בעיה קצינית בפורום הזה אין תגובות אין עזרה אין לאף אחד שם ניהול להשקיע אני כבר שבועים מבקש עזרה אין כול אין אף אחד תתחילו להסיג משקיעים דחוף המקום נטוש!!
בעיה קצינית בפורום הזה אין תגובות אין עזרה אין לאף אחד שם ניהול להשקיע אני כבר שבועים מבקש עזרה אין כול אין אף אחד תתחילו להסיג משקיעים דחוף המקום נטוש!!
מה זה התלונה הזאתי?.
כנראה שאת הקהילה של הפורום הזה המשחק לא מעניין
תנסה אתה תלחקת תפורום בידדיים להביא קהילה למשחק הזה..
ולשפר אותו..
ואללה לא יודע באמת התלונה קצת מעפנה אבל שמע אחי כול הזמן שאני שואל לעזרה אף אחד לא עונה לי וזה כבר מתחיל לעלות על העצבים ביגלל זה ביקשתי שיחפשו משקיעים...
וגם אין לי ניסיון במשחק הזה אף פעם לא שיחקתי בו וראיתי כמה הודעות אם הסברים על המשחק באותו רגע הורדתי את המשחק אבל אין עזרה אין אף אחד שיעזור לי שיסביר לי איך לשחק איך פותחים ביכלל משתמש...
[הקהילה באמת קטנה כי אף אחד לא ניסה את המשחק אבל בתור אחד ששיחק בכול המשחקי רשת המוכרים והיפים בעולם זה נירא לי המשחק הכי יפה שראיתי אי פעם !]
ולהגיד לך את האמת בכיף הייתי מוכן לקחת את הפורום על בידיים אבל אין לי ניסיון במשחק הזה...
נערך בפעם האחרונה על ידי DarkSoul : 10/07/07 ב 04:38
במקור פורסם על ידי DarkSoul
אז כמו שאין לך ניסיון במשחק אני לא חושב שיש פה מישהו בפורום שנמצא פה קבוע ויכול לעשות את זה..
אם יש שיגיב פה ונסדר לו משהו.
הינה מצאתי בנאדם באמת רציני שמוכן לשפר את הקהילה יש לו ניסיון היה לו שרת פרטי של עצמו..
http://www.satla-zone.co.il/forums/showthread.php?t=45308
DARKSOUL אל תנדב אף אחד ואל תנסה לנהל פה את המקום
אני כבר מטפל בזה