בעעע..
אני מאמין שפינלנד יכלו לישלוח משהו יותר איכותי. עם כבר מטאל, אז שיהיה איכותי. אבל שוב זה עניין של טעם. ובאירוויזיון זוכה זה עם ההופעה הטובה ביותר. וללא ספק ההופעה הכי טובה הייתה שלהם.
לורדי זה גיי..
ומאוד חרא
אף פעם לא הבנתי אנשים כמוך , איך אפשר להגיד על מוזיקה שהיא גיי?במקור פורסם על ידי זיקי D:
אתה מזכיר לי מישהו שפעם אמר שפאוור זה גיי , איך בכלל מוזיקה זה יכול להיות גיי?
דבילי? KK
חוץ מזה שלורדי לדעתי להקה טובה והם עושים אחלה מוזיקה וניצחו בארוויזיון.
אתה ניצחת בארוויזיון?
לא.
אז מאיפה יש לך זכות להגיד שהם חרא?
הם לא חרא בכלל הם אחלה להקה פשוט לא לטעמי. חוץ מהשיר של האירוויזיון שאני מת עליו ואוהב לשיר אותו ולנגן אותו.... אבל חוץ מזה אני מעריך אותם בגלל שהם זכו באירוויזיון וזו הצלחה כבירה לעולם המטאל.
חחח הם להקה מגניבה לגמרי
(!!!)לדעתי(!!!) המוזיקה שלהם לא משהו. מי שעושה לו טוב בפנאן. אבל זה בכלל לא וויכוח שהם יכלו לישלוח משהו יותר טוב. ואני חושב שכולם יסכימו איתי, שאם רוצים כבר ללכת על מטאל אז... צ'ילדרן? וזה רק דוגמא אחת.
עזוב את זה שעניין התחפושות מגוחך. כשאני קונה דיסק אני קונה מוזיקה נטו. אם אני רוצה מסכה צעקנית אני יכול להמתין לפורים, יש בטויז אר אס הנחה חצי מחיר על הכל. אבל שוב, מי שאוהב, בפנאן. [=
בעע שהיו מביאים את פינטרול O:
שונא את לורדי חושרמוטה
חח היום ניתקלתי בסרט ב"יו טיוב" שניקרא *דראם רול!!* "הארק קוק, הללויה"!
חח חזק לגמרי. זה כמו כל הקליפים עם פירושים של מילים. אבל כל השיר היה תמונות של פורנו והפירושים בכלל היו ברוסית או משו.
לא מבין כלוםםם.
לפחות היו כוסיות.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הארד קוק הללויה XD
למה לעזאזל הורקור מוכרים חולצות שלהם שרשום עליהן הארד קוק o_O
אתה בכלל מכיר אותי? אני זכיתי בארוויזיון ב85... אז ששבמקור פורסם על ידי Happy Little Boozer
וכמוזיקאי דגול אני יכול לומר שהם גייז. וגיי לא כהומאום שמכניסים אבטיחים לתחת אלה כגייז.