יש לי ראוטר edimax ואני רוצה לשחק ברשת במונדיאל...הבעיה שהוא לא נותן לי!!! והבנתי שצריך לפתוח פורטים או משהו כזה,אם מישהו יכול לעזור לי אני אודה לו !!!
תודהההההההההההההההה
יש לי ראוטר edimax ואני רוצה לשחק ברשת במונדיאל...הבעיה שהוא לא נותן לי!!! והבנתי שצריך לפתוח פורטים או משהו כזה,אם מישהו יכול לעזור לי אני אודה לו !!!
תודהההההההההההההההה
לך תפליץ במים רותחים סתם לא יודע מאיפו לי וגם מה זה קשור ל טכנולגיה ו מחשבים ???
אז איפה אתה רוצה שאני ישים את זה גאון?
אחי אתה לא יכול ליהות ההוסט אבל נירא לי שאתה יכול להיתחבר למישהו שאין לו רשת וראווטר משהו כזה..
לא יודע לא שמעתי על ליפתוח פורטים..
שיחקתי אם חבר שלי במונדיאל ויש לו ראוטר אבל אני הייתי הוסט
אוףף יווווווווו אני מת לשחק:קיר:
ד"א גם לחבר שלי יש ראוטר והוא משחק בלי בעיות יא אללה
נערך בפעם האחרונה על ידי ^`CrUeL][^D3aTh^ : 13/07/06 ב 21:42
מה אתה דואג אחי
חכה ששניצל (insan1ty)
יבוא .. הוא יסביר לך
לך לעמוד של הראוטר שיש לך שאתה יכול להכנס אליו דרך הדפדפן שלך. שם לך לGeneral Setup>>>NAT>>>Port Forwarding
שם תעשה ENABLE לPort Forwarding ואז תמלא שם פרטים שאתה צריך. אם יש משהו שאתה לא מבין שם במה לרשום אז תרשום בתגובה פה מה לא ברור
אחי קודם כל תודה
יש לי כמה שאלות:
Private IP זה מה האייפי שלי שאני צריך לשים נכון?
אח"כ יש Type ו3 אפשרויות-both,tcp,udp מה לבחור<???
Port Range אין לי שמץ מזה!! הוא אומר לי לשים מספרים מ1-65,355... מה לשים שם??:אהם: :מבולבל:
ולבסוף Comment..מה לעשות?
ותודה שוב אחי!!
PRIVATE IP - ה-IP הפנימי של המחשב שלך(כדי לגלות אותו: הפעלה/RUN>>>cmd>>>ipconfig)
TYPE - תבחר BOTH
PORT RANGE - הקבוצה של המספרי פורטים שאתה רוצה. נגיד אתה רוצה לפתוח את הפורט 7777 בלבד אז אתה ממלא בשניהם 7777. אם אתה רוצה נגיד מ1000-9000 לפתוח אז אתה ממלא בראשון 1000 ובשני 9000 ואז כל הפורטים מ-1000 עד 9000 פתוחים.
COMMENT - סתם תחרטט שם משהו כי זה סה"כ בא בשביל שברגע שתראה את הרשימה של הפורטים בפתוחים אתה תדע למה כל פורט משמש ואז נגיד שיחקת TAKI ופתחת את הפורט 6667 אז תכתוב ב-COMMENT TAKI כדי שברגע שתרצה לסגור את הפורט תדע שחסמת לבינתיים את הפורט 6667.
הפורט של FIFA06 זה
3658
פשוט תשחק עם התוכנה hamachi.
[והיא משנה לך איפי] ולא יהיה לך בעיות
וואלה תודה אחים !! אני יבדוק מה נסגר עם זה:מאוהב:
אחי אתה יכול רק להסביר לי איך משתמשים בתוכנה? למה הורדתי אותה רשום לי אייפי למעלה,אני בודק במחשב והאייפי לא משתנה:X איך משתמשים בה??:בלה::ארר:במקור פורסם על ידי Morning_Wolf
hamach
היא תוכנה שאתה משתמש ואחרים משתמשים בה והתפקיד של התוכנה הוא שכאילו תיהיו ברשת..
זה שמשחק איתך תגיד לו גם להוריד ואז יש לך כזה משולש אתה לוחץ ויוצר רשתבמקור פורסם על ידי ^`CrUeL][^D3aTh^
אחרי שאתה יוצר רשת
החבר שלך לוחץ על המשולש ומצטרף לרשת שלך
ואז שאתה מתחילים לשחק במקום לשים תאיפי "האמיתי" אתם שמים תאיפי שהתוכנה עשתה שמתחיל ב
משהו.5
יא בייה תודה לא הייתי צריך שום תוכנה למי שיש ראוטר צריך לפתוח ת'פורטים !!!
תודה לcrazy death!!!וגם לשאר עם התוכנה![]()