בחרתה כבר מה אתה רוצה לעשות בכסף אני עונה לו וולאה לא יודע אחי אני מתלבט טזה אכלתי סרט כזה חח יענו הייתי שקוע ואז חבר שלי בא לי ביציאה אהבתה את הסיפור שלי? אני עושה לו איזה סיפור?! ואז הוא מתחיל להגיד נו שגנבו רנו אדומה ואני יתן לך את ה1000 שקל וכל זה ודופק עליי צחוק חחחחחחחחח
עמדתי במקום באמא שלי הייתי מת לצחוק כי עבד עלי יפה הייתי בשוק קיצר אחרי כמה דקות שהייתי בהלם התחתי להלביש לו כפות וזה חחחחחחחחחח
עד עכשיו אני לא ישכח את זה........ קראו עוד דברים מצחיקים בדרך אבל לא היה לי זין לחפוררר
וגם עד עכשיו חברים מהשכונה צוחקים עלי על זה מזכירים לי את זה :hissyfit: :hissyfit: :hissyfit: