תוציאו מהבית 40 שקל.
לכו תקנו אצל הקווקזי הקרוב לבית שלכם (נו זה שתמיד יש לו מוכרת כוסית ^^) בקבוק יין ב 20 שקל.
דפקו את כל הבקבוק.
תעשנו כמה סיגריות.
תעשנו נרגילה עם חברים.
ואז תחכו כמה זמן ו...
תהנו!
תוציאו מהבית 40 שקל.
לכו תקנו אצל הקווקזי הקרוב לבית שלכם (נו זה שתמיד יש לו מוכרת כוסית ^^) בקבוק יין ב 20 שקל.
דפקו את כל הבקבוק.
תעשנו כמה סיגריות.
תעשנו נרגילה עם חברים.
ואז תחכו כמה זמן ו...
תהנו!
ראסמי אחים שלי לקחת יין בשוט זה מרסק שועלים... אתה מתחיל לדמיין שאתה חבר בכת ששמה הוא "כח תפוח" ואתה נלחם בחיילי האופל.
חחח עלק כח תפוחח
איך זה להילחם נגד חיילי האופל???
חחחחחחחח הרגת אותיי
בקבוק קגלביץ' אתה כבר לא זוכר איך קוראים לך
יש לי זכרונות רעים מוודקה אני מעדיף ייןOriginally posted by X-type@5-10-2005 בשעה 23:31
בקבוק קגלביץ' אתה כבר לא זוכר איך קוראים לך
חוץ מזה אחרי בקבוק קיגלביץ' ת'מקיא ת'נשמה :/
ואחרי זה לא.
איריש קרים רולזזזזזזזזזזזז
סמירנוף הכי טוב! שורף ת'נשמה ואחרי בקבוק שלם אין לך מושג מי אתה : מוזר :
צודק אחי סמירנוף הכי טוב!!
חח![]()
SmirNoff Rulz
דיייייייייייייייייייי דייייייייי חחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני שנפך פה על הרצפה חחחחחחחחחחחחחח......... בואנה אתה על צמחים או משו חחחחחחחחח. :מתגלגל: :סטלן:Originally posted by myth@5-10-2005 בשעה 20:48
ראסמי אחים שלי לקחת יין בשוט זה מרסק שועלים... אתה מתחיל לדמיין שאתה חבר בכת ששמה הוא "כח תפוח" ואתה נלחם בחיילי האופל.
חחחחחחחח כן קרוע הוא
וכשאין כסף לסמירנוף?Originally posted by Enoc7@6-10-2005 בשעה 15:21
SmirNoff Rulz
סמירנוף עושה בגרון חמימות נעימה כזאת משו טוב...
אבל לא משכר
למה אתה עילג הוא התכוון לוודקה סמירונף לא לסמירנוף אייס :\Originally posted by X-type@6-10-2005 בשעה 21:43
אבל לא משכר
למה אתה עילג הוא התכוון לוודקה סמירונף לא לסמירנוף אייס :\ [/b][/quote]Originally posted by M4wZ+6-10-2005 בשעה 19:45--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (M4wZ @ 6-10-2005 בשעה 19:45)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-X-type@6-10-2005 בשעה 21:43
אבל לא משכר
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה קטע!
איזה ?
למה אתה עילג הוא התכוון לוודקה סמירונף לא לסמירנוף אייס :\ [/b][/quote]Originally posted by M4wZ+6-10-2005 בשעה 19:45--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (M4wZ @ 6-10-2005 בשעה 19:45)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-X-type@6-10-2005 בשעה 21:43
אבל לא משכר
אחי צודק.. חח רציני התכוונתי לוודקה :]
ד"א שאין כסף לסמירנוף לך לחברים.. חח תגיד להם לקחת ת'ליקר מההורים וזהו.. או שתיהיה ילד מסכן ותסניף טיפקס או תשתה יין של חמש שקל..
איך אתם שותים את כל החרא הזה :\
יין מיבש לי תגרון אחושרמוטה אחרי שלוקון
חייחיחי איזה נובים בשתייה אתם
טקילה עם ספרייט זה הכי אחי
אחי מאיפה אני יוציא לך עכשיו טקילה?