תשמעו קניתי מיקרופון חדש מהחנות הכל טוב קיצור נראה לי המחשב לא קולט תמיקרופון שלי הכנסתי אותו לחור ולאי ודע הוא לא קולט אותו מישהו יכול להגיד לי איך אני מוודא שהמחשב קלט את המיקרופון או משהו כזה...
תשמעו קניתי מיקרופון חדש מהחנות הכל טוב קיצור נראה לי המחשב לא קולט תמיקרופון שלי הכנסתי אותו לחור ולאי ודע הוא לא קולט אותו מישהו יכול להגיד לי איך אני מוודא שהמחשב קלט את המיקרופון או משהו כזה...
נו באחותכם אני מת לעשות קלאן ווריםם הטיממספיק לא קולטטטטט
אתה בטוח שחיברת אותו לחור הנכון ? תחבר אותו לחור האדום + תילך שם לבקרת עוצמה ותבדוק שאין השתק על המיקרופון
אם זה נראה אצלך ככה(במידה ויש לך לוח אם שהכרטיס קול שלו הוא של REALTEK), אז זה אמור לעבוד.
אופיר שמע יש לי ויסטה ואני חופרר פה באפשאויות יש לי התקנני השמעה והתקני הקלטה ואין פה שום זכר לאפשרות שכוללת בתוכה מיק וזה בחור האדום אין לי לוח בקרה כמו שלך זה משהו שונה אולי צריך לתקין משהו?
באפשרויות של התקני הקלטה יש רק משהו אחד שקוראים לו "התקן קלט דיגיטלי SPDIF וכתוב עליו פועל"
:hissyfit: :hissyfit: צאני מתאבדדדדד
נ.ב כאשר הורדתי את הטימ ספיק היו לי שלוש אפשרויות : הורדה לחלונות, לינוקס ו system x יש לי ויסטה אז הורדתי לחלונות זה בסדר?
נערך בפעם האחרונה על ידי ^UareHistorY^ : 26/06/07 ב 15:40
גם בVISTA - תלחץ על הרמקול פעמיים, ואז לך שם לOPTIONS ומשם תכנס לRECORDING. אתה אמור להגיע לאותו מקום.במקור פורסם על ידי ^UareHistorY^
וVISTA נחשב WINDOWS לכל דבר.
SPDIF זה בכלל כניסה אופטית לאודיו בהבחנה גבוהה.
הדרייבר של הכרטיס קול שלך מותקן כמו שצריך?במקור פורסם על ידי ^UareHistorY^
אמור להיות אבל מה הקשר של זה למיקרופון? נראה לי שפשוט צריך לשנולת איזה משהו בהגדרות אבל אני לא מוצא שום דבר שקשור לזה...במקור פורסם על ידי Crazy Death
כולנו יודעים לאיזה חור חיברת אותו..:eek:במקור פורסם על ידי Juninho
בגלל שהכרטיס קול שלך לא מותקן, אלא אתה עם הDRIVER של הDEFUALT של הVISTA...במקור פורסם על ידי ^UareHistorY^
של איזה חברה הלוח אם שלך(חברה + דגם)?
זה עוזר זה מה שיש ליבמקור פורסם על ידי Crazy Death
לוח אם- INTEL DG965RYCK ROGERS CITY
http://downloadcenter.intel.com/filt...4&submit=Go%21
3.
Audio: Sigmatel* 92XX Driver (7342KB)
6.10.5405_V73 4/23/2007 Download
Installs the audio driver for Intel® Desktop Boards using Sigmatel* audio. (WHQL certified)
Read Me (TXT)
תחפש את זה שם ותוריד
לחצתי על הסעיף השלישי ואז דאוןלואד ואז זה לקח אותי לפהה.במקור פורסם על ידי Crazy Death
http://downloadcenter.intel.com/conf...stems&lang=eng
וכתוב לי ללחוץ על ריסטרט ואז זה מוריד קובץ זה מה שהתכוונת אחי?
זה ישר קופץ להורדה, איפה הבעיה פה?
אין בעיה פשוט שאלתי אם הגעתי למקום הנכון להגיע להורדה הצלחתי יגאון פשוט שאלתי אם זה מה שהתכוונת....ד"א אם זה לא טוב ניתן להסיר את זה אחר כך?במקור פורסם על ידי Crazy Death
תעשה RESTORE POINT לפני ההתקנה אם אתה רוצה שבמידה ויהיו בעיות אח"כ אז יהיה אפשר לחזור להגדרות הקודמות שלפני ההתקנהבמקור פורסם על ידי ^UareHistorY^
ואיך עושים את זה אחי אני לא מתמצא בחרטא הזה תן לי איסיי דחוףףף או שתבוא 280120404במקור פורסם על ידי Crazy Death
נערך בפעם האחרונה על ידי ^UareHistorY^ : 27/06/07 ב 18:49