למה אח שלי Un!corn קיבל באן ?
למה אח שלי Un!corn קיבל באן ?
אם אני לא טועה, בגלל הנושא הזה: http://satla-zone.com/forums/showthread.php?t=40355
ראה תגובות של מייק.
וואי ממיק הזה עושה מה שבארש שלו נישבע שנימעס יאללה תוריד לו תבאן וחלס עם הרעש שאתה עושה כי יש לך כאן כוח על אנשים נישבע שנימעסתה ועם יקרא משהו למשתמש שלי זה יהיה רק כי אתה יודע שאני צודק ואין לך מה להגיד לא עשיתי שום עברה על החוקים וגם אח שלי לא אז תפסיק כבר לעשות מה שבא לך נימעסתה!![]()
אם הוא קיבל על זה באן אז גם Morning Wolf צריך לקבל ועוד כמה שם שראיתי שרשמו אותו דבר
טוב דביר תהיה בשקט טוב!?!?!?
יא מלשן!
מה אתה דפוק למה שאיתנו באן על זה? זה באמת לא קשור לטקטיקל הנושא ההוא עשו מטקטיקל פורום כלליבמקור פורסם על ידי (KarT`(DaiMonD
^^ מייק הוא המנהל והוא יעשה שמה מה בא לוו תיקרא חוקים ושתוק
אה זה החוקים החדשים של הפורום ?
סבבה אני ישים ריפורט של כלאן וואר במה שבראש סבבה...
אורגינל למה רק יואב אכל באן וחצי מהאנשים שהגיבו בנושא לא קיבלו כלום
מעניין![]()
וואלה לא יודע בחור נחמד +
ניבוס אוהב אותך וגם את יואב laver boy ולמה באן הוא רשם את זה במקום אז תוריד לו את הבאן ילד אהבה
תקשיבו אף אחד פה לא שאל את הדעות שלכם ככה שאתם לא מגיבים !
הבא שיגיב שהוא לא פקח\אחראי קהילה\מנהל ראשי , יקבל אזהרה
הוא קיבל באן ליומיים על פוסט של "gg" אם הוא היה קורא בפורום, הוא היה יודע שאני שונא תגובות בלי תוכן, עדיף תגובות עם זבל בפנים מאשר תגובות בלי כלום. צפו בכל התגובות שלו, כמעט רובם "gg"
אלי פעם הבאה אל תנסה לעזור לי - שים לב למה גרמת עכשיו...
ולכל האחרים - תחכו לתשובה ממני פעם הבאה, מה אתם מקשיבים למישהו שלא קשור להנהלה.
חתחתול - קרה כאן בלבול אז אני מתעלם מכל מה שאמרת, אבל אל תבחן אותי.
במקור פורסם על ידי PvDiSGoD
בפורום תלונות הצעות ובקשות מותר להגיב לכל המשתמשים כפרה
לא קרה שום בילבול תסתכל בפרופיל שלו הודעות אחרונות ותיראה...במקור פורסם על ידי mikeVANdike
יאללה מה הבעיה תורידו לו תבאן וחלאס לתת באנים על GG
זה הודעה +1 מה לעשות
לא הבנתי מה הבעיה למה לרשום gg אין לך מה לומר אל תרשום לא משו אישי נגד יואב אבל רציני לכלום מה הקטע לרשום gg תגידו היה משחק יפה וזה תפסיקו לרשום gg אם אין לכם מה לרשום
מישו יכול להסביר מזה באנים ?
ban = הרחקהבמקור פורסם על ידי bbar