תביאו לי מאמר מזה עושה בקשה
תביאו לי מאמר מזה עושה בקשה
אבנר בוא שחק לי בביצה זה אותו השפעה.
מה הנזק שנגרם ?
או איך אתה מתנהג לאחר שלקחת?
אתה חושב שאתה תפוז ומתחיל לקלף את עצמך.
:בסד:
דופק לך תחיים יש לי חבר שלקח שתי בקבוקי טיפות של זה והשתגע בקיצר לא כדאי לךך
שטיפה של גביש O_ם
חחחחחחחחח מאמר עלקק אבנר קבר מכורררר
בונא מה אתם שרוטים
אל תקשיב למחוואן הזה שאומר לך שחבר שלו השתגע! וגם אם זה בגלל שהוא לקח שני סקסוקים
מה הוא טמבלללל
אנשים מתחילים עם רבע טיפה הוא לוקח שני בקבוקים לא נשמע לי הגיוני
רואים שהוא לא מזין
קיצר זה לא כזה עניין תתחיל עם רבע טיפה תעבור לחצי ואז תדפוק איזה שתי טיפות לא יותר
אבל אם אתה במצב נפשי קשה אתה יכול להשרט
תמיד תיקח שאתה שמח ושיש מישהו סחי ליידך :]
אלו אני מביא לפה איזה כמה שוטרים עוד מעט מה הולך איתך אבנר תיזהר חחח
מקסימום גראס אני מבקש .
יבני זונות זה אינן פתח
LSD = ACID
אסיד זה סם הזיות הכי פופולרי בעולם כרגע הוא בעיקרון פותח לך את המוח ומראה לך דברים
שאתה לא תראה בלי הסם זה מראה לך צבעיםם הכל צבעיםם אתה רואה הכל צבעוני ודברים נמתחים מאנשים אתה מבין את המוזיקה יותר טוב אתה שומע כל תו ותו בעצמו
אבל אי אפשר להסביר את זה בלי לנסות אתה בחיים לא תדע מה זה עד שתנסה
אם אתה רוצה לדעת את ההשפעות הרעות והטובות של הסם תכנס לכאן
www.erowid.org
זה אתר טוב אחי ודרך אגב אסיד לא הרג אף אחד במשך כל הקיום שלו אל תיקחו פרסומות של נגד סמים כזה רציני
דרך אגב אתה צריך להיות סוג של בןאדם כדי לקחת אתה לא רוצה לקבל טריפ רע למשך 8 שעות
זה לא טוב
קיצר אל תנסה את זה רק אחרי צבא ועדיף שתהיה בן אדם מוכן ותבוא בראש פתוח!
בונא יש פה ילדים בני שתנתיים עוד פעם עם סיפורי האני ציפור נאי עף אני תפוז אני מקלף זה אנשים שדפקו הרבה אחי ממש הרבה ושהם הגיעו למצב שהם חושבים שהם משהו אחר מאשר בנאדם בוא אני יקגיד לך בקיצור לסד אסיד טריפ איך שלא תקרא לזה זה סם הזייתי שהוא אם אני לא טועה איזה שתיים עשרה שעות ואתה נכנס כמו לעולם משלך ואתה מתחיל לראות דברים בצורה שונה זה כמו לראות את המציאות בצורה שונה...אתה יכול להרגיש מוזיקה להריח אותה ומלא דברים שאין לך תפיסה חושית אליהם ביום יום קיצר אני ממליץ לכל אחד בחיים פעם אחת להתנסות בזה אבל בהתחלה לנסות חומרים יותר חלשים כמו חשיש מריחואנה לעבור לכמה כדורי אקסטזי ואז ללסד מסקלין אבל לא להישחף ולהתמכר ולהיות מעפנים לקחת הכל בחשבון קווה שעזרתי:wink:
שטויות+דופק לך תחיים+יקר=KALZ :&
איך אני מתגעגע לטקטיקל
למרות שזה לא קשור חח